Public School sygesikringsanliggender

Public School sygesikringsanliggender

Offentlig skole sygesikring spørgsmål udvides til mere end blot de lærere, der arbejder inden for systemet. Administrativ støtte, andre medarbejdere, og selv de indskrevne studerende er alle af bekymring, når det kommer til dette spørgsmål.

Aktuel Public School sygesikringsanliggender

Offentlige ansatte og studerende skole er ikke undtaget fra den aktuelle sundhedspleje krise. Ikke alle lærere, ansatte og studerende har tilstrækkelig sundhedspleje dækning. Inden for de offentlige skoler er dette en særdeles vigtigt emne, da sygedage og inddrivelse tid væk fra skole konsekvenser for den samlede uddannelse oplevelse.

Derudover kan en stor sygesikring pakke tiltrække høj lærere af høj kvalitet til skoler. Høj lærere kvalitet forbedrer skolerne, og bedre skoler gør for kvarterer, som folk ønsker at flytte til. På samme måde vil et offentligt skolesystem tilbyder sygesikring til studerende sikkert tiltrække nye beboere. Det er en fordel for samfundet økonomi ud over at hjælpe mennesker erhverve kvalitet sygesikring, når de ellers ikke ville have råd til det.

Forsikring for lærere og personale

Hvorfor er det så vigtigt at ordentligt forsikre lærere og personale inden for det offentlige skolesystem? Jo mere forebyggende pleje ydes til lærerne, jo mindre sandsynligt er behov for vikarer, fordi lærerne bruger mindre tid at komme sig efter sygdom. Syge lærere forstyrre strømmen af ​​læring for eleverne, mindske fordelen ved skole for eleverne.

Blandt offentlige skole sygesikring spørgsmål de, en af ​​de mest udbredte bekymringer er, at lærerne er notorisk underbetalt for det arbejde, de gør. Den sygeforsikring, de modtager, skal være overkommelige, opnåelige, og giver mulighed for forebyggende pleje for at undgå sygdom så meget som muligt. Ideelt set bør forsikringen give mulighed for at gå på pension lærere at have mulighed for at fortsætte med dækning.

Forsikring til studerende

Picking up mindre sygdomme er almindeligt blandt studerende, fordi de hele tiden er omgivet af andre mennesker på en regelmæssig basis. Det ville ikke være et enormt problem for studerende, der er sunde og som har fremragende forebyggende sygeforsikring, men en stor del af den offentlige skoleelever har ingen sygeforsikring overhovedet. Det betyder, at fange en enkelt sygdom i skolen kan resultere i manglende skole, og derfor påvirker de studerendes akademiske præstationer. Studerende, der savner en masse skole på grund af sygdom, kan være mindre tilbøjelige til at i sidste ende gøre det til eksamen, fordi de får så langt bagud, at de beslutter at droppe ud.

Nogle byer har indført initiativer til at give sygesikring til alle studerende i det offentlige skolesystem. For eksempel byen Portland i staten Oregon har en organisation kaldet Why Not Portland som er forsvarer for lav-fradragsberettigede sundhedspleje for hver enkelt elev i Portland skolesystem. Andre initiativer eksistere inden for andre områder af landet.

Lærere i strejke

Det er ikke ualmindeligt, at den offentlige skole lærere til at omfatte bedre helbred forsikringsdækning inden for deres lister over krav, hvis de går i strejke. Lærere og andre ansatte føler ofte, som om de ikke får den dækning, de fortjener. Anytime lærere gå i strejke det har potentiale til at forårsage store problemer i samfundet. Det er klart, offentlige skole sygesikring spørgsmål er alvorlige.

Selskaber, der leverer Health Insurance

Nogle offentlige skoler har imponerende sygesikring dækning for offentlige skole personale og administrative medlemmer support. Selskaber, der leverer sygesikring til offentlige skole medarbejdere kan nævnes:

  • Blå Kors Blue Shield
  • Aetna
  • Health-Insurance.org

Der er også et stort antal virksomheder, der tilbyder rabat sygeforsikring til universitetsstuderende deltager offentlige universiteter og højere læreanstalter.

Den Dilemma

Offentlige skole ansatte er notorisk underbetalt, og skolebørn er kronisk underforsikret. Bestandigt nægte ordentlig sygesikring dækning til disse grupper vil resultere i fortsat problemer i det offentlige skolesystem.

Prisbillig sundhedspleje dækning er et nationalt problem, men det er særligt fremhævet i denne gruppe.