Psykologi Degree: lykkes i din Psykologi Program Tips

Online Psykologi Kurser for Videreuddannelse

Efteruddannelse er meget vigtigt for dem i psykologi branchen. Heldigvis for disse personer, er der mange online psykologi kurser, der er til rådighed til videreuddannelse formål. Mens nogle studerende, der forfølger psykologi grader kan være ængstelige tage online kurser, det er virkelig en af ​​de bedste metoder til at tage efteruddannelseskurser. Dette skyldes, at online-kurser har en stor fleksibilitet, som gør det muligt for studerende at hente materialer, kontrol af dem og besvare test spørgsmål på hans bekvemmelighed. Dette gør det muligt for den studerende at gennemføre kurset krav uden at forsømme familie, arbejde eller sociale forpligtelser.

Når du vælger online kurser for videreuddannelse formål, bør de studerende opsøge kurser, som er relevante, interessante og godkendt af American Psychological Association. Dette vil bidrage til at sikre, kurserne er ikke kun værdifuldt og af interesse for studerende, men også med succes opfylder alle fortsættende krav til fastholdelse licens uddannelse.

Psykologi Uddannelse til fremtiden

Den type psykologi uddannelse en studerende har behov afhænger i høj grad personlige og karrieremål. Studerende, der har karriere inden for kunstverdenen til at arbejde som professionel licenseret psykolog vil kræve en hel del træning og uddannelse for at nå deres drømme. I de fleste stater, licenskrav for professionelle psykologer kræver en doktorgrad samt passerer vanskelige licenser undersøgelser. Erhvervelse af en ph.d.-grad vil typisk indebære udfylde ca. 5-7 års uddannelse efter at opnå en kandidatgrad. Det vil også indebære afslutningen af ​​en psykologisk afhandling.

Studerende, der ønsker at bruge deres psykologi uddannelse enten til eget brug eller til at forfølge en karriere som kun fjernt relateret til psykologi vil kræve betydeligt mindre uddannelse end dem, der forfølger en karriere som professionel psykolog. Kandidater kan finde sig godt kvalificeret til en række forskellige positioner i salg, marketing, personale og uddannelse med kun en bachelor-grad i psykologi. Kandidater kan endda kvalificere sig til disse positioner med kun en mindre i psykologi, der ledsager en bachelorgrad i en ikke-relateret område.

Værd Psykologi Programmer

Bestemmelse som psykologi programmer er værd, afhænger af en lang række faktorer. Studerende, der overvejer ind i en psykologi program for enten en bachelor eller en kandidatgrad opfordres til at overveje deres karriere og personlige mål og derefter evaluere programmerne i overensstemmelse hermed. Dette er vigtigt, fordi værdien af ​​en psykologi program er nært knyttet til, hvorvidt programmet kan bistår den studerende i at nå sine karrieremål.

Vigtigst en studerende bør overveje, om psykologi programmer er akkrediteret i at gøre en beslutning om værdien af ​​programmet. Dette er især vigtigt, hvis den studerende ønsker at forfølge højere niveau grader eller opsøge beskæftigelse ved hjælp af graden opnået gennem dette program. Dette er relevant, fordi forskerskoler og potentielle arbejdsgivere ikke kan acceptere grader fra ikke godkendte universiteter som gyldig.

Næste en studerende bør overveje de typer af grader og kurser udbudt af skolen. Dette vil hjælpe i beslutningsprocessen, fordi det vil gøre det muligt for den studerende at fjerne eventuelle skoler, der ikke tilbyder graden han søger, samt skoler, der ikke tilbyder kurser af særlig interesse for den studerende.

Endelig skal den studerende overveje faktorer som omkostninger og placering. Dette er vigtigt, fordi mens visse psykologi programmer kan være umagen værd, vil de ikke være til gavn for de studerende, hvis han enten ikke har råd til at deltage i programmet eller kan ikke fysisk deltage i skole på grund af faktorer i forbindelse med placering.

