Psykologi Degree: Valg af dine College Tips

Bachelor Psykologi Degree: Her kommer jeg!

Når du er i den endelige beslutning fase af, hvad du ønsker at større i efter gymnasiet, livet kaster dig en anden kurve. At finde den rigtige skole til at deltage i en bachelor psykologi grad er tidskrævende og en skræmmende opgave for nogle, men et eventyr for andre. Når der træffes beslutning om, hvad kollegium til at deltage, skal du kontrollere alle detaljer i programmet, og kurserne instituttet har at tilbyde at sikre, at det rette sted for dig, fordi du vil bruge de næste to til fire år at deltage i college.

En bachelor i psykologi grad gør tilbyder en bred vifte af muligheder efter endt uddannelse vedrørende karriereforløb. Afhængig af kursus sti, du vælger, kan du finde arbejde i sociale ydelser, menneskelige ressourcer eller den offentlige sundhed. Desuden gælder for Forskerskolen for en master eller doktorgrad er psykologi er en mulighed også. Efter at have modtaget en grad fra en ph.d.-skole, jobmulighederne i det kliniske område omfatter rådgivning på rehabiliteringsfaciliteter, adfærdsmæssige rådgivning, skole rådgivning eller arbejder med børn med adfærdsvanskeligheder.

Private gymnasier

Private gymnasier og universiteter har undertiden betydelige private kilder til finansiel støtte til studerende og fremragende fakultet. Klasser er nogle gange mindre end på større statslige institutioner også. De er ofte dyre, da de ikke er subsidieret med offentlige midler. Nogle er blandt de mest prestigefyldte skoler for videregående uddannelse. Men ikke alle private gymnasier og universiteter er de samme, ligesom der er mange forskelle mellem statsfinansierede gymnasier og universiteter. Nogle mennesker vælger private, kirke tilknyttet skoler. Andre kan vælge en privat skole på grund af placering, eller fordi en forælder eller bedsteforælder deltog den. Atter andre kan trækkes af kvaliteten af ​​uddannelse og læseplaner valg af visse private skole. Du kan finde nogle andre fordele eller ulemper, som du udforske mulighederne.

Typer af Psykologi Colleges

Studerende, der ønsker at opnå en grad i psykologi vil sandsynligvis finde de har en række forskellige muligheder til rådighed for dem. Disse muligheder kan omfatte traditionelle fire år universiteter, online colleges eller colleges tilbyder aften- og weekendkurser. Psykologi gymnasier kan tilbyde alle disse muligheder, men studerende, der søger en grad skal være sikker mulighed, de vælger, vil give dem en grad, der vil være nyttige i at fremme deres karriere eller uddannelsesmål. I de fleste tilfælde betyder den studerende skal vælge en psykologi kollegium, der er akkrediteret, men kan også betyde den studerende skal vælge et kollegium, der giver de specifikke klasser, de er mest interesserede i at tage.

Psykologi kollegium muligheder til rådighed for studerende omfatter traditionelle fire år universiteter, online colleges og gymnasier tilbyder aften- og weekendkurser. Traditionelle universiteter normalt indebære en studerende deltage i klasser på fuld tid i løbet af en fireårig periode. Denne periode er typisk lang nok for den studerende at opfylde alle bachelor programkrav af kollegiet og få en bachelorgrad. Studerende kan også ønsker at udforske online kollegium muligheder. Dette kan omfatte enten fuldtidsstudie online eller tage kurser på deltid. Deltidsstuderende kan omfatte studerende, der allerede har opfyldt de fleste af deres behov i en traditionel skole indstilling eller studerende, der blot foretrækker online colleges men har begrænset tid til undersøgelsen. Nogle studerende kan også ønsker at tage kurser i weekender og aftener enten online eller i et klasseværelse indstilling. Dette omfatter typisk studerende, der forsøger at opnå en bachelorgrad i psykologi, mens du arbejder fuld tid job.

