Psykologi Degree: Brug af Psykologi Degree Tips

Forberedelse til en karriere i psykologi

Psykologi er studiet af menneskelig adfærd, der bruger videnskabelige procedurer for at undersøge, hvordan samfundet og miljøet påvirker de funktioner i hjernen. Studerende, der ønsker at gå ind på dette område får brug for omfattende uddannelse vedrørende den normale såvel som unormale hjernefunktioner, og hvordan man kan evaluere psykiske og adfærdsmæssige problemer. De vil også lære at identificere og behandle psykiske sygdomme og følelsesmæssige forstyrrelser.

En stærk akademisk baggrund med studier i engelsk, matematik, naturvidenskab, samfundsfag og historie er det første skridt for unge voksne, der ønsker at forberede sig til en karriere i psykologi. At fortsætte deres studier, skal universitetsstuderende tilmelde i en bachelor-program, hvor de kan tjene en bachelorgrad i psykologi. Studerende, der ønsker at fremme deres uddannelse kan gå på at tjene en kandidatgrad i psykologi eller en doktorgrad.

Succesfulde studerende, der tjener deres grad vil finde psykolog jobåbninger hele verden. Psykologi består af flere sub-områder, herunder kliniske, rådgivning, evolutionær og eksperimentel psykologi. En omfattende liste over psykolog jobåbninger kan findes i nogen af ​​disse højt betalende psykologi karriere.

Veluddannede kandidater kan forfølge psykolog jobåbninger med tillid og samtidig søger en karriere inden for skole, retsmedicinske eller sundhedspsykologi. En karriere i psykologi tilbyder spændende muligheder for at arbejde på mange forskellige områder, herunder forskning, udvikling, og rehabilitering. En karriere i psykologi er en ideel mulighed for studerende, der er fascineret af menneskelig adfærd, hvordan hjernen fungerer, og årsagerne til psykisk sygdom.

Licensed terapeut Job Outlook

I en tid med økonomisk usikkerhed, er det en god idé at vælge et felt, der har positive udsigter for de kommende år. At blive en licenseret terapeut eller har psykologi licensure sikkert på plads er en fantastisk måde at beskytte din indkomst i den nærmeste fremtid i det mindste. Ifølge Bureau of Labor Statistics Occupational Outlook Handbook, forventes dette felt til at vokse i et hurtigere tempo end gennemsnittet for alle erhverv. Dette naturligvis vil afhænge af, hvad felt, du er i, og hvor meget uddannelse, du har modtaget.

På de fleste områder, er du forpligtet til at opnå en kandidatgrad for at blive betragtet som en licenseret terapeut eller rådgiver. Dette kan variere fra stat til stat, og det område, du er interesseret i, selv om jobåbninger forventes at overstige antallet af kandidater fra psykologi licensure programmer i den nærmeste fremtid. For eksempel er rådgivere i uddannelses-, erhvervs- og skole baseret rådgivning forventes at vokse i et hastigt 14%. Hvis du er interesseret i at hjælpe andre, et sikkert job outlook og anstændige lønninger, at blive en licenseret terapeut er vejen at gå i dag.

Karriere med en BA i psykologi

Af Joan R

Studerende, der modtager en bachelor i psykologi kan finde karriere i tre forskellige generelle områder. De er erhvervsliv, forskning og menneskelige tjenester. I erhvervslivet virksomheden ofte ansætter sælgere med psykologi grader. Dette skyldes en psykologi større ved, hvordan man kan forstå kundernes motivation. Ofte salg holdninger fører til ledelsen, hvis nogen har et talent for denne type karriere. Psykologi store selskaber har en god forståelse af menneskelig adfærd som det gælder for, hvorfor folk køber produkter. Dette skaber ofte succes i erhvervslivet. Disse virksomheder omfatter forbrugerprodukter, regeringen, forsikring, finans og bankvæsen. Her den studerende en Bachelor i psykologi finder succes.

Forskerstillinger gælder ofte for reklame og markedsføring i virksomhederne. De færdigheder psykologi større lært i at indsamle data fra forbrugerne er vigtig. De stillingsbetegnelser er markedsundersøgelser assistent eller forskningsassistent. Vide, hvordan man finde data og analysere er en færdighed mange virksomheder betaler godt for. En bachelor i psykologi lærer dig disse færdigheder.

Inden for Human Services en psykologi større kan finde beskæftigelse med børns sociale tjenester agenturer, ældre tjenester, psykiatriske hospitaler, narkotika og alkohol behandling centre og plejehjem ofte som rådgiver eller tekniker. Psykologi majors skal lave frivilligt arbejde eller udføre en praktikplads, når de deltager klasser. Dette er den bedste måde at få erfaring inden for deres felt. Hvis de kan prøve forskellige indstillinger er dette en måde at finde det job, der er bedst egnet til deres personlighed. En bachelor i psykologi er en måde at få mange interessante job.

