Psykoterapeut hjælper forældre og teenagere holde forbindelsen

Psykoterapeut hjælper forældre og teenagere holde forbindelsen


Er din familie i den typiske kamp at bygge bro mellem forældre og teenagere? Nå, er du kommet til det rette sted. Uanset om du er voksen eller teenager, vil du ønsker at møde Carleton Kendrick. En mand med en realistisk perspektiv på nutidens unge, deres udfordringer, og hvordan deres familie kan hjælpe. Som både en forælder og en licenseret psykoterapeut, har han opdaget en ærlig måde at forholde sig til begge sider af kampen, slå bro over den kløft, der ofte udvikler sig med den spirende uafhængighed ungdom.

Om Carleton Kendrick

Carleton Kendrick, Ed.M., LCSW er en Harvard graduate, licens psykoterapeut og forfatter til bogen tegne din Nose Ring, Skat, vi skal til bedstemor: Hængende I, Holding On og give slip på din teenager (Ubegrænset Publishing LLC). Hans ekspertrådgivning, bygge bro på tværs af generationer, er blevet fundet på CBS, NBC, ABC, Fox Television, CNN, National Public Radio, sammen med New York Times, Chicago Tribune, og mange flere nationale og internationale medier og publikationer. Han har også været bosat familie terapeut for Familyeducation.com, hvor han svarede over 3000 spørgsmål fra både forældre og teenagere søger vejledning.

Med over 30 år i branchen for at yde støtte til familier, er det ingen overraskelse Robin Raskin af FamilyPC Enterprises, opkaldt Carleton den "bedste Internet ekspert i forældrerollen teens" i spørgsmålet august 2001.

Hvordan Forældre Stay Connected med deres teenagere

Når Carleton taler til grupper af forældre og teenagere, han giver dem kritisk rådgivning om "hvordan at holde forbindelsen." Det er et vigtigt begreb i en alder, hvor teenagere begynder at teste deres uafhængighed, da disse er også tidspunkter, hvor det er endnu vigtigere at holde forbindelsen og rodfæstet som en familie.

Med ordene fra Carleton, at være en teenager er ligesom "gå rundt med et spotlight på dig." Det er en tid, hvor teenagere har brug for de kærlige arme deres forældre, men de kan ikke indse, hvordan man kan nå ud.

Tips til forældre og teenagere

LoveToKnow (LTK): Hvad kan forældre gøre for at blive forbundet med deres teenagere?

Carleton Kendrick (CK): Ofte forældre nødt til at gøre det taler for begge. Nogle gange er du ikke får svar eller handlinger, du vil, men du stadig nødt til at tale og være opmuntrende. Du er nødt til at vise interesse for din teenager liv. I min erfaring, jeg hører børn ofte sige: Jeg har ikke rigtig brug for mine forældre til at være mine venner. Jeg har bare brug dem til at være virkelig er interesseret i ting i mit liv. « Forældre har brug for at opbygge og fortsætte med at opretholde et fundament alle sammen. Ikke parade det ud lige når der opstår problemer. Det er altid lettere for forældre at tage de første skridt, fordi de ikke er i pine at teenagere er

Forældre kan gøre dette ved at spille en aktiv rolle. Det handler om detaljerne, ligesom alle forhold. Alle føler værdsat når de tror andre lytter og opmærksomme på deres liv. Selvom teenagere kan være trodsig, kan de også være glad og varm. Forældre skal være rock, de klamrer sig til, selv om de ikke ønsker at klamre.

Forældre kan lære en masse om deres børn ved blot at kende dem. Kig på deres fagter og kropssprog, deres tone; det er ligesom at være opmærksom på de fine penselstrøg i et maleri. Hvis du er opmærksom på det, kan du virkelig samle op på en masse af de ting, dine børn virkelig har brug for fra dig.

Det er også vigtigt at huske din egen ungdom. Der er universalier, at vi kan bevare fra disse år.

LTK: Hvad kan teenagere gøre for at forblive tilsluttet?

CK: Den direkte tilgang er altid bedst, men det kan være meget svært at bede om hvad du har brug for fra dine forældre, når du er en teenager. Nogle gange at fravælge nogle hints er meget lettere for en teenager derefter sidder ned og have den snak om, hvad du har brug for. Jeg vil også råde til tider for teenagere til at skrive deres forældre. Det kan undertiden være meget nemmere end at sidde overfor dine forældre og følelse som du skrumper ind i en yngre dreng. Brevet giver dem mulighed for at udtrykke sig uden at blive afbrudt eller fejlfortolket. Teenagere kan arbejde på det, og omarbejde det, og så når de har det, hvordan de vil have det til at se, aflevere det til deres forældre. Endda fortælle dem, at de kan se på det senere.

Tyveri af Childhood

LTK: Hvad er den største generationsskifte teenagere behandler i dag?

CK: Det er hvad jeg kalder tyveri af barndommen. Over-ivrig, skræmte, skyldig forældre er helikopter forældre og mikroniveau deres børns liv. Det er den angst, at børn føler virkelig, hvis de ikke udfører. Kids føle, hvis de ikke har alt, hvad de har brug for i deres "portefølje" i midten Junior år, betyder, at de ikke vil være i stand til at komme ind i en stor skole. Så det betyder, at de ikke vil være i stand til at få jobbet og det liv, de "bør" have. Så der er et stort pres i middelklassen, at børn er placeret på en hurtig vej til at gøre mere og mere, og være perfekt.

Børn har meget mindre af det, jeg ville kalde en naturlig barndom. Ledsager det er den teknologiske eksplosion tillade og tilskynde dem til at flygte mere ind i deres ensomhed i virtuelle verdener. Så en kæmpe forskel blandt teenagere nu vs. 20 år siden er den komplette tab af lyst til at være udenfor, i luften, på jorden, under himlen.

Det er fremskyndelse af barndommen. Det er blevet tabt for dem, men det virkelig er blevet stjålet.

LTK: Hvilke løsninger?

CK: Tag trykket af. Det skal komme fra et samarbejde. Det er ikke noget, der kan erklæres pludselig og stadig har en masse ægte mening bag det. Du er virkelig nødt til at leve det. Hvis du er en multitasking forælder, der ikke kan hænge det op, når du kommer hjem fra arbejde, hvis forældre er hyper-registrerede, er det meget svært at være i hjemmet liv og finde fred.

Selv frivilligt verden. Det skal ske joyously, ikke at oksekød op en profil eller genoptage. Gøre gode gerninger skal være noget, du lærer af din familie som en måde at leve på, ikke noget, man gør for et par måneder, så du kan sætte det på en ansøgning.

Vi klager over teenagere, der er trængende, selvoptagede og materialistisk - hvor vi mener, de får det fra?

Mere fra Carleton Kendrick, Ed.M., LCSW

  • Psykoterapeut hjælper forældre og teenagere holde forbindelsen

    Tegne din Nose Ring, Skat, vi skal til bedstemor: hænger i, Holding On og give slip på din teenager (Ubegrænset Publishing LLC)
  • Carleton gør optrædener og præsentationer landsdækkende og kan kontaktes for at gøre det på [email protected] eller 508-376-9078.

Vis Teenagere de værdiansættes

Ifølge Carleton, kan forældrene begynde at forbinde med at komplimentere børn på bare de små ting og gøre disse kommentarer reel.

"Du behøver ikke at citere et Hallmark kort," siger han. "Det er simpelthen at lægge mærke til."

Opholder forbundet er noget man gør på en dag-til-dag basis. Vis teenagere de er værdsat, og du vil blive at bygge bro.