Relaterede Tip: Der er mange værd psykologi programmer, men hver studerende skal nøje vurdere værdien af ​​disse programmer i form af sine egne specifikke kriterier. Dette kan omfatte faktorer som grader, der tilbydes, kurser, placering og pris. Værd er et relativt begreb, og mens et program kan være ideel til en studerendes behov kan det være utilstrækkeligt til en anden studerendes behov.

Nyttige psykologi kurser

Afgøre, hvilke psykologi kurser er mest nyttige, vil afhænge af den studerendes personlige og karriere intentioner. Studerende, der tager psykologi kurser med det ønskede resultat at opnå en bachelor-grad i psykologi bør nøje overveje kurset krav samt karriere og personlige mål. Disse overvejelser vil hjælpe den studerende til at bestemme, hvilke kurser vil være mest nyttigt at opfylde disse mål.

Kandidatniveau studerende som dem, der søger en kandidatgrad eller en ph.d.-grad ofte afgøre, hvilke psykologi kurser er mest nyttige baseret på grad krav samt karriereønsker. Under opfyldelsen af ​​disse højere grader niveau mange studerende finder opfylder den grad krav til at være en temmelig vanskelig proces, og ikke ofte har tid til at tage klasser til underholdning og information alene. Derfor disse studerende ofte skræddersy deres kursus belastninger at sikre, at de tage klasser, der vil ikke kun hjælpe dem få deres grad, men også forbereder dem til deres specifikke karrieremål. For eksempel dem, der ønsker at arbejde som børnepsykolog vil finde psykologi kurser relateret til psykologi for børn og unge til at være det mest nyttige.

Relaterede Tip: Studerende, der forfølger en bachelor-grad i et andet land end psykologi felt kan stadig ønsker at tage psykologi kurser som valgfag. Disse kurser kan ofte bruges til at opfylde humanistiske og samfundsvidenskabelige grad krav. Men i disse tilfælde, studerende normalt tager disse klasser med henblik på personlig karakter. Den studerende kan have en interesse i at lære mere om emnet, kan du ønsker at lære mere om en lidelse en ven eller slægtning lider med eller måske blot ønsker at tage kurser i en lang række forskellige emner.

At få hjælp du har brug for

Du bliver nødt til at bede om hjælp på tidspunkter, mens du er i college. Uanset om du har brug for en ressource af en slags, en henvisning til mere specialiseret hjælp, brug for at tale ud en personlig eller faglig problemstilling eller har brug for noget andet fra en person, gå videre og spørge. Ingen vil forvente dig at have alle svarene. Spørg dine instruktører, andre campus personale, andre studerende og læse beskrivelser af, hvad der er tilgængeligt på din campus. Du vil være i college for at lære og stille spørgsmål er det første skridt. Bliv fortrolig med alle de tilgængelige tjenester for studerende på din campus, samt de forskellige faglige afdelinger. biblioteket, kontoret finansiel støtte, administrative funktioner og andre ressourcer campus til rådighed for dig. At vide hvor man kan finde den hjælp, du har brug for, vil spare dig for en masse frustration senere, og alle studerende har brug for hjælp nu og igen.

Det sociale liv i College

Finde tid til at deltage og deltage i mindst én gruppe eller to på campus. Frivillige til at hjælpe andre studerende. Deltage i college begivenheder. Blandede med andre studerende på og uden for campus. Del dine tanker og følelser med de mennesker du møder. Spørg andre om sig selv. College er et kraftfuldt sted at lære langt mere, end du nogensinde kan lære af kun en lærebog. Når du går på college, kan det være første gang, du har kontakt med et mangfoldigt antal mennesker. Selv hvis din tidligere skolegang, nabolag eller kirke givet dig denne mulighed, vil kollegium sandsynligvis tilbyde et endnu bredere spektrum af sociale kontakter. Dette er en vidunderlig chance for at lære mere om andres perspektiver og verden; at styrke dine sociale færdigheder, hjælper dig med at udvikle en positiv holdning til andre og dig selv, og forstå bedre hvordan man kan forhandle arenaerne for karriere og sociale liv, når du er ude af college.