Karriere valgmuligheder for en person med en Counseling Psykologi Degree

Rådgivning psykologi er en psykologisk specialitet, som dækker interpersonelle og personlige funktion og forskning i emner som emotionelle, multi-kulturelle, uddannelsesmæssige, sundhedsrelaterede, sociale, organisatoriske problemer, udviklingsmæssige, erhvervsuddannelse, integration af teori og praksis. Denne proces hjælper folk slippe af nød og tilpasningsproblemer, forbedre deres trivsel, løse kriser, og fungerer bedre gennem hele livet. Rådgivning psykologi giver unik vægt på normale udviklingsmæssige spørgsmål og problemer, der er forbundet med fysiske, mentale og følelsesmæssige forstyrrelser.

Hvad betyder en Counseling psykolog gøre?

En rådgivning psykolog er involveret i en række agenturer såsom skoler og
private og offentlige organisationer. De underviser også på en bachelor-og kandidatniveau college niveau, forske, er involveret i familien og individuel terapi, og hold akademiske administrative stillinger, såsom en dekan for et kollegium. Følgende er en liste over indstilling, at en rådgivning psykolog kan arbejde med:
• I adolescent udvikling
• I barnets udvikling
• I faglig psykologi
• I stofmisbrug
• Med angstlidelser
• I sport psykologi
• I forbindelse med kriminaltekniske psykologi
• Sundhedspsykologi som aids, kræft og langtidspleje sager
• I voksen udvikling og aldring
• I neuropsykologi
• Med aggression og vrede kontrol
• I rehabilitering
• I fællesskab psykologi
• Med spiseforstyrrelser
• med udviklingsforstyrrelser

Psykologiske tips til vidnede i retten

Måske du troede, det ville aldrig ske for dig, men nu du er blevet indkaldt til at vidne i retten som vidne, sagsøger, sagsøgt, eller ofret, og du har brug for nogle råd om, hvordan man bedst præsentere din sag til en dommer eller jury . De følgende tips fra området retskemisk psykologi kan hjælpe med at reducere stress og øge troværdigheden af ​​din dag i retten.
Forberedelse. Intet letter angst mere end at vide, hvad de skal forvente, og hvordan man håndterer det. Før forsøget nøje gennemgå de faktiske omstændigheder i din sag. Tal med din advokat, hvad slags spørgsmål at forvente. Både mentalt og højt, øve dit vidnesbyrd. Prøv at forudse spørgsmål, der kan komme ud af "venstre felt", og hvordan man skal håndtere dem. Der er ikke sådan noget som alt for meget forberedelse.
Attitude. I retten, vedligeholde ro og værdighed på alle tidspunkter. Tillid, ikke cockiness, er nøglen. Behandl retssalen spillere - dommer, advokater, jury - med respekt og forventer at blive behandlet til gengæld.
Behavior. På standen, sidde ret op og ned og undgå at flytte i stolen. Hvis du har bragt papir eller andre materialer med dig, arrangere dem omhyggeligt foran dig. Kig på den advokat, der stiller spørgsmålstegn dig og vente, til han eller hun er færdig med spørgsmålet, før han svarer. Når du svarer, skifter dit blik til juryen, der har tendens til at finde vidner mere troværdige, når de "se lige på os." Tale og handle på en åben, venlig og værdig måde.
Tale. Tal så klart, langsomt, og kortfattet som muligt at blive forstået. Hold sætninger korte og til det punkt. Opretholde en stabil, tone i stemmen. Lyt omhyggeligt til hvert spørgsmål, før du svarer. Hvis du ikke helt forstår spørgsmålet, spørger advokat til at gentage det, eller omformulere det. Tag dig tid til at komponere dine tanker. Svar på spørgsmålet helt, men prøv ikke at vandre. Hvis du føler, du ikke kan ærligt besvare et bestemt spørgsmål med simpelt ja-eller-intet svar, så sig det og lad advokat omformulere det. Hvis du ikke kender svaret på et spørgsmål, aldrig forsøge at fudge eller fløj den; bare oplyse, "Jeg ved det ikke."
Tricks og fælder. Den indsigende advokat kan forsøge at gribe om udeladelser og uoverensstemmelser i dit vidnesbyrd at miskreditere dig. Du må ikke tage agn: undgå at blive defensiv eller fjendtlig og fortsætte med at vedligeholde din fatning. Hver gang du sidder fast, bede om en afklaring. Hvis modpartens advokater er at give dig en rigtig hård tid, vil din advokat sandsynligvis dukke op og gøre indsigelse.
Husk: Mens retten vidnesbyrd ofte er udfordrende, med den rette tankegang og forberedelse, det behøver ikke at være overvældende.