Relaterede Tip: Psykologi colleges tilbyder en bred vifte af muligheder for studerende. Ud over at beslutte, hvor og hvornår de tage kurser, skal de studerende også træffe beslutninger om den type kurser, de tager. Dette er vigtigt, fordi nogle psykologi gymnasier kan kræve megen forskning og forsøg af studerende, der ønsker en grad, mens andre psykologi gymnasier kan fokusere udelukkende på kurser. Eleverne bør overveje disse forskelle, når du vælger en psykologi college for at opfylde deres behov.

Fællesskab Colleges

EF colleges ofte tilbyde flere fordele i forhold til andre gymnasier og universiteter, men der kan være nogle negative punkter som godt. Afvejes begge sider, før du beslutter dig for eller imod deltage i en Community College. Mange studerende gennemføre et eller to år på et Community College før overførsel til en fire-årig college eller universitet.

EF colleges koster mindre, kan normalt acceptere de studerende en bredere vifte af GPAs og testresultater, er ofte lettere at komme ind end nogle gymnasier og mange universiteter, og som regel har mindre klasser. De er også ofte i områder, der ikke har andre colleges eller universiteter i nærheden og generelt anvende høj kvalitet, begået instruktører. De har ofte tilbyder kurser om aftenen og endda weekender da mange samfund universitetsstuderende har også arbejdspladser.

På den mere negative side, community colleges har ofte ingen studerende boliger og forholdsvis glansløse studenteraktiviteter på campus. De kan have en højere procentdel af studerende, der ikke er særligt tilbøjelige til akademiske end andre gymnasier, og det kan være svært for mere bogligt orienterede elever. Arbejdsbyrden for mange samfund college kurser tendens til at være mindre streng også.

State Læreanstalter og universiteter

Statslige gymnasier og universiteter er subsidieret af deres stater, så omkostningerne ved fremmøde er lavere for statens indbyggere end på private gymnasier og universiteter. Mange statslige gymnasier og universiteter har fremragende ry for akademisk ekspertise, pulserende studieliv, og en række programmer eller afdelinger og kurser. Boliger er ofte tilgængelige på eller i nærheden campus. Omkostningerne kan være høj for undervisning for studerende, som ikke statslige beboere, selv om stipendier, tilskud og / eller lån kan være til rådighed. I de bachelor år, navnlig kan klassestørrelser være meget store, i hundredvis i store auditorier, og det kan være meget vanskeligt at arrangere en-til-en tid med instruktører. Hvis du overvejer forskning, kan du ønsker at finde ud af om forskningsprojekter på campus, som du kan være i stand til at blive involveret. Vær sikker på at se nøje på kursuskataloget og krav til eksamen.

The Best Psykologi skole for dig

Der er ikke noget enkelt svar på, hvad der er den bedste psykologi skole for dig. Dette skyldes, at svaret på dette spørgsmål afhænger af en række komplekse faktorer, og er også i høj grad afhængig af de personlige præferencer den studerende. Nogle af de faktorer, som en studerende bør overveje, når du vælger en psykologi skole omfatter ry, størrelse, pris og beliggenhed. Eleverne skal nøje vurdere deres egne præferencer vedrørende hver af disse faktorer, og derefter undersøge hver enkelt skole individuelt for at afgøre, hvilke skoler bedst passer med den studerendes idealer.

Omdømme af psykologi skole er normalt en af ​​de nemmeste faktorer at vurdere. Der er mange rapporter, der offentliggøres årligt, som rangerer gymnasier efter en række forskellige kriterier, og en liste over de øverste rangerende skoler for en række forskellige emner. Studerende, der ønsker at opnå en grad i psykologi bør gennemgå disse lister omhyggeligt og overveje at søge nogle af de øverste rangerende skoler. Dette vil være nyttigt for den studerende, fordi en grad fra en af ​​disse institutioner vil sandsynligvis blive højt værdsat af forskerskoler og potentielle arbejdsgivere.