Nogle af de mennesker, du møder i kollegiet kan også vise sig at være venner og gode kontakter til fremtidige arbejdspladser og andre ressourcer. Nogle kan være personer, du vil have uoverensstemmelser med på grund af dine forskellige omstændigheder. Disse kan alle være til gavn for dig. Du vil højst sandsynligt møde folk fra forskellige aldersgrupper, religioner, socioøkonomiske forhold, etniske grupper, nationaliteter og en bred vifte af andre baggrunde. Nyd denne mangfoldighed, lære af det og din nutid og fremtid vil være rigere på mange måder.

Lær Sammen

Læring sammen kan være en effektiv måde at studere og fuldstændige opgaver. Nogle af dine kollegium instruktører vil utvivlsomt bruge parret eller gruppe læringsmetoder i klasseværelset, såsom ved ledende klasse diskussioner og tildele visse opgaver til par og grupper. Nogle instruktører også tildele arbejde uden for klassen tid til par og grupper af studerende. Grunden til at de gør dette er, at de kender dig og dine medstuderende kan lære på denne måde. Du kan bruge denne metode på egen hånd også. Det betyder ikke, at stjæle andres arbejde, men betyder store muligheder for at lære gennem udveksle idéer, recitere hvad der skal læres, gennemgå din læsning og beder hinanden spørgsmål. Der er nogle fordele at skulle sætte ord på, hvad du lærer, samt høre andres fortolkninger af materialet.

Husk det gamle maksime, at læreren lærer mere end den studerende? Det er rigtigt, at hjælpe en anden elev, eller endda formelt vejledning, hjælper også studerende, der underviser at lære. I bredere forstand enhver tid, at du studere eller arbejde på en opgave med en anden person, er du også ved at udvikle kooperativ, team, gruppe, kommunikation, og måske endda mangfoldighed, færdigheder. Hvis du finder det vanskeligt eller frustrerende, er det sandsynligvis betyder, at det er en stor mulighed for at lære disse færdigheder.

At studere

SQ3R står for Survey, spørgsmål, læst, RECITE og anmeldelse. Husk dette og praktiserer det. Det virker for de fleste studerende.

1) At kortlægge, først se på, hvad du har brug for at studere.

2) Skriv ned spørgsmål før, og som du læser materialet.

3) Læs med den hensigt at besvare spørgsmål og være særlig opmærksom på noget fremhæves.

4) For at recitere midler til periodisk stoppe læsning og opsummere, hvad du har lært, uanset om du gør det højt, skriftligt eller bare i dit hoved.

5) Når du er færdig med at læse, gennemgå, hvad du har lært.

For mere om dette, Dr. Bob Kilik sin artikel, "Effektiv Study Skills" og "The SQ3R Reading Method". Der er mange andre steder, bøger og trykte artikler om at lære gode undersøgelse færdigheder også. Se et par af dem og vedtage, hvad der virker for dig.

Sundhed og mental sundhed

Sleep, ernæring, motion, socialisering, undgåelse af stoffer og alkohol, og sikker sex eller afholdenhed er alle en del af opholder sig sunde, mens du er i college. Mens alt dette kan synes indlysende, at det er nødvendigt at give slip efter en periode med stress lander mange elever i problemer med deres fysiske og følelsesmæssige sundhed. Det vil tage et godt niveau af ansvarlighed fra din side for at opretholde en sund tidsplan, vælge venner klogt og tage vare på dig selv, mens under presset fra college. Derudover mange studerende har uden forpligtelser, såsom arbejde og familier, der kan gøre de stressfaktorer på college endnu vanskeligere.

Hvis du bliver syg, se en læge. Hvis du finder din holdning glider, se en rådgiver. Følg deres anbefalinger. Du er et unikt individ, men ikke så forskellig fra mange andre studerende, de har set og rådgivet. Hvis du føler ned for en periode, finde dig selv at drikke eller bruge stoffer for at flygte, eller opleve en hyppig behov for at isolere dig fra andre mennesker, få hjælp. Der er ingen skam i dette: I virkeligheden, at få hjælp er visdom.

