Psykologi Degree: Associate Grader i psykologi Tips

Associeret grad Psykologi kurser kan forberede dig til en karriere inden for Mental Health

Udtrykket psykologi refererer til studiet af sindet og finde måder at hjælpe patienter med problemer i forbindelse med psykiske lidelser. Studerende, der er interesseret i dette område bør forfølge associeret grad psykologi programmer. Med denne type nybegynder grad, de studerende lærer væsentlige færdigheder, der er nødvendige for fuldt ud at forstå de principper og metoder til psykologi. Associate grad psykologi kurser introducere de studerende til de tegn på psykisk sygdom, og sygdomme, der påvirker sindet. Kandidater med denne type grad kan fortsætte deres studier og tjene en bachelorgrad i psykologi.

Studieforløbet for associeret grad psykologi klasser omfatter en omfattende liste over emner, herunder matematik, social og kognitiv psykologi, og humaniora. Succesfulde studerende, der afslutter programmet vil forstå, hvordan man identificerer psykisk sygdom, genkende hjerne og adfærdsmæssige problemer, medicinsk terminologi, kliniske procedurer og diagnostiske uddannelse.

Akademisk psykologi dækker seks forskellige områder af studier. De er unormal, biologiske, kognitive, udviklingsmæssige, personlighed og social. Unormal psykologi er det metodisk og systematisk undersøgelse af unormal tænkning og adfærd. Biologisk psykologi videnskabeligt studerer biologiske fundament af adfærdsproblemer og psykiske sygdomme. Kognitiv psykologi er et studie i den primære adfærd af psykisk syge patienter.

Udviklingspsykologi studerer ændringer i tankemønstre miljørelaterede eller biologiske påvirkninger. Personlighed psykologi er studiet af personligheder ifølge teorier baseret på individuelle meninger, og socialpsykologi studerer årsag og karakteren af ​​psykisk sygdom og social menneskelig adfærd. Disse centrale akademiske psykologi kurser vil forberede dig til en succesfuld karriere i psykologi.

Associates i Psykologi

Af Joan R

En associeret grad i psykologi vil give dig de grundlæggende forskning færdigheder, der er nødvendige for yderligere avancerede inden for det fag. De fleste job kræver en videregående uddannelse og studere. Der er job at en person med en associeret grad i psykologi kan få.

På psykologi kan du arbejde på en bolig behandling center for børn eller voksne som en ansat. Du kan interagere med kunder under tilsyn af mere erfarne og uddannet personale. På en tilstand sindssygehospital eller almindelig sygehus du kan være i stand til at være en psykiatrisk tekniker. En information rådgiver på et lægemiddel eller mental sundhed hot line er et andet job mulighed. Selv hårdere, er der job til en person med en AA i psykologi. Gør frivilligt arbejde samtidig med at gå i skole eller en praktikplads ofte vil hjælpe en person med en AA i psykologi finde et job.

En AA i psykologi kvalificerer dig til andre lignende jobs forskningsassistent på et marked forskning selskab. Nogle af de forsknings- og syn teknikker, du lærer med en AA i psykologi vil være nyttigt for denne karriere. Mange forskningsvirksomheder ønsker en person, der ved, hvordan man kan forstå forbrugernes behov ved salg af produkter. Undersøgelser og spørgsmål i et kontrolleret miljø er, hvordan virksomheder designprodukter.

Hvor lang tid tager det at gennemføre en Tilknyt grad?

En associeret grad kræver normalt fire semestre eller seks kvartaler af fuldtidsstudier; cirka to skoleår. Programmer varierer i hvor længe de tillader en deltidsstuderende til at tjene den grad. En associeret grad i psykologi kan være tjent på et Community College, fire år kollegium eller universitet, afhængig af institutionen. Nogle gymnasier og universiteter tilbyder Psykologi uddannelser og nogle gør ikke.

Hvad er en Tilknyt grad?

En associeret grad betragtes som en bachelor-grad. Nogle af de kurser, der kræves, er ikke direkte relateret til psykologi, men er nyttige til succes i psykologi kurser og på at få en højere grad senere. Disse kurser, som engelsk, hjælper ofte elever lærer færdigheder, som er nyttige i et job også. De fleste gymnasier kræve yderligere engelsk, naturvidenskab og matematik kurser ud over high school niveau, foruden psykologi kurser.

Nogle af de psykologiske teorier og begreber kan synes mærkeligt i starten, men de fleste studerende, der holde sig til det finder, at indholdet bliver mere klart. Mange studerende føler også frustreret over disse grundkurser, fordi det er svært at se, hvordan de nogensinde vil være i stand til at anvende den viden. Igen, i tid og med yderligere undersøgelse, de fleste studerende oplever, at den viden, de har fået, er gældende for, hvad arbejde, de gør med mennesker.

En associeret grad er normalt betragtes som en paraprofessional grad. Du vil måske være i stand til at arbejde tjener folk som en hjælper eller en anden entry level position inden for en mental sundhed, udviklingsforstyrrelser eller en anden serviceorganisation menneske med en AA eller en AS. Med en Tilknyt grad, ville du sikkert blive overvåget af en person med en højere grad eller mere erfaring.

Akkrediteret online associeret grad i psykologi

En associeret grad i psykologi kan også tjent gennem en akkrediteret online uddannelse, hvoraf nogle er gennem gymnasier og universiteter.