Karriere i Psykologi Options

Mulighederne for en karriere i psykologi er næsten ubegrænsede; men det er vigtigt at bemærke, at mange af disse karrieremuligheder kræver specifikke grader. Studerende kan vælge at få en bachelorgrad i psykologi, en kandidatgrad eller en ph.d.-grad. Inden for hver niveau af grad der er en række af karrieremuligheder, der spænder fra business positioner til at eje en privat praksis som klinisk psykolog.

Kandidater, der kun kan få en bachelor-grad i psykologi stadig har en bred vifte af karrieremuligheder til rådighed for dem. De ønsker måske at forfølge en karriere inden for salg, marketing, personale, strafferet og uddannelse. Her kandidater kan arbejde i en karriere, der kræver dem til at bruge færdigheder, de opnåede samtidig forfølger en bachelor-grad, men ikke kræver den enkelte at holde avancerede grader eller professionelle licenser.

Psykologi karrieremuligheder for skibsførere graders kandidater kan omfatte undervisning på en toårig kollegium eller et af de karrieremuligheder til rådighed for studerende med kun en bachelor-grad. Derudover kan kandidatuddannelser kandidater være berettiget til at forfølge en karriere i kliniske eller Arbejds- og organisationspsykologi, men vil sandsynligvis være forpligtet til at arbejde som assistent på disse områder.

En doktorgrad i psykologi giver en kandidat til at forfølge det bredeste udvalg af muligheder for en karriere i psykologi. Nogle af de tilgængelige muligheder omfatter undervisning og forskning, klinisk psykologi, rådgivning psykologi, retsmedicinske psykologi, sundhed psykologi, industri og organisationspsykologi og sport psykologi. Kandidater, der ønsker at arbejde i en af ​​disse specifikke områder vil sandsynligvis have taget en lang række kurser relevante for karriere.

Relaterede Tip: En karriere i psykologi er et værdifuldt bestræbelse, som kan føre kandidater til en bred vifte af karrieremuligheder. Hovedparten af ​​psykolog stillinger vil imidlertid kræve en doktorgrad. Dog kan studerende med kun en bachelor-grad eller en kandidatgrad stadig finde en lang række karrieremuligheder, der sætter dem i stand til at udnytte deres uddannelse. Dette kan omfatte arbejde inden for alle områder, der kræver deltagerne til at udnytte en bred vifte af sociale kompetencer. Karriere muligheder for disse kandidater kan omfatte sagsbehandlere, rådgiver hjælpemidler, personale direktører eller strafferetlige arbejdere bare for at nævne nogle få. Dem, der har en ph.d.-grad, kan dog forfølge andre karrieremuligheder, som kræver licensure som klinisk psykolog, sport psykolog og retsmedicinsk psykolog.

Arbejde med en psykologi Associate Degree

Der er menneskelige service-job, hvor du kan bruge en associeret grad i psykologi, afhængigt af jobmarkedet, hvor du vil bo og håber at arbejde. Nogle af disse kunne være; lærers aide, sagsstyring aide, familie support aide, bolig case manager, regeringen gavner sagsbehandler, teen mentor, pædagog og andre muligheder. Disse er normalt entry-level positioner, dog med erfaring der kan være mulighed for at gå videre i nogle organisationer. Dette vil afhænge af organisationen og arbejdet.

Nogle mennesker med associerede grader arbejde i ressource indbringelsen positioner, i menneskelige ressourcer i udvikling (fundraising og tilskud skriftligt som eksempler), og i græsset rødder kampagner, politisk handling og organisatoriske muligheder. Nogle mennesker med associerede grader arbejder på hospitalet, menneskelige tjenester og uddannelse modtagelse og indlæggelser positioner. De kan også fungere som test assistenter, uddannelse assistenter, psykiatrisk hospital teknikere og i en række andre kapaciteter, hvor psykologien kan blive sat til praktisk brug.

Igen, check med en college-baserede eller anden karriere rådgiver, gør dit eget jobmarked undersøgelse, som beskrevet under "Grader for rådgivning og terapi", og se på fremskrivninger jobmarked til sundhed, uddannelse og menneskelige servicesektorer. Du ønsker måske og skal arbejde i et af disse jobs, mens du fortsætte din uddannelse i retning af en anden grad, måske en bachelor-, en Master og endda en doktorgrad i psykologi. Mange fagfolk starter ud med en associeret grad i psykologi.

Jobs du kan finde med en psykologi Degree

Psykologi vedrører studiet af adfærd, både mennesker og dyr. Det søger at forstå, hvorfor folk eller dyr reagerer på bestemte måder til bestemte situationer eller begivenheder i deres liv. Hvis du har planer om at tjene en psykologi grad, kan du spekulerer på, hvad slags job er til rådighed for kandidater med denne særlige form for grad. Før indskrive i en psykologi program, bør du udforske de typer af muligheder, der vil være til rådighed for dig.

