Psykologi Degree: Online Psykologi Grader Tips

Forfølge en Psykologi Degree Online kan hjælpe dig med at opnå dine drømme

Optjening en grad online er praktisk, og meget mere omkostningseffektive end deltage i en traditionel skole eller universitet. Psykologi grader online er fantastisk til studerende, der ønsker at forfølge denne karriere, og de har ikke adgang til en traditionel måde at gå på college.

Er fjernundervisning psykologi grad rigtige for dig? Der er et par faktorer, du bør overveje. Har du tid ledelseskvalifikationer til at forpligte sig til at lære på denne måde? Er du fortrolig med moderne teknologi? Du skal være i stand til at surfe på internettet, gør forskning, sende e-mails og se online videoer. Du vil gøre det meste af dit arbejde med meget lidt retning fra din instruktør.

Sørg for, når forfølger en psykologi grad online, at den organisation, du vælger at uddanne dig selv med er akkrediteret. Inden du vælger din skole være sikker på at tjekke med din tilstand på licenskrav. Du ønsker at sikre din uddannelse kvalificerer dig til at få øjeblikkelig licensure. Når du gør din forskning på potentielle skoler ikke glemme din drøm; der forfølger en psykologi grad online.

Optjener ret Rådgivning Degree Online

De bedste online kurser for en rådgivning grad vil tilbyde undervisning i social og kulturel mangfoldighed, menneskelig udvikling og kommunikation teknikker. Det er de vigtigste træk ved en vellykket og godt elsket rådgiver. Det bedste tip til at tjene en rådgivning grad online er at sikre din valgte skole tilbyder disse kurser i sin almindelige læseplaner.

Appellen til at tjene en rådgivning grad online er, at det er fra komfort i dit eget hjem og mange kurser udbydes på en "self tempo" tidsplan. Det er alt fint og dandy, men at graden vil ikke betyde meget, hvis kurserne ikke har lært dig, hvad du virkelig har brug for at vide i marken. Hvordan kan du forvente at være en god rådgiver, hvis du ikke har lært hvordan man korrekt lytte, forstå og kommunikere?

Der findes flere typer af rådgivning grader, men hver bør kræve disse basale færdigheder-building klasser. Kig efter klasser som "kommunikationsteknikker" eller "grundlæggende i den menneskelige udvikling" for at være sikker på en bestemt online kursus har alt hvad du behøver. Hvis du stadig ikke sikker på efter at have kigget i løbet omrids, giver skolen et opkald. At sikre, at en skole har alt hvad du behøver, før du tilmelder dig, er afgørende for din fremtidige succes, og kan spare dig for en masse penge!

Find en Online Rådgivning Degree Program

Der er en masse muligheder for at modtage en grad fra skoler, der tilbyder online rådgivning uddannelser. Følgende er en liste over gymnasier, der har online skole rådgivning uddannelser:

1. Grand Canyon University (GCU) -Det er en kristen-baserede skole, der er privat og ikke-konfessionel. GCU bruger noget, der hedder Angel, som står for "En ny Global Environment for Learning", som er designet specielt til online-læring. De typer af rådgivning uddannelsen til rådighed på GCU er:
• Masters i Addiction Rådgivning
• Masters i professionel rådgivning

2. Real-verden udøvere, der specialiserer sig i deres område og instruere klassen underviser Capella University-Studerende. Den type online skole rådgivning grad de tilbyder er nedenfor:
• Human Services-Rådgivning Studies (MS)
• Human Services-Par, Civilstand og familierådgivning (MS)
• Human Services-Mental Health Rådgivning (MS)
• Psykologi-Rådgivning Psykologi (MS)

3. Walden University-Dette private, kandidat institution tilbyder undervisning taget hensyn til dem, der arbejder. De tilbyder følgende online skole rådgivning grad.