De andre spørgsmål at besvare, skal du følge:

  • Er program, der tilbydes gennem en kendt Community College, fire-årig college, universitet eller velkendt online uddannelsesinstitution? (Hvis det er, det er en vis sikkerhed for, at kvaliteten af ​​programmet vil være godt.)
  • Hvad er fakultetets kvalifikationer, der er anført på hjemmesiden eller i materialer, du bestiller fra hjemmesiden eller via telefon? (Se efter mindst kandidatuddannelser niveau uddannede instruktører, hvor deres grader blev tjent og års undervisningserfaring. Du kan også prøve at se, om nogen af ​​fakultetet specialisere eller har erfaring med, et bestemt aspekt af psykologi, der interesserer dig.)
  • Er pensum ligner andre programmer læseplaner og give mening for dig?
  • Har programmet kræver en højere uddannelse eller ækvivalens? (Troværdige Associate uddannelser kræver en højere uddannelse eller ækvivalens, medmindre det er et særligt program designet til at tjene high school ækvivalens eller på anden måde at få den viden og færdigheder af high school ækvivalens mens du fuldfører Associate program.)
  • Findes der en prøveversion af et kursus på hjemmesiden, så du kan teste den lethed, online deltagelse eller er du allerede kender det program de bruger til online deltagelse? (Hvis du ikke er fortrolig med det, derefter teste prøveversionen. Hvis der ikke er prøveversion, email eller ringe til dem og bede om en prøveversion.)
  • Er udgifter til programmet kan sammenlignes med andre programmer, du overvejer, og hvis ikke, er kvaliteten synes at være mindre eller bedre end de andre programmer nok til at retfærdiggøre udgifterne forskel? (Du kan også prøve at tænke over, hvordan troværdig din grad vil se på dit cv, hvis det er fra en institution i forhold til en anden.)

Nogle gymnasier og universiteter tilbyder en kombination eller valg af on-campus og online kurser, der kan anvendes mod en associeret grad i psykologi. Der er fordele og ulemper til at tage både online og on-campus kurser. Disse omfatter de mulige belønninger og øget læring gennem udvikling af stærke relationer med fakultetet og andre studerende, når at tage kurser på campus, og bekvemmeligheden ved ikke at skulle vises på campus for klasserne, når du tager kurser online.

Psykologi Degree Programs

Når man ser for psykologi uddannelser kan du overveje en online uddannelse. Hvis du vil tage dine klasser online sørge for, at den skole, du vælger har et godt ry og er akkrediteret. Dette vil gøre en stor forskel for arbejdsgiveren, når det er tid for dig at begynde din karriere. Også finde ud af, om de kreditter, du optjener kan overføres i tilfælde i ønsker at fortsætte din karriere på en anden online universitet eller en fysisk akkrediteret kollegium eller universitet. Spørg dem, hvis der er nogen optagelseskrav forudsætninger og hvad er den studerende fordele. Det beløb, det vil koste dig at få din associerede psykologi grad, og hvis den finansielle bistand til rådighed. Det sværeste bliver at vælge mellem psykologi uddannelser, der er tilgængelige, fordi der er så mange. Sørg for at du tager din tid og finde ud af alt, hvad der er at vide, før du beslutter dig. Dette er din fremtid, du har med at gøre, og en associeret psykologi grad er blot det første skridt i din karriere.

AA i psykologi

En AA i psykologi er en Associate i Arts grad med en større i psykologi. Studerende, der arbejder hen imod en AA i psykologi skal normalt tage de grundlæggende kurser, der kræves for en associerede grad, såsom en eller flere engelskkurser og måske en eller flere videnskab, matematik, historie eller kurser i fremmedsprog. De er også forpligtet til at udfylde visse Humaniora og psykologi kurser, hvoraf nogle kan tages som valgfag.

Bygning fra din Associate Degree

En associeret grad i Science (AS) overdrager bedst til en bachelorgrad i Science (BS). Hvis du senere foretrækker at tjene en BA i stedet for en BS, vil du sandsynligvis blive bedt om at tage nogle ekstra kurser.

Psykologi associerede grad er blot det første skridt af rejsen

Af Wendy W

Der er ikke for meget, du kan gøre med en psykologi associerede grad, de fleste arbejder i marken kræver en videregående uddannelse, selv en doktorgrad. Det er bedst, hvis du fortsætter din uddannelse, hvis du planlægger at opholder sig i området.

Samtidig med dine studier, kan du prøve at få et job med en stat eller føderale agentur, der vil ansætte en person med en AA grad. Kontakt afdelingen for menneskelige ressourcer for at finde ud hvad der er tilgængeligt. Statsdrevne velfærd kontorer er et godt sted at kigge, da er Correctional institutioner. Agenturer, der beskæftiger sig med eller hjælpe de handicappede kan være villige til at ansætte en person uden en videregående uddannelse. Disse kan ikke være offentlige organer, men almennyttige organisationer.

Der er masser af plads til avancement inden for psykologi. Der er meget mere mulighed end bare hænge en rullesten og få patienter. Udforsk alle de muligheder, før du. Som du optjener de højere grader, afprøve nye arbejdspladser. Luk ikke nogen døre, og holde et åbent sind, hvad du måske gerne ende med at gøre.