De fleste mennesker, der afslutter med en bachelorgrad i psykologi kan finde job i en række psykologi-relaterede områder. For eksempel kan psykologi majors lande job i menneskelige ressourcer, public relations eller markedsundersøgelser. Mennesker med en uddannelsesmæssig baggrund i psykologiske studier kan fungere som stofmisbrug rådgivere, ungdomsledere eller samfund opsøgende personale.

Kandidater, der har master- eller ph.d.-grader i psykologi nyde en bredere vifte af muligheder. For eksempel kan de arbejde inden for klinisk psykologi, rådgivning, sport psykologi, skole psykologi eller forskning. Nogle kandidater kan vælge at indtaste medicinsk skole, så de kan blive licenserede psykiatere.

Som du kan se, kan en psykologi grad give dig mange spændende karrieremuligheder. Arbejde i en psykologi eller psykologi-relateret område tillader dig at bruge din forståelse af menneskelig adfærd for at kunne udnytte folk fra alle samfundslag.

Jobs i forskning Psykologi

Overvej private og offentlige organisationer, såsom ministerier, der er ansvarlige for at opfylde menneskelige behov, hospitaler, store menneskelige service-organer og politiske beslutningsproces enheder til at opdage den slags holdninger, der eksisterer i Research Psykologi. Også tjekke med en college-baserede eller andre professionelle karriere rådgivere til denne information. Professorer, der underviser Research Psykologi er en god kilde til disse oplysninger også.

Sådan Bliv en psykolog

Regne ud, hvordan du bliver en psykolog er den simple del af ligningen. Jo mere vanskelige del er faktisk færdiggøre alle kravene. At blive en psykolog vil kræve ca. 5-7 års graduate arbejde samt færdiggørelsen af ​​en ph.d.-afhandling. Graduate skoleelever er typisk forpligtet til at tjene en bachelorgrad som en forudsætning for at opgradere skole, men det er ikke altid påkrævet for denne bachelor-grad til at være i psykologi.

Når en studerende har fået adgang til ph.d.-skole, de bliver nødt til at tjene en kandidatgrad og en ph.d.-grad til at blive en psykolog. Dette vil kræve ca. 5-7 års fuldtids kurser for at opnå disse grader. Selv efter den studerende ledere til at tjene en doktorgrad i psykologi, såsom en ph.d.-grad eller en PsyD, han er ikke altid berettiget til at praktisere som psykolog endnu. Dette skyldes, at mange stater har yderligere licenskrav, som kræver, at ansøgeren består en eller flere standardiserede tests. Disse undersøgelser er typisk ikke let, og ofte har høje fejlrater. Når en kandidat fuldender alle de uddannelsesmæssige og licensure krav til en bestemt tilstand, de er berettiget til at praktisere som psykolog i det pågældende land.

En bachelor psykologi grad tilbyder Fleksibilitet

Mange mennesker, der forfølger bachelor psykologi grader planlægger at gå videre til en videregående uddannelse for at modtage kandidatuddannelser eller doktorgrader, for at blive en professionel psykolog. En bachelor psykologi program uden en videregående uddannelse, er dog forberede et godt for en række karrieremuligheder. Undergraduate psykologi kursusaktiviteter hjælper eleverne med at udvikle kritisk tænkning og solide folk færdigheder. Mange kandidater fra et akkrediteret psykologi program gå videre til at forfølge en karriere i menneskelige tjenester, public relations, reklame eller markedsundersøgelser. En bachelor psykologi baggrund hjælper en udvikler solide forskning og analyse færdigheder, som kan være uvurderlige i mange forretningsmiljøer. Forskningen viser også, at mange bachelor psykologistuderende videre ikke en videregående uddannelse i psykologi, men til kandidatuddannelser i business school eller lov skole. Modtagelse af en bachelor psykologi grad giver en stor fleksibilitet og alsidighed til at forfølge enten avanceret psykologi uddannelse eller overgang til andre statslige, uddannelsesmæssige eller forretningsområder, hvor en solid forståelse af mennesker, kritisk tænkning og analyse færdigheder er afgørende. Jobbet Udsigterne for dem med en baggrund i bachelor psykologi er både fremragende og fuld af en række forskellige muligheder.

