Psykologi Degree: Klinisk psykologi Tips

Anvendelse til Universiteter med klinisk psykologi programmer

Af Barbara A

Youâ € ™ ve besluttet du ønsker at være en klinisk psykolog og arbejder med kunder, der lider af psykiske sygdomme som skizofreni, bipolar lidelse eller depression. Du ved, du kan gøre en forskel i livet for dem, der lider af psykiske lidelser, eller du kender nogen, der har en psykisk sygdom. Måske fandt du du har en evne til at arbejde med mennesker, der lider af psykiske lidelser. Uanset hvad bragte dig til din karriere valg, bruge disse tips, som du beslutte, hvilke klinisk psykologi program og universitet du ønsker at søge på.
Ansøgning. Efter anvendelse kollegium af dit valg, erklære en major i klinisk psykologi.
Kurser. Plan om at tage kurser i unormale psykologi og krisehjælp. Du vil tage andre kurser, som du fremskridt gennem dit program, som er designet til at understrege unormale psykologi, mentale sygdomme og rådgivning aspekter.
Skoler. Du har et bredt udvalg af gymnasier og universiteter, hvorfra man kan vælge. Nogle af de skoler, der tilbyder en major i klinisk psykologi omfatter Santa Barbara Graduate Institute i Santa Barbara, Californien, Ellis University bachelorstuderendes i Deerfield, Illinois, Ohio Christian University, flere forskellige steder, California Lutheran University, i Thousand Oaks, Californien, Steiner Institute af æstetiske i Salt Lake City, Utah og New England Institute of Technology i Werwick, Rhode Island.

Hvordan til at forfølge klinisk psykologi Karriere

* Klinisk psykologi karriere er meget givende. Først, vil du have en glimrende lejlighed til virkelig at gøre en forskel i andre peopleâ € ™ s liv. For det andet, youâ € ™ ll være på forkant med den videnskabelige udforskning og innovation. For det tredje, youâ € ™ ll arbejde i en branche, der er både spirende og udfordrende. Youâ € ™ ll har ingen problemer med at finde klinisk psykologi karriere eller resterende interesseret i dit område. Nu, youâ € ™ ve gjort op dit sind til at forfølge klinisk psykologi karriere, youâ € ™ ll har brug for at vide præcis, hvordan du bliver en psykolog.

De fleste mennesker begynder klinisk psykologi karriere ved at opnå gode karakterer i gymnasiet og opnå en bachelorâ € ™ s grad i psykologi. Studerende vil tage kurser i kemi, biologi, matematik og skrivning. Derfra kan de studerende så planlægger begynder et ph.d.-program. Itâ € ™ s vigtigt, at de er interesseret i klinisk psykologi karriere kigge efter et program, der er orienteret mere mod behandling end forskning. Nogle studerende fortsætte på at forfølge en ph.d. (Med vægt på medicinsk filosofi) eller en Psy.D. (Med vægt på behandling). Nu hvor du ved, hvordan du bliver en psykolog, skal du mentalt forberede dig til at bruge mere end fire år på at lære og over 1.500 overvågede timer eller møderet tjene din uafhængige praktiserende licens.