Ingen proppe Tilladt

Du vil høre det fra instruktører. Du vil høre det fra college rådgivere. Du vil endda høre det fra nogle nogle af dine klogere venner. Må ikke proppe. Det betyder ingen foregående sleep at studere for en test, eller at fuldføre en læsning eller skrivning opgave. Hvis du har planlagt og fulgt en komplet, afbalanceret og skriftlig tidsplan, bør du ikke føler sig tvunget til at proppe. Proppe resultater i fattige prøveresultater, lidt information absorberet, lemfældigt skrevet papirer, dårligt helbred og tage kan flere dages værdifuld tid til at komme din regelmæssig søvn tidsplan. Du kan høre nogle andre studerende, der hævder, at de proppe succes: Det betyder bare de tager risici med deres college uddannelse.

Hvis du opdager, at du ofte kører op mod deadlines, se en rådgiver om at lære nogle mere effektiv tidsstyring og studiefærdigheder. Det kan være nødvendigt at justere din tidsplan for bedre balance og prioritering, eller finde bedre måder at holde dit studie inden for tidsrammer. Hvis det er en engangs-eller gang-i-en stund spørgsmål, så tal med din instruktør om at udvide en frist for et papir eller hvad man skal fokusere på for en kommende test.

Balancing dit liv i College

Søg balance i din tidsplan, selv om det kan ofte være svært at fuldt ud at nå det. Det kan være nødvendigt at skære ned din arbejdstid, tage færre kurser eller begrænse dine sociale og andre fritidsaktiviteter mere end du er vant til. Du behøver ikke at skære nogen af ​​disse helt ud, selv om, og du bør ikke fjerne selv din sociale og fritid helt. Mindst er nødvendige for at regenerering et par timers ugentlig fritid og sociale liv, der giver energi til din faglige arbejde.

Brug en daglig kalender i College

God time management er nødvendig for at få succes i college. Dette ikke mindre sandt for Psykologi studerende end studerende fra andre fag. En daglig planlægning kalender er afgørende for god tid forvaltning, og du kan lige så godt vænne sig til at bruge en nu som du sandsynligvis nødt til at bruge en i dit arbejde og privatliv senere, også. Køb en med store nok sider om dagen til at skrive ned flere aktiviteter, eller du kan lave dine egne sider ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram og sætte siderne ind i en spiral notesbog.

Notatskrivning

Note-tager i kollegium klasser kan være en udfordring i første omgang. Mestrer det. Det er en færdighed, der vil helt sikkert gavne dig. Prøv at bruge en skitse format og udelade de ands, men'er, dens og så videre. Udvikle et par af dine egne almindelige forkortelser. Skriv ned alle punkter fremhævet verbalt af instruktøren og noget instruktøren skriver på tavlen. Kig på dine noter senere samme dag, før du glemmer dagens klasse indhold, og fuldføre dem, hvis de ikke er klare. Med tiden vil du se forbedringer. Hvis du har brug for mere hjælp at lære at tage gode noter, se en rådgiver, og du måske ønsker at læse op på færdigheder for kollegiet. En god ressource er, "At blive en Master studerende" af Dave Ellis - en bog som mange succesfulde studerende har brugt.

Planlægning dig selv for Time Management

Nedskriv dine klasse gange, skrive opgave aktualitet, studere gange og mødetidspunkter i dit daglige planner. Spred din skriftligt tildeling og studere gange jævnt i hele din uge, snarere end at forsøge at gøre det hele i en, to eller tre dage. Hvis du har andre forpligtelser, såsom arbejdstid, familiemæssige forpligtelser og personlige aftaler, skrive dem ned også. Vær sikker på at planlægge dig selv mindst 10 minutters pauser for hver time af dit studie og skrive tid. Inkluderer daglig og ugentlig tid til måltider, motion og fritid, også. Tillad dig selv de timer, du har brug for tilstrækkelig søvn. Husk, at overbooking dig selv, proppe ind i natten, eller forsømmer din ernæringsmæssige, sove, motion og sociale / rekreative behov vil underminere din uddannelse, samt dit helbred.