Næste en studerende bør nøje overveje sine personlige præferencer i faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. I forhold til størrelse, skal den studerende overveje den samlede størrelse af skolen samt størrelsen af ​​Psychology skolen. Dette er vigtigt, fordi de studerende, der foretrækker en mindre skole, fordi de mener, de sandsynligvis vil trives i denne type miljø kan uforvarende overse store gymnasier, der har en forholdsvis lille psykologi skole i kollegiet. Størrelsen af ​​psykologi skole er vigtigere end den samlede størrelse af kollegiet, fordi efter de første par år vil den studerende sandsynligvis tilbringe det meste af sin tid på at associere med professorer og studerende inden for mindre skole psykologiens reelt gør kollegiet synes meget mindre .

Omkostninger og placering bør også nøje overvejes. Nogle elever kan have en stærk præference for at deltage i et kollegium væk fra hjemmet, mens andre måske foretrækker at pendle. Placeringen af ​​kollegiet vil naturligvis diktere, om pendling er en mulighed. Udgifterne til institutionen er også vigtigt, fordi de studerende vil være forpligtet til at betale nogen studieafgift ikke er omfattet af stipendier eller finansiel støtte. Mange studerende vælger at vente, indtil alle stipendium og information finansiel støtte er til rådighed, før der træffes en endelig beslutning. Dette vil bidrage til at sikre den studerende er i stand til at råd til at deltage i valgte skole.

At finde et kollegium

Der er et par gode måder at lære om gymnasier, hvor du kan tjene en psykologi grad. Hvis du er i high school, ser din rådgivning kontor for deres oplysninger om colleges. Hvis du er ude af high school, kan du besøge en college campus og se kataloger i deres rådgivning kontor. At se en rådgiver er altid en god idé. De ved mange ressourcer, har ofte software og kan være medlemmer af hjemmesider med oplysninger, der kan hjælpe. Nogle rådgivere ved også nogle specifikke oplysninger, som du ikke kan finde let på tryk.

Vælge din Psykologi College

Hvor du går i skole til din første Psykologi grad vil sandsynligvis afhænge af flere faktorer. Hvor du går i skole for en kandidat eller doktorgrad vil sagen mere, selv om. Du kan beslutte at få en Associates Degree og gå til et Community College for det, eller gå til et Community College før foregår til en fire-årig kollegium eller universitet for en bachelorgrad. Du kan også vælge at gå ind i en fire-årig kollegium eller universitet uden at deltage et Community College, hvis du opfylder indlæggelser kriterier. Der kan være nogle potentielle fordele og ulemper ved at deltage et Community College først, og vi vil diskutere nogle af dem i næste afsnit. Du kan vælge en privat eller statslig skole eller universitet. På denne begyndelse niveau, og hvis du planlægger at eller tror du måske fortsætte med din psykologi uddannelse, du behøver ikke overveje, om kurserne passer præcis hvad du tror, ​​du har brug for din karriere. Men, skal du måske til at se på; optioner støtte, dine omkostninger, campus boliger, placering, omfang og typer af psykologi kurser udbydes, kvalitet og omdømme på skolen, hvis du tror, ​​du måske ønsker at fortsætte på i graduate skole, klasseværelse størrelser, tilgængelighed og kvalitet af instruktører, praktik muligheder, arbejdsformidlingen, størrelsen af ​​skolen, om du kan opfylde indlæggelser kriterier og andre considerations.These kan alle vigtige variabler i at vælge en ph.d.-skole eller ph.d.-program også, men med den tid, du er klar til enten af dem, vil du vide mere klart, hvad du vil gøre på området, hvor og med hvem. På disse niveauer, har du flere af disse valg at gøre fra mere specifikke muligheder.