Kampen stress? Må ikke Relax - Få Tough

Tag et kig på de fleste bøger og kurser om stresshåndtering og du måske tror, ​​at reducere stress handler om at tage et par dybe indåndinger, at sige et par beroligende chants, og saligt flydende på en sky. Er det din virkelige verden? Jeg tænkte ikke så.
Faktisk kan en stress-frit liv være så usundt som en over-stresset, fordi, for de fleste af de vigtige ting, vi gør i vores liv, er nødvendig for sundhed og peak performance en vis optimal stimulation. Forskning ved University of Nebraska har identificeret en psykofysiologisk proces kaldet skærpelse at beskrive, hvad der sker, når udfordrende situationer behandles af aktiv coping og problemløsning.
Overvældende stress overtaxes nervesystemet og fører til en række maladaptive mentale og fysiske virkninger, herunder højt blodtryk, søvnforstyrrelser, gastrointestinale problemer, kronisk angst og depression. Men personer, der har udviklet effektive coping og beherskelse færdigheder viser en mere effektiv og adaptive nervesystem respons, der returnerer straks til normal baseline, når krisen er overstået.
Over tid, en positiv spiral udvikler: Mere effektiv coping fører til en mere jævn psychobiological stress respons og, jo mere det sker, jo mere den person lærer at tro på sine egne coping evner - så stress respons bliver endnu mere adaptive og mindre forstyrrende. Resultatet er mindre stress, færre sygdomme og bedre generelle funktion og produktivitet.
Så hvordan kan du lære at stramme op? Desværre ved at støtte sig hovedsagelig på afslapning eller andre ophidselse-reduktion teknikker, mange såkaldte "stress-management" programmer portrættere stress som noget, der skal reduceres eller undgås for enhver pris, og dermed hæmme indlæringen af ​​adaptive mestringsstrategier til at håndtere livets udfordringer .
Her i den virkelige verden, er der en række praktiske psykologiske strategier, der kan hjælpe dig med at blive mere stress-elastisk:
• Arousal kontrol. lære at både stigning og fald ophidselse alt efter situationen.
• opmærksomhedsgraden fokus. Udnytte den rette stråle af opmærksomhed for at tage højde for situationen og dens behov.
• billedsprog. Brug mentale billeder til internt øve adaptive coping strategier.
• Kognitiv omstrukturering. At lære at genfortolke situationer i form af beherskelse og kontrol.
• Self-talk. At blive din egen instruktør og mentor i udfordrende situationer.
Det centrale er fleksibilitet i både adfærd og nervesystemet stress-respons system, der gør det muligt for stress-adaptive person, til at tilpasse sig og mestre udfordrende situationer. Mens nogle mennesker gør dette naturligt, med den rette uddannelse, næsten alle af os kan lære at blive bedre stress-busters.

Typiske klinisk psykologi Karriere

Klinisk psykologi er en af ​​de mest populære områder i psykologi. Derfor bør det ikke komme som nogen overraskelse, er der en bred vifte af muligheder til rådighed i form af klinisk psykologi karriere. Studerende, der vælger denne karrierevej vil finde sig i stand til at arbejde i en lang række områder og opfylde en række forskellige mål.

Klinisk psykologi typisk omhandler årsager, forebyggelse, behandling og diagnosticering af personer med svære psykiske lidelser som fobier, bipolar lidelse og skizofreni. Klinisk psykologi karrieremuligheder omfatter arbejder i en privat praksis, skoler, hospitaler og mentale faciliteter. I disse faciliteter kliniske psykologer mødes med og evaluere patienter før ordination et behandlingsprogram for at beskæftige sig med den enkeltes specifikke lidelser.

Alsidigheden i en Psykologi Degree

Vent, du hovedfag i psykologi? Hvad vil du gøre med det? Har du ikke at fortsætte til din ph.d. noget ud af det? Er der virkelig nogen psykologi beskæftigelsesmuligheder derude? I denne økonomi? Desværre er disse spørgsmål og mange andre som dem er meget velkendt for de studerende, der har valgt en større i psykologi. Flere og flere, specifikke fag eller kurser, der fører mod forretning eller medicinske område foretrækkes over en liberal kunst uddannelse. I modsætning til hvad mange tror, ​​selv om, er psykologi grad karriere sprængfyldt med muligheder.

Faktisk kunne man fortsætte med at opgradere skole, vælge en mere målrettet plan for undersøgelse, såsom klinisk, rådgivning, retsmedicinske eller industriel psykologi. Men der er tilgængelige alternative karriereveje samt. Din grad, så centreret i menneskelig udvikling og kommunikation, overgange naturligt led i en karriere i erhvervslivet, politik, markedsføring, uddannelse eller ledelse. Faktisk fordi flere mennesker i dag skifte karriere et par gange i span af deres liv, kan en sådan alsidig grad være mere nyttigt og frugtbart i det lange løb end nogen anden. Så hvad kan du gøre med en grad i psykologi? Hold hovedet højt og sige, "Alt."

Psykologer: The Helping Profession

Dem, der søger psykolog karriere er ofte tiltrukket af tanken om at hjælpe andre. Dette kan indebære en klinisk praksis, der arbejder på en skole eller endda som en industriel psykolog hjælpe en virksomhed kører problemfrit og øge produktiviteten.