• Masters of Science i Mental Health Rådgivning
• Ph.D. i Human Services i Rådgivning

Forventninger om beskæftigelsen til en Counseling grad:

Udsigterne for beskæftigelsen for en rådgivning grad afhænger af graden, type og placering. Væksten i rådgivning beskæftigelse for alle professionelle 2006-2016 forventes at forbedre 21% med en stigning på 136.000 nye arbejdspladser. Inden for adfærdsforstyrrelser og stofmisbrug er der en forventet 29.000 nye arbejdspladser, en stigning på 34%. På områderne erhvervsuddannelse, skole, og uddannelsesvejledere der er en forventet stigning på 33.000 nye arbejdspladser, en stigning på 30%. På området for familie og ægteskab rådgivere der er en forventet stigning på 7.000 nye arbejdspladser, en stigning på 30%

The Secret til Psykologi Grader Online

Der er ingen reel hemmelighed at opnå psykologi grader online. Uanset om du søger en bachelor eller en kandidatgrad, er der masser af online muligheder. Men mængden af ​​muligheder kan gøre processen med at ansøge til skoler og tilfredsstillende grad krav synes mystificerende. Eleverne skal først overveje, hvor meget de ønsker at få, og derefter afgøre, hvilke online skoler tilbyder denne grad. De bør også overveje områder af koncentration og afgøre, hvorvidt det online skole, de vælger tilbyder kurser i forbindelse med dette aspekt af psykologi.

Når en studerende vælger en online skole, hvis de skulle blive bekendt med kravene til online psykologi grader. Eleverne skal være opmærksomme på disse oplysninger, før at forpligte sig til skolen for at sikre, at de vil være i stand til at opfylde alle grad krav inden for den tilladte periode. Når den studerende har disse oplysninger og kommer ind i skolen, vil det være nødvendigt at registrere for klasser i tide, flittigt anvende sig til kursusmaterialer og fulde hjemmearbejde og prøver på en tilfredsstillende måde for at opnå den ønskede psykologi grad.

Relaterede Tip: Psykologi grader online er på mange måder, tjente på en måde meget lig grader optjent i en traditionel klasseundervisning indstilling. Den mest grundlæggende og de vigtigste aspekter af at tjene psykologi grader online er først at forskning og vælge en akkrediteret skole, kontrollere de typer af grader, der tilbydes, og forske kravene for at få disse grader og tage og videregive alle de nødvendige kurser. Online studerende har en stor fleksibilitet med hensyn til, hvornår og hvor de har afsluttet deres studier og gå til foredrag eller downloade kursusmaterialer, men de uddannelsesmæssige krav og processen for at lykkes i programmet er meget lig processen med at deltage i en traditionel klasseundervisning indstilling .

Typer af Online Psykologi Grader

Der er en række online psykologi grader til rådighed for studerende, der søger en grad i denne forskelligartede og udfordrende område. Studerende kan ønske at få deres bachelor eller bachelorgrad i psykologi online, eller de kan ønske at forfølge kandidatniveau grader såsom en master- eller en ph.d. online.

Der er mange muligheder for studerende, der ønsker online psykologi grader på en bachelor niveau. Mens mange af disse programmer er gyldige og vil hjælpe den studerende til at nå sine mål, skal der drages omsorg for at vælge akkrediterede programmer, der tilbyder kurser af interesse for den studerende. Online psykologi grader kan også fås på både mestre og ph.d.-niveau. Men der er typisk få online muligheder for disse mere avancerede grader. Derfor studerende skal være særlig påpasselige, når du vælger et universitet for at sikre den valgte skole tilbyder alt den studerende søger i en uddannelse. Masters og ph.d.-uddannelser kræver typisk, at studerende til at vælge et bestemt kursus koncentration såsom teenager psykologi eller stofmisbrug rådgivning. Som med traditionelle skoler, ikke alle online-programmer vil tilbyde alle de tilgængelige programmer. Studerende med en særlig interesse i tankerne, bør opsøge skoler, der tilbyder en bred vifte af kurser samt en specialiseret uddannelse på dette særlige område.

