Psykologi grad: Løn og din Psych Degree Tips

Kom de bedste Psykologi Løn

Ifølge PayScale.com kan de bedste psykologi lønninger findes i barn og voksen psykiatri. Fra 2010, psykologi lønninger til voksne psykiatere gennemsnit på $ 153,049. En psykiater er en læge, der har evnen til at rådgive og ordinere medicin til en bred vifte af psykologiske forhold, som tegner sig for de væsentligt højere lønninger psykologi. De gennemsnitlige psykologi lønninger til læger / børnepsykiatere kom til $ 160,819. Den Bureau of Labor Statistics fundet de højeste lønninger forekommer i læge kontorer, stofmisbrug hospitaler, medicinske sygehuse, sygepleje faciliteter, ambulant pasningsmuligheder og offentlige organisationer.

På den anden ende af spektret, var lavere psykologi lønninger findes i kristne rådgiver psykologer og psykoterapeuter, der er betalt et gennemsnit på $ 45752 og 49117 dollars, hhv. En psykolog kan have en Ph.D. og kaldes læge, men er ikke en læge i den forstand, at han eller hun kan ordinere medicin. I stedet denne psykolog erhverv fokuserer på kun rådgivning. Den Bureau of Labor Statistics siger, at mere end en tredjedel af de ansatte i den psykolog erhverv fungerer som selvstændige privatpraktiserende læger. Dette er en voksende område, med de bedste muligheder for dem med kandidatfag € ™ s grader eller doktorgrader og koncentrationer i Health Study.

Psykolog s Løn Tip

Når du lige er startet ud i psykologi industri eller hvis du stadig går i skole for det, vil du få fat i en forståelse af, at en psykolog løn normalt afhænger visse standarder. Nogle standarder normalt inddrage den type placering en person kan være i. En person i en storby ville helt sikkert gøre mere, normalt tre gange mere, end en person, der bor i et lille samfund. En anden faktor, der ville komme til at spille ville være, hvordan oplevede du rent faktisk kan være. Uddannelse er vigtigt også som du tilbringer år i skolen mestre på området. Hvad de fleste mennesker ikke tænker over er, hvordan der er andre subfelter i psykologi felt, og at nogle af felterne kan betale mere end andre.

Tro det eller ej, har gode forbindelser kan hjælpe dig videre også. Du kan vide en person eller to, der har været i skole eller i det mindste som en psykologi større. De kunne helt sikkert give dig den rette information i at opnå en succesfuld karriere, så derfor kan du få betalt bedre. Den store ting om at blive en psykolog er, at der er stor efterspørgsel efter det, og nogen psykologer løn på de nederste skala gennemsnit ud til at være $ 50,000 - $ 60,000 om året på landsplan.

Sådan Reseach en psykolog lønskala

Før dykning i fuld tid undersøgelser, forskning inden for uddannelsen. Hvorfor bruge en masse penge og tid på at arbejde i et felt, der ISNA € ™ t vil gøre dig glad eller at doesnâ € ™ t betale, hvad du troede det ville. De fleste mennesker har en tendens til at tænke på den højere omfang løn, når forestille sig, hvad deres valgte område kan tilbyde.

Lad os € ™ s sige, at du ønsker at blive en psykolog. Du tror måske, at en psykolog lønskala er vejen derop. En måde at finde ud af, hvad en psykolog lønskala faktisk ligner, er at besøge din lokale beskæftigelse center og tale med en erhvervsvejleder. Du kan endda søge oplysninger om arbejdsmarkedet online for at finde ud af, hvad tendenserne er i psykologi karriere. Hvad er jobmuligheder? Hvad er startlønnen?

En anden mulighed er at kontakte forskellige psykologer og spørge dem om løn. Don € ™ t bede dem om at videregive faktiske tal, men finde ud af, hvad det var som at starte ud, og hvor længe de havde arbejde før deres løn steget. Youâ € ™ ll sandsynligvis finde en stor forskel i, hvad en privat praksis psykolog gør og psykolog lønskala på en person, der arbejder i en offentlig myndighed.

