Psykologi Degree: Specialisering i Psykologi Tips

Psykologi Felter

På psykologi, der er flere psykologi felter, man kan studere under. Nedenfor vil være en kort beskrivelse af populære psykologi felter.
Begyndende med unormale psykologi, er dette blot studiet af unormal adfærd. Disse fagfolk findes typisk i klinisk psykologi og studere adfærdsmønstre og deres årsager.
Psykologi for reklame er baseret på kundeadfærd. Teknikker undervises i, hvordan at tiltrække kunder.
Art psykologi er det område af den menneskelige kreativitet. Disse personer analysere karakteristika for kunst, og hvordan den er produceret.
Psykologi af adfærd omhandler de adfærdsmønstre hos mennesker med henblik på at finde ud af, hvorfor mennesker opfører sig som de gør.
Biologisk psykologi handler om, hvordan behandlingen af ​​biologi af menneskelig adfærd værker. Opførsel ses som fungerer i hjernen.
Svarende til biologisk psykologi, neuropsykologi forsøger at forstå, hvordan hjernen påvirkninger adfærdsmæssige reaktioner hos mennesker.
Child psykologi fokuserer på, hvordan børn udvikler. It nøgler i den sociale, personlige og følelsesmæssige udvikling af børn.
Klinisk psykologi fokuserer på behandling af lidelser i psykologi. Det bestræber sig på at finde ud af psykologisk funktion mennesker.

Human Factors Psychology, eller Engineering Psychology

Human Factors Psychology, også kendt som Engineering Psychology, er bekymret med samspillet mellem mennesker med maskiner med henblik på produktivitet, kvalitet og / eller effektivitet. Eksempler er hvordan man kan designe en kontorplads eller udstyr. Human Factors Psykologi ser på, hvordan man kan motivere arbejdstagere, fastholde gode medarbejdere, og andre bekymringer arbejdspladsen, især i erhvervslivet og det offentlige. En person uddannet i Human Factors Psykologi kan også anvendes af forsvarsministeriet, NASA eller andre tekniske kapacitet.

Sport Psychology

Sport Psykologi er fokuseret på den rolle, sindet i sportslige præstationer og anvendelsen af ​​viden og færdigheder opnået fra sportslige præstationer til andre aspekter af livet og personlig vækst. Af særlig interesse for sport Psykologer er emner som motivation, selvtillid og team samhørighed. En stærk interesse for sport er nødvendig for de fleste at lykkes på dette område. Jobs omfatte arbejde overalt, hvor sport og andre atletik praktiseres og i sundhedsvæsenet indstillinger, der omfatter wellness-programmer. En doktorgrad er normalt kræves for det meget begrænsede antal arbejdspladser arbejder med professionelle sportshold. Potentiel arbejde er i rådgivning, forskning, undervisning, rådgivning og planlægning, men kan kombineres med andre job ansvar.

Rehabilitering Psykologi

Rehabilitering Psykologi centre på studiet og praksis af metoder til at hjælpe folk med at overvinde eller tilpasse til fysiologiske eller psykiske skader, sygdomme eller invaliderende betingelser. De fokuserer på at hjælpe den enkelte til at leve bedst muligt på trods af eventuelle begrænsninger fra disse betingelser. De kan arbejde med mennesker, der har psykiske lidelser, udviklingsforstyrrelser, hjerneskader eller en række andre udfordringer for at forbedre eller bevare bestemte funktioner i egenomsorg, smertebehandling, karriere / kald og interpersonelle relationer. De kan ellers være involveret i arbejdet med rehabilitering, såsom forebyggelse, folkeoplysning og fortalervirksomhed roller.

Skole Psykologi

Skole Psykologi kombinerer viden om uddannelse og psykologi, der derefter bruges til støtte af børn i skolerne. Succesen med børn om skolernes resultater, social funktion og følelser i skole er det domæne af skolepsykologer, der kan rådføre sig med mennesker, der er involveret i barnets liv, rådgive børn og / eller forældre og i øvrigt bidrage til at sikre en atmosfære befordrende for læring. Skoler generelt kræver mindst en Master i Psykologi og en undervisning certifikat for skolepsykolog positioner.

Art Psykologi

Art Psykologi henviser sædvanligvis til kunstterapi, men det kan i stedet betyde psykologi kunsten, hvor et kunstværk er forklaret i psykologiske termer. Kunst terapi er en betegnelsen for skabelsen af ​​kunst til terapeutiske formål, såsom healing følelsesmæssige sår, lære at problem-løse og endda at falde stress. Der er kunst terapeuter, der har grader i det, men nogle andre terapeuter bruge kunstterapi også. Det er ofte brugt sammen med andre terapimetoder som godt. The Psychology of Art, på den anden side, er studiet af kunstværker for, hvad de afslører om virkningerne af den periode, kultur og andre forhold på mennesker på det tidspunkt.