Massachusetts School of Professional Psychology

Den Massachusetts School of Professional Psychology er en skole, der tilbyder en Doctor of Psychology (PsyD) grad til studerende, der ønsker at forfølge en karriere i klinisk psykologi. Ca. 400 elever søge om optagelse på Massachusetts School of Professional Psychology hvert år, og kun ca. 40-50 studerende optages hvert år. Skolen er ganske kræsne i udvælgelsesprocessen og opsøger studerende, som de tror vil klare sig godt i deres udfordrende fagligt miljø. Dette omfatter generelt studerende, der udviser en evne til klinisk psykologi.

Eleverne er typisk evalueres kriterier såsom karriere potentiale, kreativitet, motivation, selvstændig bevidsthed, følsomhed, følelsesmæssig stabilitet og ansvar. Den indlæggelser afdeling anvender disse kriterier i et forsøg på at vælge de studerende, der er mest sandsynligt, at ikke kun opfylde de mindstekrav til eksamen, men også udmærker i programmet. Faktorer som tidligere akademiske præstationer, praktiske erfaringer og referencer er normalt tages i betragtning, når de foretager en beslutning om indlæggelser for en bestemt elev.

Hvordan vælger Hvor ansøger du om psykologi School

Det er vigtigt at vælge den rigtige skole for dit psykologi kandidatuddannelse fordi skolen, du vælger, kan være en integreret del af begynder en karriere som psykolog. Der er flere faktorer at tage i betragtning, når der gælder for psykologi skole. Start med dine egne personlige behov såsom pris, placering, specialkemikalier programmer osv Når du har fundet skoler, der opfylder dine personlige kriterier, så kan du yderligere forskning omdømme skole og betingelserne for godkendelsen. De fleste eksperter anbefaler, at du anvender på mindst 6 forskerskoler; men du kan indsende ansøgninger til så mange som du vil.
Vælg jeres skoler omhyggeligt, da ansøgningsgebyr kan blive dyrt. Det er vigtigt at være opmærksom på ansøgningsfrister, så du ikke spilder din tid eller penge, mens anvendelse til psykologi skole. En anden vigtig faktor er at indsende fuldstændige ansøgninger; Husk at inkludere alt, hvad der kræves, såsom bachelor skole udskrifter, breve af anbefaling, redegørelse for formålet og et resumé af relevant erhvervserfaring.
Ved at vælge skoler, der specialiserer sig i dit område af ekspertise, indgive en fuldstændig ansøgning og arbejder hårdt, vil du være i stand til at anvende og blive accepteret til en skole, der vil fremme din karriere og give dig den øvre hånd i psykologi branchen.

Top 3 steder at forfølge din Psykologi Undersøgelser

Den Gourman rapport, offentliggjort i Princeton Review, rangerer de øverste skoler for bachelor psykologi undersøgelser hvert år. I år Stanford University i Californien topper listen. Denne private universitet tilbyder omfattende Bachelor of Arts eller Bachelor of Science grad undersøgelse koncentrationer. Specialiseringer kan fås i kultur, sundhed og udvikling, kognitiv videnskab, neurovidenskab og samfund og sind. Undergrads kan deltage i overvåget forskning, sommer praktikophold eller on-campus frivilligt arbejde. Klubber omfatter Stanford Bachelor Psykologi Association og Black Psykologi studerendes € ™ Association.

Ifølge rapporten, Yale University er den næstbedste skole for bachelor psykologi studier. Yale kræver studerende til at gennemgå 12 specialiserede psykologi kurser, sammen med en senior projekt på deres interesseområde, før du fuldfører en BA eller BS. Psykologi grad undersøgelse koncentrationer omfatter psykologi / tidlige barndom undervisning, neurovidenskab eller filosofi. Studerende vil finde masser af muligheder for at få værdifuld, hands-on erfaring på campus samtidig med at psykologi studier.

