Psykologi Degree: adfærdspsykologi Tips

Mekanisme i adfærdspsykologi

Mekanisme, inden adfærdspsykologi, er et billede af menneskelig adfærd som værende maskine-lignende. Omfanget af mekanisme i adfærdspsykologi spænder fra nogle til hvad der kan kaldes en radikal grad. Det er ikke nødvendigt at rabat andre psykologier til fordel for behaviorismen i akademiske studier eller praksis: De fleste psykologer har et praktisk kendskab til adfærdsmæssige teori og metoder, selv om de hævder at være eklektisk udøvere eller deres primære tilgang er noget helt andet.

Rationalisme i adfærdspsykologi

Rationalisme, som anvendes inden adfærdspsykologi, gjort gældende, at forståelse af menneskelig adfærd er bedst kontaktet af anvendelsen af ​​logik. Logisk ræsonnement kræver observerbar og kvantificerbar videnskab, der ofte omtales som empiri. Det er helt forskellig fra kvalitativ undersøgelse af forskning, der, for tilfælde kan stole på casestudier eller hvad vi ofte henvise til som sund fornuft.

Humor og sundhed

Forskere siger, at latter synes at have en lignende kardiovaskulære virkninger som aerob aktivitet. Udskift ikke aerob aktivitet, men engagere sig i humor, og du vil øge blodgennemstrømningen. Forskerne foreslår 15 minutters latter om dagen.

Sunde Tanker

Vores tanker udløse vores følelser og adfærd. Vi er i stand til at skabe mere positive tanker til at erstatte dem, der ikke fungerer for os, hvis vi er opmærksomme på vores tænkning.

Kognitiv adfærdsterapi

Kognitiv adfærdsterapi er en vigtig derivat af adfærdspsykologi, ellers kaldet CBT. Det kombinerer kognitive teorier og tilgange med adfærdsmæssige teorier og tilgange inden for det terapeutiske indstilling. Der findes flere typer af CBT, men den røde tråd er troen på, at vores erkendelse (tænkning) fører til vores følelser og adfærd. Dette er en populær terapeutisk tilgang, der lærer den enkelte at ændre problemadfærd eller følelser ved at lære at tænke forskellige tanker og / eller til at tænke på forskellige måder at opnå forskellige følelser og / eller adfærd.

Problemet med optimisme

Så mange tilflyttere til området for psykologi kan tro, at eventuelle problemer kan løses med en lille smule optimisme. Studerende gå ind psykologi klasse så villig og ivrig efter at skifte peopleâ € ™ s liv, at de mister lidt af syne virkeligheden. At have halvt glas tomt vs. halvt fuldt mantra vil gøre dig synes meget mere som en selvhjælp roman end en autoriseret professionel, og vil helt sikkert irritere hvad kunder, du kan arbejde med. Sandt nok, kan et positivt syn på situationer være hjælpsom og patienter sandsynligvis wonâ € ™ t lykkes i deres mål, hvis de don € ™ t mindste tro, at de har evnen eller andet sted inden for dem at gøre det. Men de kommer til dig med problemer, reelle problemer, theyâ € ™ ve forsøgt at løse på egen hånd og havenâ € ™ t kunnet. Dit job er ikke bare at fortælle dem til at se på den lyse side af livet. Patienterne skal være opmærksomme på virkeligheden i deres egen nuværende situation; for meget optimisme kan i nogle tilfælde føre til en vrangforestillinger syn på livet. De har brug for at anerkende deres smerte. Få dem opretholde en pessimistisk syn på deres fremtid, hvis de ikke får den psykologiske bistand, de har brug for, og håber på et optimistisk syn, hvis de lykkes i deres planer med dig. Optimisme kan være holdningen, men ikke handlingsplanen.

Sex er sundt

Sex er god motion, hjælpe hjerte, lunger, muskler, cirkulation og mere; bidrager til at opretholde et intimt forhold, og sådanne forhold synes at forlænge livet for et betydeligt antal mennesker; kan hjælpe med at skabe nye hjerneceller; og, helt sikkert, sex øger tilfredshed med livet.

Adfærdspsykologi resultater og kritik

Adfærdspsykologi, eller Behaviorism, er ofte både klappede og kritiseret for sin vægt på rationalisme og mekanisme. De, der tror Psykologi kan altid, eller næsten altid, forklares som betinget adfærd er draget til adfærdspsykologi. Nogle mennesker vælger det, fordi det med rimelighed tegner sig for visse psykiske problemer, de er interesseret i at udforske yderligere, såsom farlige adfærd. Andre vælger det, fordi de er tiltrukket af den empiriske videnskab af det, eller er særligt dygtige inden for videnskab. Adfærdspsykologi har vist sig at være en vigtig bestanddel af visse typer af indlæring, men ikke alle. Det har været anvendt med succes til bestemte formål, som i intensive adfærdsmæssige interventioner.