De fleste psykolog karrierer kræver fortsat uddannelse for at få en kandidatgrad eller PhD. Disse programmer er yderst konkurrencedygtig og potentielt vanskeligt at komme ind. Licensure er afhængig af det specifikke område, for eksempel en skole psykolog vil kræve forskellige legitimationsoplysninger end en psykolog praktiserer i et privat kontor. Nogle type licens er nødvendig for enhver position, der involverer rådgivning eller rådgivning patienter.

Ifølge USA Bureau of Labor og statistik, bliver jobbet udsigterne for psykolog karriere vokset med en gennemsnitlig hastighed. På grund af en stigning i bevidsthed om dårlig opførsel, betydningen af ​​mental sundhed i de studerende og virksomhedernes behov for at øge produktiviteten, er der en klar stigning i behovet for psykolog karriere. Størstedelen af ​​væksten vil dog være i job, der kræver højere grader, som vil resultere i en masse konkurrence.

Fordi at komme ind i en kandidat eller ph.d. psykologi program er konkurrencedygtig en person kan søge andre jobs med en psykologi grad. Nogle indstillinger kan omfatte menneskelige ressourcer, sagsstyring, markedsføring og administration. Grundlæggende kan en psykologi grad være til gavn for enhver karriere, der indebærer arbejde med mennesker.

Psykologiske principper for effektiv ledelse

På ledelse har stauden spørgsmål været, "Er store ledere er født eller gøres?« Og svaret fra kliniske og organisationspsykologi er, at det er lidt af begge dele: medfødte talent, styrket og forfinet af hårdt arbejde, ordentlig uddannelse, og praktisk erfaring. Uanset om der beskæftiger sig med dag-til-dag drift af en kompleks organisation eller håndtering af en nødsituation, der kræver dig til at gøre kritiske kommando beslutninger, følgende repræsenterer den grundlæggende psykologiske færdigheder-sæt af effektive og dynamiske ledere i enhver organisation.
• Kommunikation. Dette indebærer både input og output. Den effektive leder hurtigt og præcist assimilerer hvad andre fortæller ham / hende fra en morads af ofte forhastet, forvirret, og modstridende oplysninger, og er i stand til at omsætte komplekse planer og strategier til konkrete, fokuserede direktiver.
• Team management. Den effektive leder koordinerer indsatsen fra de enkelte team medlemmer i en forenet kraft. Han / hun er i stand til at uddelegere ansvar efter behov, men kan hurtigt hoppe ind og tage personlig kontrol, hvor det er nødvendigt.
• Beslutningstagning under stress. I en krisesituation, skal den effektive kommando leder kunne tænke klart og træffe vigtige split beslutninger under beskydning. Det kræver evnen til at tune ud støj, tage ind og sortere gennem de relevante miljødata, og komme med en nyttig handlingsplan.
• Planlægning, gennemførelse og evaluering. Det er de kognitive færdigheder, der kræves for hurtigt og effektivt størrelse op en situation, afveje mulighederne for en effektiv indsats, gennemføre disse foranstaltninger, og derefter præcist at vurdere deres virkninger på den samlede situation. For overlegen kommando ledere, denne proces ser ud til at operere i et sømløst, koordineret flow - de gør det Det er ikke let, men dygtighed, praksis og erfaringer opbygge den ekspertise, der gør lederens beslutninger de rigtige "problemer.".
• Emotionel stabilitet: Bag tanke og handling af fineste ledere er en grundlæggende følelsesmæssig ballast og stabilitet af karakter. Dette er en rolig, målbevidst, selvsikker interpersonelle stil, der inspirerer tropperne med tillid og kommandoer respekt uden at skulle fiske efter det. Team medlemmer vil gå ud på en lemmer for denne leder, fordi de har tillid til hans / hendes dømmekraft og engagement i jobbet og til sig selv.
Så hvor gør ledere kommer fra, og du kan lære at blive en? Hvis du tror, ​​du har lederpotentiale, så kan du begynde lige nu at tage springet, gør en indsats, og benytte dig af uddannelse og erfaringer, der vil give dig de bedste muligheder for at føre med tillid.

Psykologi karriereskift

Psykologi karriere ændringer kan være sværere at navigere end karriereskift inden for andre områder. Som en eksempel overveje en avisredaktør, der ønsker at bryde ind i magasinet branchen som redaktør. Mens de er to forskellige arbejdsmiljøer mange af de færdigheder, der kræves, såsom korrekturlæsning dokumenter, overholdelse af tidsfrister og føre tilsyn layout design er meget ens. Denne person kan finde det forsøger, men ikke umuligt at gøre denne karriere forandring. Omvendt mener en person med kun en bachelorgrad i psykologi, som arbejder i en karriere som Kriminalforsorgen officer. Denne person vil ikke finde det nemt at skifte til en karriere i klinisk psykologi. Dette skyldes, at praktisere som klinisk psykolog kræver afslutningen af ​​en doktorgrad samt passerer licenser undersøgelser og krav. Derfor vil denne type karriere forandring være langt vanskeligere at gøre.