Relaterede Tip: Online psykologi grader åbne op for en bred vifte af muligheder for studerende. Studerende, der ønsker at opretholde en fuldtids job og samtidig føre en bachelor eller kandidatuddannelse i psykologi kan finde online kurser hjælpe dem med at nå deres drømme. Den fleksibilitet, der tilbydes gennem online-programmer gør det muligt for studerende at deltage i undervisningen omkring selv de travleste tidsplaner. Mens online psykologi grader bliver stadig mere populære, skal eleverne ind disse programmer vælge programmer, der tilbydes af godkendte skoler, hvis de har til hensigt at forfølge en karriere eller højere niveau grad i psykologi.

Værdien af ​​en Online Psykologi Degree

Mange studerende, der overvejer en online psykologi grad kan være noget ængstelige forfølge denne type grad i modsætning til en vis grad fra en traditionel skole tilbyder et klasseværelse indstilling. Denne bekymring kan eksistere, fordi de studerende er bange potentielle arbejdsgivere og graduate school programmer kan ikke genkende værdien af ​​denne type af en grad. Men det er vigtigt, at disse studerende at bemærke en online psykologi grad fra et godkendt universitet kan betragtes lige så værdifulde som potentielle arbejdsgivere som en grad optjent i en traditionel klasseundervisning indstilling.

En online psykologi grad optjent fra et godkendt universitet, vil ikke sandsynligt blive betragtet skade for de fleste potentielle arbejdsgivere samt graduate skole-programmer. Disse potentielle arbejdsgivere og indlæggelser administratorer, i de fleste tilfælde, vil genkende den mængde arbejde, der kræves for at opnå denne grad, og vil dømme kandidaten på hans præstation i modsætning til, hvor graden er erhvervet. Mens navnet anerkendelse af visse prestigefyldte skoler, der tilbyder psykologi uddannelser kan være meget gavnligt for nogle kandidater, vil de fleste kandidater finder det stadig muligt at få job og indlæggelser at opgradere uddannelser uden en grad fra disse berømte institutioner.

Relaterede Tip: Den sande værdi af en online psykologi grad hænger nøje sammen med den studerendes personlige præferencer såvel som sine økonomiske og familiemæssige forpligtelser. Så længe graden indtjenes gennem en akkrediteret skole mest potentielle arbejdsgivere samt ph.d.-skole programmer vil værdsætte en online psykologi grad så højt som en grad opnået fra en traditionel skole. Men for studerende, der søger denne type grad det mest værdifulde aspekt af en online grad er evnen til at tjene denne grad, mens ikke at skulle forsømme andre familiemedlemmer eller karriere forpligtelser. For disse elever den fleksibilitet, som et online psykologi grad program er utrolig værdifuldt, fordi det hjælper eleven til at nå sine mål på en bekvem måde.

Online Psykologi Grad krav

Online psykologi grad krav kan variere en smule fra den ene skole til den næste. Men der er nogle generelle krav, som er temmelig standard blandt kandidater til en bachelorgrad i psykologi. Disse omfatter et minimalt antal af de samlede kredit timer, et mindste antal kredit timer i psykologi program, herunder en række af både indledende og videregående kurser og selv færdiggørelsen af ​​kurser i forbindelse med matematik, videnskab eller statistik.

Online psykologi grad krav vil sandsynligvis omfatte et mindsteantal af de samlede kredit timer samt et minimum af kreditter i psykologi kurser. Eleverne skal forvente at være forpligtet til at tjene omkring 120 samlede bevillinger med ca. 40-55 af disse samlede bevillinger bliver relevante for psykologi grad. De specifikke for de studerende større bør omfatte en række nødvendige introduktionskurser samt en række mere avancerede valgfag kurser.

Online psykologi degree studerende bør også forvente visse krav i matematik og naturvidenskab. Dette kan omfatte kurser såsom kalkyle, biologi og statistik. Matematik og statistik kurser er nødvendige, fordi de vil være meget gavnligt for de studerende ved kompilering, evaluere og forstå data under forsøg. Science kurser såsom biologi er også vigtige for at forstå aspekter som hjernens funktion.