Det vigtige er at have en god forståelse af lønskalaen, før man investerer al din tid og penge på dette område.

Hvad Psykologi Indtægter skal forvente for Rådgivere

Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget en psykologi indkomst kunne være? En af de mest populære karriere i psykologi er, at rådgiver. De fleste stater kræver en kandidatfag € ™ s grad som en forudsætning for en rådgivning karriere. Her er et kig på de forskellige grene af dette spændende beskæftigelsesområdet.

En rådgivere løn er $ 30.000 om året generelt starter ud. Som med ethvert job, kan der være en første år eller to for at gøre mindre, afhængigt af det område, du bor i. Alle tal er afrundet og er omtrentlige selvfølgelig.

Løn rådgiver adfærdsforstyrrelse $ 40000 - $ 60000
Løn klinisk terapeut $ 40000 - $ 60,000
Løn rådgiver ægteskab og familie $ 45000 - $ 70,000
Løn rådgiver mental sundhed $ 30,000 - $ 60,000
Løn rådgiver rehabilitering $ 30000 - $ 50.000.
Løn rådgiver stofmisbrug $ 25000 - $ 55,000
Løn rådgiver skole 40,000 dollar - 70 tusind dollars, skole rådgivere ofte supplere deres indkomst ved at finde sommer beskæftigelse i skolerne sommerferie.
Løn rådgiver faglig $ 61,000

Rådgivere i privat praksis tjente mere end de fleste nyder godt af en psykologi indkomst.

.

Psykolog Indkomst afhængig af beliggenhed

Psykolog indkomst kan variere en smule afhængig af beliggenhed. Websites såsom Salary.com bede om postnummer oplysninger, når du udfører gennemsnitlige løn analyse af en bestemt grund. Den Postnummer er en vigtig del af ligningen, fordi lønninger til et erhverv, kan variere fra et sted til et andet. Generelt større byer vil sandsynligvis have højere gennemsnitlige lønninger end mindre byer i et mere landdistrikt.

Når søger psykolog indkomst oplysninger, bør den enkelte være særligt opmærksomme på det sted. Dette er relevant, fordi den gennemsnitlige løn kan variere lidt i nogle situationer og mere drastisk i en anden. Kontrol af den gennemsnitlige løn i et stort byområde, når du ophold og arbejde på et mindre område i landdistrikterne kan være nyttigt, hvis den enkelte har til hensigt at flytte, men ellers kan være noget nedslående.

Relaterede Tip: Når man overvejer de gennemsnitlige lønninger til en psykolog, kan nogle mærke højere gennemsnit i nogle lande end i andre. Men for de fleste psykologer denne type oplysninger er generelt ikke nyttigt, fordi licenskrav typisk kun licens en psykolog til at praktisere i den tilstand, hvori licensen blev udstedt. Derfor kan psykologer, der overvejer at flytte til en anden stat være interesseret i at lære om potentielle psykolog indkomst i den nye stat, men de bør være mere bekymret om at lære at opnå en licens til at praktisere psykologi i den anden stat.

Psykolog gennemsnitslønnen Survey

Der er ikke noget enkelt svar, som tydeligt forklarer en psykolog gennemsnitlige løn. Dette er fordi der er for mange andre komplekse faktorer, der bidrager til dette svar. Nogle af disse faktorer kan omfatte både placering samt det specialiserede fagområde af psykolog. Generelt løn for de fleste erhverv tendens til at være højere i de store byer end i mindre områder i landdistrikterne, og det er også normalt gælder psykologi erhverv. Det skyldes primært arbejdsgiverne kompensere for de højere leveomkostninger ved at belønne medarbejderne med større lønninger i de større byer. Nogle statistikker placere den gennemsnitlige løn for en psykolog på ca 66,000 dollars, men der skal sørges for at sammenligne disse data med oplysninger, som er specifik for det sted, hvor psykologen ønsker at udøve.

Den anden faktor, som gør det så svært at lokalisere en nøjagtig gennemsnitlig løn for psykologer er langt størstedelen af ​​karrieremuligheder til rådighed for psykologer. Nogle psykologer kan have en privat praksis, mens andre kan anvendes, men skoler eller virksomheder. Atter andre kan operere inden for det strafferetlige system eller inden for laboratorieundersøgelser. Gennemsnitlige lønninger varierer blandt disse forskellige aspekter af psykologi.