Selv kandidater, der allerede har en doktorgrad kan finde de ikke er i stand til nemt at gøre karriere ændringer i psykologi feltet. Dette skyldes, i løbet af få deres doktorgrad de sandsynligvis valgt en meget specifik uddannelse. Dette kan kvalificere den enkelte til hans nuværende karriere, men kan ikke nødvendigvis kvalificere ham til andre psykologi karriere.

Relaterede Tip: Psykologi karriereskift er bestemt muligt, men de kan kræve en hel del tid og kræfter. Karriere ændringer i psykologi område som har lignende grad og licenskrav kan være let, men at foretage ændringer, der kræver højere niveau grader er ofte langt mere kompliceret. I disse tilfælde er det stadig muligt at gøre en karriere forandring, men den enkelte vil sandsynligvis være forpligtet til at tage ekstra kurser og opnå yderligere grader for at skifte karriere med succes.

Mere om psykologi Job Market

Du kan tale med en erhvervsvejleder på skole eller et andet sted, finde information på internettet eller tjekke i et bibliotek. Et sted at kigge er i den Occupational Outlook Handbook. Dette betragtes som en vigtig ressource for jobmarkedet fremskrivninger. Hvis man ser på håndbogen eller andre steder, kan du bruge de søgeord; psykologi, socialt arbejde, menneskelige tjenester, psykoterapeuter, rådgivere og andre relaterede erhverv. Mange af dem, er opført i håndbogen under, "Relaterede Besættelser" (2006). Håndbogen kan også fortælle dig, hvad der generelt kræves kvalifikationer, du behøver. Hvis du bruger internettet, kan du parre dine søgeord med andre søgeord også, såsom; karriere, karriere fremskrivninger, marked job fremskrivninger og så videre. Håndbogen viser også fremskrivninger af staten.

Derudover kan du se din statens Dept. of Labor, beskæftigelsessikkerhed og arbejdsstyrken hjemmesider for jobmarkedet fremskrivninger. De er ikke noteret på alle statens hjemmesider, men du kan finde fremskrivninger for de fleste stater. Mange gymnasier og universiteter joblisten markedsprognoser på deres hjemmesider også.

Jobmuligheder med en doktorgrad i psykologi

Private psykologi udøvere kan blive godkendt som psykologer med en doktorgrad i psykologi. Dette gør det muligt professionelle til at arbejde i den private psykologi praksis. Nogle stater kræver en forbipasserende score på en test, et gebyr for licens og dokumentation for graden. Ph.d.-niveau psykologer er også ofte anvendt i skoler, offentlige programmer, hospitaler og andet sundhedspersonale, i indstillinger handicap og andre uddannelse, retsvæsen, menneskets tjeneste og sundhedsorganisationer.

De kan fungere som rådgivere, psykoterapeuter, college-niveau instruktører, forskere, konsulenter, undervisere og flere andre kapaciteter. De er ofte opfordres til tilsyn med andre ansatte, tjene på udvalg, direkte programmer, forske, udføre psykologiske vurderinger, fungere som sagkyndige vidner, skrive rapporter og videnskabelige artikler og lave andre administrative og meget ansvarlig terapi, rådgivning og uddannelse arbejde.

For mere information, kan du bede professorer, der underviser ph.d.-niveau Psykologi kurser og en erhvervsvejleder vidende i ph.d.-niveau psykologi, der kan være baseret på en skole eller et universitet; kortlægge markedet job i din bestemt lokalitet; se beskæftigelses- og rekruttering annoncer; og kontrollere visse uddannelses- og karriere websteder.

Arbejde med en psykologi masteruddannelse

Kandidatuddannelsen i psykologi, eller socialt arbejde, er ofte betragtes som rygraden i menneskelige tjenester og er nødvendig for skole skole rådgivning, Community College undervisning, universitetsstuderende rådgivning og mange andre ansvarlige, spændende, professionelle og middel indkomst indtjeningsmuligheder positioner. you may also be eligible, with your Master's, for private practice as a therapist or counselor, depending on licensing certification and perhaps, registration laws in your state. However, you probably cannot be licensed as a Psychologist without a Doctorate in Psychology.

You can ask instructors who teach Master's level Psychology courses and a career counselor; survey the job market in your intended locale; see the employment ads; and check certain education and career web sites for more, and local, job market information. Although a Master's in Psychology is usually a very marketable degree, job markets vary from area to area.

Psychology Degrees for Counseling and Therapy

Most therapy and counseling positions require a Master's Degree in Psychology or a related field, such as Social Work. They usually don't distinguish between a Master's in Arts or Master's in Science. Before you decide, though, you should be sure to check with a few places where you can see yourself working to ask what the qualifications are for the kind of work you want to do. Ask for the human resources department or a person responsible for hiring therapists or counselors.