Relaterede Tip: Selv om de fleste online grad krav vil kræve, at studerende til at opnå ca. 120 i alt kreditter og omkring 40-55 point inden for skole psykologi, skal eleverne også være opmærksom nogle online programmer vil kræve, at studerende at tjene en række af disse tilgodehavender i en traditionel klasseværelse indstilling. Disse online psykologi grad programmer vil sandsynligvis indeholde denne information som en forudsætning for optagelse i programmet, men kan også forvente de studerende til at deltage i disse klasser i forbindelse med online-kurser. Derfor skal eleverne undersøge de online grad krav omhyggeligt, før du anvender for at sikre alle krav er grundigt forstået.

Online universitetsgrad i psykologi Options

Studerende, der forfølger et online grad i psykologi har en bred vifte af muligheder til rådighed for dem. Disse muligheder kan omfatte de kurser, der er valgt, antallet af kurser, som er taget online og metoderne for interaktion med lærere og kammerater. Mens nogle af de muligheder specifikt vedrører tage online kurser, andre muligheder er de samme som deles af studerende, der forfølger en grad i en traditionel klasseundervisning indstilling.

Indstillinger for studerende, der ønsker en online grad i psykologi omfatter antallet af kurser, som den studerende vil tage online. Nogle programmer kan tillade den studerende at tage alle kurser online, mens andre kan kræve, at studerende til at tage en del af de kurser i et klasseværelse indstilling. Eleverne skal undersøge disse muligheder grundigt, før du vælger et online program for at sikre, at de vil være i stand til at opfylde alle grad krav.

De valgfrie kurser den studerende ønsker at tage, er en af ​​de fælles for både online og traditionel klasseundervisning studerende muligheder. Der er typisk en række introduktionskurser, der kræves af alle studerende, der ønsker en psykologi grad, men de studerende normalt har frihed til at vælge mere avancerede klasser på grundlag af deres særlige fokus på studiet. Dette gør det muligt eleverne til at bruge mere tid på at lære om aspekter, som de måtte ønske at koncentrere deres studier som teenager psykologi eller stofmisbrug. Studerende, der har en særlig koncentration i tankerne bør sikre skolen de vælger tilbyder en række kurser, som vil være relevante for den studerende, når det drejer sig tid til at vælge valgfag.

Endelig skal de studerende, der forfølger et online grad i psykologi nøje overveje metoder for interaktion med lærere og kammerater, før der indgås tage online kurser. Dette er kritisk, fordi læringsprocessen kan hindres i høj grad af dette, hvis den studerende ikke er i stand til på passende vis at kommunikere med lærere og kammerater til at stille spørgsmål, søge afklaring eller afgive udtalelser.

Relaterede Tip: online grad i psykologi valgmuligheder kan virke overvældende ved første. Studerende vil sandsynligvis opdage de har mange muligheder til rådighed for dem, og det er nødvendigt fuldt ud at evaluere alle disse muligheder før endelige beslutninger om, hvorvidt at deltage i en online skole eller skole byder kun en traditionel klasseundervisning indstilling. Ser man på alle disse muligheder nøje vil forhindre studerende fra at begå fejl, som kan påvirke læringsprocessen.

Undgå svindel som Fortsættelse Online Psykologi Grader

Der er legitime programmer, der tilbyder online psykologi grader; Men der er også svindel. Af denne grund, hvis du er interesseret i at studere psykologi online i håb om at opnå en grad, er det bydende nødvendigt, du gør din forskning.

Start ud ved at kontakte de traditionelle gymnasier, der tilbyder en psykologi grad program. Selv om disse kurser ikke vil tillade dig at få din uddannelse online, kan de tilbyde nogle af deres kurser online. De kan også være i stand til at fortælle dig om autentiske programmer, hvor online psykologi grader tilbydes.

Næste nå ud til personer, der studerer psykologi eller arbejde i psykologi branchen. De kan være i stand til at tilbyde dig indblik i nogle af de tilgængelige muligheder for at studere psykologi online. Ikke alene kan de kontrollere, om et program er legitimt, men de kan også give dig værd feedback på uddannelsen.

