Pudsigt Wedding Cakes

Pudsigt Wedding Cakes
God fornøjelse med din kage.

Pudsigt bryllup kager giver gæsterne mulighed for at se lysere side af alle par, fra de mest alvorlige til det skøreste.

Cute Confections

En kage beskrevet som "finurlig" er ofte en med unikke charme. Malerisk eller sød er andre beskrivende udtryk, der kommer til at tænke på, når man overvejer en finurlig kage. I modsætning til traditionelle kager, disse er i stedet kreative bryllup kager, der har en antydning af humor om dem, uden at være over-the-top.

Bare fordi en kage er finurlig betyder ikke, det har til at ligne det hører på en 13-årig piges fødselsdagsfest. Tilføj en brud og brudgom bryllupskage Topper til en finurlig differentieret kage til tilkendegiver lejligheden. Dette er især vigtigt, hvis dit bryllup kage har et tema eller skulpturelle at ligne et objekt.

Design til Pudsigt Wedding Cakes

Opret en bryllupskage, der omfatter tema eller stil dit bryllup, plus dit bryllup farver. Par, der foretrækker finurlig kager har ofte fantasifulde tema til deres bryllup, såsom Las Vegas, rock 'n' roll, eller endda planlægger et bryllup "under den store top" med et cirkus tema. Alle disse temaer kan indarbejdes i en finurlig design.

Selv hvis du ikke har et tema bryllup, kan du stadig optage nogle finurlige elementer i din kage. I stedet for en [[Billeder af Wedding Cakes 3 Tier | tre lags bryllupskage]] med cascading roser, overveje en traditionel rund, hvid frosted kage pyntet med fed tusindfryd med blomster, der dukker ud af kage til en fed, men stadig klassisk design.

Color er især vigtigt i en finurlig bryllupskage design. Ofte farven fodboldmesterskaber er usædvanlige og lyse. For eksempel, hvis du har en grøn farvet bryllup, bruger flere nuancer af grønt på kagen, accenter med levende gul og fuchsia.

Pudsigt Design elementer

Brude og brudgomme, der ønsker at springe blomster og ikke har et bestemt tema kan stadig finde masser af finurlige ideer til design elementer, såsom:

  • Swirls
  • Diamanter
  • Prikker i assorterede størrelser
  • Skakbrætsmønstre

Pudsigt Wedding Cakes
Svin forelske også!

Placer en sjov bryllupskage Topper på højeste trin at færdiggøre lunefuld design. Wired effekter, såsom flydende hjerter, stjerner eller sommerfugle tilbyde en anden god måde at toppen fra en finurlig kage. Disse kablede toppers kan også placeres rundt i forskellige niveauer for at tilføje dybde og interesse for hele kagen.

Usædvanlige ingredienser

Hvad kagen selv er lavet af er en anden måde at skabe lune i en bryllupskage. Krispy Kreme bryllup kager, lavet af de berømte donuts, stiger i popularitet. Twinkies og slik barer er andre populære ingredienser, der tilfører en finurlig touch. Brug af usædvanlige ingredienser såsom slik bliver en populær trend, som mange par vælger. For eksempel bageri Dahlia 's Custom Cakes lavet en finurlig, men romantisk design med slik-coatede chokolade.

Hulter til bulter Cakes

Hulter til bulter kager, også kendt som Mad Hatter bryllupskager, er ofte ensbetydende med sjov. Disse kager har skrå lag, der giver udseendet af næsten falder over, når de er faktisk ret stabile. Bare fordi en kage kaldes en "Mad Hatter" design betyder ikke nødvendigvis, det vil være lunefuld. Et elegant design er muligt med en hulter til bulter kage, så sørg for at lade din dekoratør vide, at du vil have en sjov og fantasifuld design ud over kagen struktur.

Mere Pudsigt Inspiration

Fordi personlighed ofte former et par opfattelse af, hvad der er lunefuld, er det vigtigt at vælge en kage decorator, der deler den samme vision som par. Bed om at se bageren portefølje, der indeholder billeder af usædvanlige bryllup kager, for at se, om dekoratør er stand til at gøre dit lunefuld kage.

Find flere finurlig bryllupskage inspiration på professionelle kage udsmykning websites, såsom Wilton. En anden stor ressource er at opsøge professionel dekoratør hjemmesider, såsom Carries Cakes, for at se online galleri.Pudsigt bryllup kager bruger ofte en række forskellige glasurer, herunder fondant, buttercream, og gummi pasta, og de kan komme i mange forskellige varianter. Husk, at uanset hvor nuttet eller sjov kagen er på ydersiden, skal du sørge for, at indersiden smager så godt, som det ser ud.