Organisatorisk eller industriel psykologi

Organisatorisk eller Industrial, psykologi studerer arbejdsmiljøet og bruges til at forbedre arbejdsresultater og undertiden arbejdstager forhold. Mange indstillinger, herunder virksomheder, universiteter og non-profit organisationer ansætter folk med organisationspsykologi uddannelse for menneskelige ressourcer, ledelse, andre administrative og høring roller.

Psykologi Majors

Psykologi er en fremragende fagområde, fordi det giver flere psykologi majors for én at arbejde og studere under. Mulige psykologi majors, der findes, er dem af menneskelige tjenester, administration, community relations, public relations, markedsundersøgelser, undervisning og salg.
I forretningsområdet, populære job optjent af psykologi store selskaber er dem af en reklame praktikant, forsikringsagent, personale arbejdstager, beskæftigelse rådgiver, erhvervsmæssig analytiker og lagerchefen. En mindre i erhvervslivet også går langt med disse job.
For psykiske / sociale tjenesteydelser, job optjent af psykologi store selskaber er dem af en adfærd analytiker, direktør for frivillige tjenester, tilsynsværge, dagpleje vejleder og en social tjeneste direktør. En mindre i familien og barnet undersøgelser vil være meget gavnligt med disse job.
Med andre positioner, jobs optjent af psykologi majors består af en bekræftende handling officer, samfundsrelationer officer, sygehusvæsen repræsentant community rekreation arbejdstager og en teknisk forfatter.
Psykologi store er college uddannede og job tilgængelighed er meget lovende. Talrige gymnasier over hele verden tilbyder fremragende programmer til en vis grad at være tjent.

Forensic Psychology

Forensic Psychology er bekymret med at give ekspertudsagn i retssystemet, men er mere bredt defineret som gældende for alle situationer, hvor psykologi og det juridiske retssystem. Ud over at give ekspertvidner vidneudsagn, kan Forensic Psykologer yde konsultation til retshåndhævelsen, hjælpe med at forme strafferetlig politik, behandler folk anklaget for seksuelle forbrydelser eller en række andre aktiviteter inden for det juridiske system, andre offentlige systemer, fængsler, hospitaler, private praksis eller andre steder. De er oftest optaget af psykisk sygdom eller psykiske lidelser, og kriminalitet.

Psykologi Therapy

Psykologisk terapi består af fire psykodynamiske modeller. Disse modeller er psykoanalysen, humanistiske behandlingsformer, adfærdsmæssige behandlinger og kognitive behandlingsformer.
Fra og med psykoanalysen, det drejer sig undertrykte bekymringer om uløste barndom konflikter. Udviklet af Sigmund Freud, teknikker, der anvendes til at løse konflikten er gratis forening, drømmetydning og analysere overføring.
For humanistiske behandlingsformer, årsager i henhold til denne teori er miljøbelastninger relateret til sociale spørgsmål. Effektive teknikker terapi for dette er personcentreret terapi og ubetinget positiv henseende. Formålet er at forbedre oneâ € ™ s self koncept.
For adfærdsmæssige behandlinger, en indlysende årsag er, at overgeneralization. Terapimetoder er dem af klassisk konditionering og operant conditioning. Oprettet af Pavlov, er klassisk konditionering opsummeres som associative læring, fordi en genstand lærer forholdet mellem stimuli.
For kognitive behandlingsformer, patienter ofte har en dårlig trossystem og har en stor grad af hjælpeløshed knyttet til dem. Patienterne er ofte deprimeret, de bedste metoder til at helbrede depression under denne behandling er kognitiv adfærdsterapi. Kognitiv adfærdsterapi kræver ikke medicin, men stadig fokus på at ændre oneâ € ™ s holdninger og overbevisninger gennem adfærdsmæssige teknikker terapi.

Klinisk psykologi Tip

Klinisk psykologi beskæftiger sig med behandling af unormal førelse og adfærd. Hvis man gør ikke € ™ t har temperament til at beskæftige sig med afvigende adfærd derefter et andet felt i psykologi kan være af interesse.
I klinisk psykologi, er det afgørende at have menneskelige egenskaber af forståelse og forebyggelse. Det er to træk, der ikke kan undervises i ethvert klasseværelse og kan sjældent tilegnes gennem oneâ € ™ s liv. En klinisk psykolog skal vise empati over for deres patienter og hurtigt tilgive dem og også sætte patienterne i miljøer omkring mennesker, hvor de kan bedst lykkes og blive forhindret i at skade andre.
Aflastning psykologisk baseret angst og fremme velvære er nøglen i dette område. Behandling af syge af hjernen, følelsesmæssige forstyrrelser og adfærdsproblemer er det at være en klinisk psykolog handler om. Patienterne har typisk en biologisk disposition til at opføre sig på en måde, de ikke kan kontrollere eller de gik gennem en alvorlig form for psykiske traumer eller andet sted i livet.
For at tjene et job i dette område, må man gå gennem en ph.d.-program, hvor teknikker på rådgivning disse patienter vil blive undervist.