Online communities såsom fora og sociale netværk grupper kan også være nyttig. I særlige grupper, der fokuserer på emnet online psykologi grader vil bidrage til at pege dig i den rigtige retning. Her finder du oprigtig information om de positive og negative aspekter ved en række forskellige uddannelser.

Når du køber en liste over mulige løsninger til din online psykologi grad er det tid til at kontrollere akkreditering på skolen. Dette er vigtigt, fordi en grad fra en skole, der ikke er akkrediteret måske ikke umagen værd, fordi mange potentielle arbejdsgivere ikke vil anerkende din uddannelse.

Få din Psykologi Degree Online

Psykologi Degree Online

Der er mange voksne, som gerne vil modtage en psykologi grad, men ikke har mulighed for at komme til klasseværelset for at gøre det. Dette har skabt et behov for online-klasser i et universitetsmiljø. Universiteterne har svaret, at behovet i form af online psykologi kurser og grader online.

De dage, der kræves sidder i et klasseværelse indstilling for at modtage en bachelorer eller kandidatgrad i psykologi er blevet en saga blot. Den gennemsnitlige universitetsstuderende behov har ændret sig, og universiteterne har drastisk øget deres tilgængelighed og pensum for at imødekomme den studerendes behov.

Det er sagt, er det meget let at erhverve en psykologi grad online. Online psykologi kurser er tilgængelige gennem en række forskellige universiteter. En simpel søgning på internettet kan indsamle en række programmer, der er tilgængelige for alle, der overvejer at blive en elev i den nærmeste fremtid.

Mange universiteter tilbyder også en kombination af online og på campus klasser for alle, der er interesserede i at udnytte begge typer klasser. Det er muligt at modtage både en bachelor i psykologi grad og en kandidatgrad i psykologi online. Dette er en fremragende måde for voksne til at modtage en videregående uddannelse fra komfort i deres eget hjem.

Tjen en online Psykologi Degree i din fritid

Studerende, der er interesseret i studiet af menneskelig adfærd skal tænke en karriere i psykologi. Pladser til veluddannede psykologer er til rådighed på hospitaler, rådgivning eller krisecentre, store virksomheder og universiteter. En mulighed for dem, der gerne vil tjene en grad, men har andre ansvarsområder som en fuld tid eller deltid job kan studere en online psykologi grad.

Gymnasier og universiteter i dag forstår, at et stort antal studerende er ansat og klasser afholdt i traditionelle mursten og mørtel klasseværelser er ikke egnede til alle studerende. Kandidater, der foretrækker fleksibiliteten i hjem baseret uddannelse kan studere for en online grad i psykologi. Studerende, der vælger at træne hjemme studie samme undergrupper af psykologi, der omfatter børn, sundhed, klinisk, og industrielle.

Forskellige niveauer af psykologi grader kan optjenes online, og valg bør ske i henhold til, hvor længe de studerende ønsker at fortsætte deres studier. For eksempel vil en grad for en Bachelor of Science i psykologi eller en Bachelor of Arts i psykologi tage op til fem år at gennemføre. Fordi online klasser kan gøres på din egen tid, kan nogle elever afslutte kurserne hurtigere end andre.

Omhu og disciplin er de to vigtigste faktorer af online undersøgelser. Studerende, der fuldføre deres uddannelse vil nyde en vellykket karriere i deres valgte område. Oplysninger om skoler og gymnasier, der tilbyder hjem studier i psykologi kan findes på internettet.

Online Psykologi Masters programmer

Online psykologi masterprogrammer er tilgængelige for studerende, der ønsker at opfylde grad krav online. Studerende kan have en række forskellige grunde til at ønske at gøre dette. En af de mest almindelige årsager studerende opsøge online masters uddannelser i psykologi er fordi de nyder den fleksibilitet disse programmer tilbyder dem. Studerende kan ofte holde et fuldtids job samt opfylde familie og sociale forpligtelser og samtidig føre en kandidatgrad online på grund af den fleksibilitet, til rådighed for de studerende. I modsætning til traditionel klasseundervisning indstillinger, hvor de studerende skal tage klasser i løbet af bestemte dage og tidspunkter, kan online-studerende ofte downloade kursusmateriale eller lytte til indspillede foredrag på deres bekvemmelighed.

