Psykologi Degree: Relationships Tips

Psykologiske Opgaver med til at skabe et langt og lykkeligt ægteskab

Ifølge American Psychological Association, adskille din identitet fra dine forældre og søskende er en af ​​de psykologiske opgaver, der vil hjælpe til at fremme et lykkeligt ægteskab. Selvfølgelig betyder det ikke, at du fysisk skal adskilt fra din familie og nægter at anerkende dem i dit liv. Bare vær sikker på at du har din egen identitet og ved, hvem du er baseret på dine egne overbevisninger og erfaringer. Politik og religion er to trossystemer, der typisk dannes i barndommen og ungdommen. Mange mennesker besøger den samme betegnelse for kirken, at deres forældre bragte dem til som børn uden nogensinde at udforske andre trossystemer. Selvom du måske ikke omstrejfende fra din barndom religion, kan lære om andre overbevisninger hjælpe dig til at være åben og godt afrundet, som kan hjælpe, når du kombinerer dit liv med en anden.

Forhindre arbejdspladsen og familie fra trængt ind på din tid sammen og bevare et sundt sexliv i dit ægteskab. Selv om det kan være svært til tider, husker følelsen af ​​at falde i kærlighed med din partner. Tal med hinanden om de øjeblikke under dit frieri når du vidste du var forelsket. Det kan hjælpe til at overvinde mange forhindringer.

Psykologiske opgaver hjælpe par gøre deres ægteskab et tilflugtssted i en vanskelig og til tider barske verden. Par kan samarbejde om at håndtere de daglige forhindringer og hårde tider og holde ægteskabet romantisk og kærlig. I en hård verden, tilflugt i et lykkeligt ægteskab giver komfort og støtte.