You may also find some relevant information from people you know who work in the field and from certain psychology career web sites pertaining to the location in which you hope to be employed. Once you have solid information written down, look at the range of qualifications. What are the qualifications in common between the sites you contacted? Did you contact at least four or five employment sources? Don't limit your investigation to less and try not to hear only what you want to hear. Apply some objectivity to the task. Later, you can combine this information with your more subjective inclinations. At first, though, you need to get the facts so that you don't go too far down an unrealistic or uninformed path.

Service Populations

Think about the populations you would like to serve as you consider possible job settings. You may be interested in serving seniors and elderly people, children, people with disabilities, adolescents, people of a certain ethnic or religious background, couples, employees, job-seekers, families, people with mental illnesses (or psychiatric disorders), immigrants, probationers, prisoners, or other people with certain specific issues, goals or challenges. There is a very wide range of possibility. Thinking about the issues you are interested in can help you decide what population you want to work with too.

Some of the issues of people who are served by paraprofessionals and professionals are; drug abuse and addiction, infertility, adoption issues, disability challenges, death and dying, academic issues, childhood abuse issues, anger and aggression and many others. Whether you choose to work with people who have mental illnesses, also called psychiatric disorders; people who have life issues, but not necessarily serious psychiatric diagnoses; or people who are seeking help with self-improvement, there are many different challenges they face. You may be able to help them with these if you have a Psychology Degree with the training appropriate to those issue(s).

Jobs in Psychology

The Psychology job market appears to be good through 2014, according to the Occupational Outlook Handbook for 2006-2007 (2006). Where you can find a job using your Psychology Degree depends on:

1) the degree level;

2) whether you have experience working, or perhaps volunteering, in any area of psychology;

3) whether you have a degree or experience in another area;

4) the job market where you'll live and can commute from to work; og

5) what you want to do in the field and with what population.

There are many jobs requiring a degree in Psychology. Some require an Associate's Degree, some a Bachelor's Degree, some a Master's Degree and others, a Doctorate's Degree. If you have any experience in a certain setting, performing certain work or working with a particular population, this may also be included in consideration of your qualifications for a job in the field.

If you have another degree, it may be applicable towards your specific area of interest in Psychology. You should explore the job market in the area where you want to live, or seek job projections in the work for the area in which you want to live. You may want to think about whether you would be willing to move for a specific job in the field too.

Perhaps most critically to your success in the field, you should think carefully about it is you want to do in the field; in what setting; if you want to work in direct service, consultation, teaching, community education, research, administration or some other position; and what population you hope to serve directly or indirectly. Direct service positions can include counseling, psychotherapy, patient or client education, case management, residential case work, aide work, family assistance, assessment, intake, referral, crisis intervention and other positions, depending on your degree, experience, interests and the job market in the locale you choose. Indirect service can include many types of administrative positions; research; research assistance; teaching within or for an organization, agency or higher education setting; grass roots or more formal political organizing; and other indirect service positions.

Psychology Job Settings

The settings in which you plan to, and initially, use your Psychology Degree can be important to deciding your academic and career path. Although you will likely work in more than one setting during your career, where you apply your education at first can be critical to your longer term career goals; later admission for a higher degree; advancement opportunity; and even if you'll remain in the field. Job setting may also, of course, be one determinant of your pay and job satisfaction. Deciding on the general types of work settings you'd like before you begin study towards your first, or even a second or third, degree may help you to choose your educational program too.

Can you picture yourself working in a school or higher education setting? Do you like or dislike the thought of working in a hospital? Does the autonomy of private practice and business acumen you'd need for private practice appeal to you or might that feel too isolated to you? Do you like the ideas of supervising others, planning, policy-making, writing, public speaking, or managing budgets and programs? In other words, would you rather work in a research, administrative or direct service environment?

Popular Jobs for Psychology Majors

After graduating college with a major in psychology most people think that they are only limited to being a psychologist but that is untrue. There are hundreds of jobs that pertain to having a major in psychology.

Some of the most popular jobs in psychology are Social Worker, Mental Health Manager and Applied Behavior Therapist. They all make between $30,000 to $42,000 a year in their respective areas. Even with those being the most popular jobs in psychology there are still many other fields which you can pursue. With a major in psychology you can also deal with criminals in Criminal Psychology or help needy children as a Children's Psychiatric Technician. Majoring in psychology opens the door to almost any other field that you want to explore. For people who also have an interest in science you could work as a Clinical Research Coordinator whose yearly income averages around $60,000. You can work in a wide range of social service and crisis positions. For people who enjoy helping others there are jobs in Mental Health or Home Health Aide. You can also help work as a Placement Specialist with an average yearly salary of $54,800. There are hundreds of other positions in nearly whatever else you want to do with your degree.

Majoring in Psychology does not limit you to one thing; it opens the door to hundreds of other positions that do make a difference in society.