Studerende, der er interesseret i online psykologi masterprogrammer kan dog finde der er en stigning i fleksibilitet med disse programmer, men et fald i muligheder til rådighed for dem. Dette skyldes, at nogle specialiserede koncentrationer ikke kan være til rådighed for de studerende online. Eleverne skal også være klar over, at de vil sandsynligvis være påkrævet deltager i nogle forskning og praktisk erhvervserfaring, samtidig forfølger en online kandidatgrad i psykologi. Studerende vil ikke sandsynligvis være i stand til at opfylde disse krav online og vil derfor skulle finde alternative måder at opnå disse grad krav.

Online Psykologi Programmer til Alle

Online psykologi programmer kan ikke være for alle, men der er mange studerende, der finder denne form for at lære at være ideel. Derudover er der en række programmer til rådighed til at passe til en lang række af de studerendes behov. Inden du indtaster en online psykologi program, skal eleverne omhyggeligt forskning kurset krav og omhyggeligt vurdere de egenskaber, der gør de studerende en succes i online læringssituationer.

Studerende, der ind online psykologi programmer bør overveje følgende, når de beslutter, om en online-læring oplevelse er rigtigt for dem:

  • Deres evne til at lære selvstændigt
  • Deres evne til at fokusere og motivere sig selv uden megen tilsyn fra undervisere
  • Den tid, de har til rådighed til at bruge på kurset arbejde
  • Hvor godt de føler, at de kan klare sig i en tekstbaseret miljø versus et klasseværelse indstilling med forelæsninger
  • Deres computer evner og hvorvidt de vil være i stand til at hente kursusmaterialer og kommunikere med instruktører og kammerater succes

Valg af Online Psykologi Kurser

Studerende, der tager online psykologi kurser enten i jagten på en online grad, sammenholdt med traditionelle klasseundervisning eller som del af et efteruddannelsesprogram bliver nødt til at træffe beslutninger om de kurser, de vælger. Beslutningerne eleven gør, vil afhænge af en række forskellige faktorer, herunder målene for den studerende, krav Kandidatuddannelser, præferencer den studerende og selv de kurser til rådighed i øjeblikket, og i fremtiden.

Studerende, der tager online psykologi kurser, fordi de forfølger en grad bliver nødt til at overveje, hvilke kurser vil hjælpe dem med at opfylde deres grad krav. Disse studerende kan være nødvendigt at tage en række indledende klasser samt mere avancerede klasser. De studerende vil normalt have en bred vifte af muligheder til rådighed for dem til de mere avancerede klasser. En studerende skal vælge disse klasser omhyggeligt at skabe en balance af kurser, der ikke kun opfylder den grad krav, men vil også bevare den studerendes interesse.

Tilgængeligheden af ​​kurser vil også faktor i beslutningsprocessen. Nogle skoler kan tilbyde visse klasser kun under bestemte betingelser. Eleverne skal være opmærksomme på disse restriktioner, især når disse kurser kan tjene som forudsætninger for andre kurser, som enten kræves eller ønskes. Studerende bør planlægge omhyggeligt for at sikre, at de er i stand til at træffe alle nødvendige klasser samt alle de ønskede klasser. De fleste skoler vil give oplysninger om, hvilke kurser ikke udbydes hvert semester.

Der er en række online psykologi kurser til rådighed for de studerende. Disse kan omfatte begge klasser, der er nødvendige for at fuldføre grad krav samt gruppe, som kan være af interesse for dem, der deltager i efteruddannelser. Ved udvælgelsen af ​​online psykologi kurser studerende skal være bekendt med hvilke kurser vil hjælpe dem med at opfylde deres mål, mens også montering i deres nuværende tidsplan samt. Dette vil bidrage til at sikre den studerende er i stand til at opnå den ønskede grad uden overextending sig selv i processen.