Den tredje bedste sted at forfølge dine psykologi undersøgelser er University of Pennsylvania. Majors skal udfylde 13 point før de får deres BA eller BS. Kursusaktiviteter dækker alt fra kognitiv videnskab, læring, personlighed og unormale psykologi til angst, psykiske traumer og adfærdsmæssige genetik. Denne skole excellerer i sin række arrangementer, seminarer og diskussioner vedrørende psykologi studier. Der er også betalt frivillige jobs på campus.

Psykologi Universiteter

Studerende, der er interesseret i studiet af menneskelig adfærd, eller hvordan sociale og miljømæssige aktiviteter kan udløse usunde mentale funktioner bør overveje en karriere i psykologi. Psykologi er defineret som studiet af menneskers og dyrs adfærd, deres tankeprocesser, og hvordan de interagerer i deres miljø. Psykologi universiteter tilbyder kandidatuddannelser i Biologisk psykologi, klinisk og kognitiv psykologi, udviklingspsykologi, og social eller personlighed psykologi. Du skal beslutte, hvilket program du gerne vil studere, før du begynder at indsende tilmelding ansøgninger til psykologi universiteter.

En meget populære universitet, der har uddannet et stort antal vestkyst psykologer er California School of Psychology. Interesserede studerende får brug for en kvotient (GPA) på 3,50, en kombineret verbal og kvantitativ graduate eksamen rekord score (GSE) fra 1100 til 1200, og Graduate School of uddannelser (GSE). Studerende vil også nødt til at forberede en erklæring om Formål skitserer deres uddannelsesmæssige mål og professionel udsigter. Din erklæring bør ikke være mere end to sider. California School of Psychology har steder i Berkeley, Santa Barbara, og Thousand Oaks.

Når forsker tilmelding applikationer og krav til California School of Psychology og andre top psykologi universiteter, bør du også finde ud af om finansiel støtte og studerende boliger.
Et stort antal universiteter tilbyder boliger til gifte studerende, spørge, om dit navn kan føjes til ventelisten, når du ansøge om indskrivning. Du bør også forhøre sig om programmets retningslinjer for skole baseret og samfund praktikophold, og deres tid sekvens.

The Best Psykologi Skoler

Massachusetts har nogle af de fineste psykologi programmer på østkysten. Studiet af psykologi kræver de studerende at tilslutte sig en åndsretning. Den bedste psykologi skoler designe deres programmer med en vægt på et forskningsfelt, studium og professorat.

Harvard Programmet fokuserer på kognition og adfærd, og støtter studieområder i socialpsykologi; klinisk psykologi, eksperimentel psykologi, og udviklingspsykologi.

Afdelingen opfordrer eleverne på tværs af register ved Massachusetts Institute of Technology til at lære nye teknologier, der understøtter forskning.

Den Massachusetts School of Professional Psychology (MSPP) pensum fokuserer på praktisk psykologi for kandidater til at levere kliniske ydelser på centrale områder af koncentration mest påvirkende todayâ € ™ s samfund, herunder spiseforstyrrelser, childrenâ € ™ s sundhed og familie miljøer. Unikt for MSPP er et curriculum tilbyder tværkulturelle studier og en koncentration i Latino mental sundhed.

Ph.d.-skolen vægt erfaringsbaseret uddannelse, social ansvarlighed og opmærksomhed på personlig vækst til at opfylde de skiftende psykiske behov i vores samfund.

Den Wellesley Programmet er designet til at tage sociale og kulturelle ændringer i samfundet, understreger social ansvarlighed. Graduate specialiseringer inkluderer udviklingsmæssige, kliniske, organisatoriske / industrielle, sociale, personlighed, rådgivning, undervisning, kognitive og neuropsykologi.

Afdelingen er empirisk orienteret, placere en stor vægt på at forstå og bruge videnskabelige metoder i studiet af adfærd.

Harvard University, Institut for Psykologi
Massachusetts School of Professional Psychology
Wellesley, Institut for Psykologi