Relaterede Tip: Når man overvejer psykolog gennemsnitlige løn, er det vigtigt at bemærke, at placering og fagområde er kritiske. Gennemsnitlige lønninger kan variere meget fra stat til stat og endda fra by til by i en bestemt tilstand. Kandidater, der forventer at praktisere i et bestemt område ville være bedre stillet søger efter information løn i deres særlige område i modsætning til på landsplan. Dette er vigtigt, fordi lønningerne kan være højere i andre stater, men licenskrav begrænser typisk psykologen at praktisere i en bestemt tilstand.

Sætte Psykologi Degree at bruge

Kandidater, der har opnået en psykologi grad har en bred vifte af muligheder til rådighed for dem på sigt af karrierevalg. Mens han arbejdede som klinisk psykolog eller en rådgivning psykolog vil generelt kræve erhvervelse af en ph.d.-grad, såsom en ph.d., der er en række af karrieremuligheder til rådighed for graduate der kun få en bachelor psykologi grad.

Kandidater med en bachelorgrad i psykologi kan sætte deres uddannelse til at bruge i en række forskellige karrierer. Dette omfatter normalt en række karriere som forudsætter fagfolk til at være kyndige om sociale kompetencer. Mange bachelor psykologi kandidater finde givende karriere inden for områder som business, personale, markedsføring og strafferet.

Anskaffelse graduate grader, især doktorgrader, give kandidater med den mest fleksible i at vælge en karrierevej. Disse kandidater kan vælge en karriere inden for undervisning, forskning, klinisk psykologi, rådgivning psykologi, retsmedicinske psykologi, sundhed psykologi, industri og organisationspsykologi og sport psykologi.

Relaterede Tip: En psykologi grad af enhver størrelsesorden kan hjælpe en kandidat til at realisere en drøm om at arbejde i et felt af psykologi. Men mere avancerede grader giver et større udvalg af muligheder for kandidater. Derfor bør de studerende være sikker på at kontrollere de muligheder, der vil være til rådighed for dem, før at gøre uddannelse beslutning. Studerende med forhåbninger om at blive en praktiserende psykolog bør planlægge på at opnå en ph.d.. De kan dog først få en bachelor-grad og arbejde i en perifer felt og samtidig føre en ph.d. om aftenen.

Researching Løn til Psykologer

Løn til psykologer vil variere lidt baseret på en række forskellige faktorer. Dog kan de, der er interesseret i at lære mere om de gennemsnitlige lønninger finde nyttige oplysninger om en række forskellige internetsider. Salary.com er en sådan hjemmeside, som giver denne type oplysninger. På denne hjemmeside kan brugerne indtaste en titel og et postnummer og modtage gennemsnitlige information løn. Salary.com er blot et websted, der tilbyder denne form for oplysninger, men kyndige internetbrugere kan finde et væld af oplysninger på nettet vedrørende gennemsnitlige lønninger.

Studerende, der stadig forfølger en grad i psykologi kan også henvende sig til karriere placering kontor i deres skole for at finde nogle oplysninger om løn til psykologer. Mange af disse kontorer vil opretholde ajourførte oplysninger om løn intervaller til brug for de studerende. Studerende kan også lære mere om entry level løn i psykologi erhverv gennem jobopslag på kontoret. Denne information kan give den studerende en fremragende idé af løn intervaller, de kan forvente at støde på, når ind i arbejdsstyrken.

Relaterede Tip: Researching løn for psykologer kan være nyttige for en række forskellige årsager. Men den primære årsag de fleste mennesker søge denne type oplysninger er til brug under forhandlingerne om en ny position. Enkeltpersoner kan lære mere om gennemsnit løn for at afgøre, hvor godt de er ved at blive kompenseret i forhold til disse gennemsnit. De, der føler som om de bliver underbetalt kan ønske at opsøge andre beskæftigelsesmuligheder, som vil være mere økonomisk fordelagtigt.