Kritik af adfærdspsykologi, eller behaviorismen i almindelighed, ofte hævdet, at den menneskelige psykologi er for kompleks til at tage kun en empirisk og / eller adfærdsmæssige tilgang til det. Kritik omfatter de synspunkter, at mennesket er; ikke som mekanistisk eller lignende maskiner, som behaviorism antyder; stand til at ændre selv deres forstærkede læring som kan være nødvendig eller ønsket; og kan lære på andre måder også.

Menneskelig adfærdspsykologi

Af Christine D

Nogensinde spekulerer på, hvorfor folk gør, hvad de gør? Mange af os gør! Ved observation kan vi lære meget om mennesker. Med dette sagt, adfærdspsykologi er en vigtig undersøgelse, der fokuserer på tiltag, tænkning og følelser af mennesker. Mange psykiatere, sociologer, psykologer og psykoanalytikere har deres egne synspunkter på menneskers adfærdspsykologi. Især når det kommer til udviklingsmæssige teorier.
En af disse udviklingsmæssige teorier er den vedhæftede fil teorien. Bowlby, der er et britisk psykolog, psykiater og psykoanalytiker, hedder det, at spædbørn er født med behovet for og ønsker at knytte bånd og søge direkte kontakt med et menneske. Han mener, at dette skyldes barnets frygt for andre. Han mener også, at mennesker er født med ønsket om at være i et kærligt forhold.
Bowlby, at spædbørn føler stress, når at være adskilt fra deres mor. Han mener også, at når mor og barn genforenet efter en kortvarig separation at varme beroliger denne nød. Langsigtet adskillelse kan føre til mistænksomhed og angst, når foreningen af ​​mor og barn opstår. Bowlby mener, at dette ikke ændrer indtil et spædbarn bliver til et ældre barn. Dette skyldes det faktum, at ældre børn kan visuel deres mor og kommet til den erkendelse, at hun vil vende tilbage.
Dette er blot en teori, der gør op menneske adfærdspsykologi. Mere specifikt er det en udviklingsmæssig teori. Det gør også en mindre kendt indplacering som en social læringsteori.

Optimisme og sundhed

Optimisme og en følelse af kontrol i ens eget liv udvide vores bevidsthed om muligheder, der kan være sundere for os og måske endda fremme genvinding, mindske smerter eller forlænge livet i visse tilfælde af sygdom.

Behaviorism Tip

Behaviorism Tip
Hvis man nyder at du ser det observerbare målelige andres adfærd, så inden for behaviorismen i psykologi er for dem. Behaviorism er et læringsperspektiv, er det vigtigt at huske på, at enhver fysisk handling er en form for adfærd.
Et centralt problem, at patienter har der søger hjælp hos adfærdsforsker psykologer er, at de ikke kan acceptere deres adfærd er simpelthen forårsaget fra sindet. I stedet er de føler, at deres adfærd er bestemt af deres omgivelser. Typisk er patienter, der har behaviorismen spørgsmål fra noget uønsket og søger at pege fingre ad samfundet og ikke på sig selv.
Specialiseret inden for behaviorismen, skal psykologen taler ofte med patienten så meget som muligt at finde ud af det problem, der ligger i det ubevidste niveau af deres sind. En uddannelse af høj kvalitet skal være tydeligt, fordi psykologen skal udføre stimulus og respons øvelser for at finde ud af problemet.
Hvis deltage i en fremtrædende universitet, de gør omfattende forsøg på adfærd med ikke kun mennesker, men også dyr. Hvis man gør ikke € ™ t føle dig om at udføre undersøgelser på dyr, et andet aspekt af psykologi kan være mere hensigtsmæssigt at studere.

Adfærdspsykologi

Adfærdspsykologi er funderet i empirisk forskning. Den rationelle tilgang - observerbar adfærd som reaktion på ydre stimuli - er det fokus. D e effekter af belønninger, straffe og forening på læring er blevet nøje undersøgt af Behavioral Psykologer (eller behaviorists). Tidligt arbejde omfatter eksemplet med Pavolv hund, hunden, der salivated når en klokke ringede, fordi han var blevet konditioneret at associere ringen med mad. Watson og Skinner er andre kendte navne fra adfærdspsykologi.

Adfærdsmæssige Programmer og Depression Therapy

Depression gør ondt mange mennesker, ikke kun den lidende, men familie og venner samt. Hvis du eller nogen du kender har brug for depression behandling, kan adfærdsmæssige programmer være den bedst mulige svar. Kognitiv adfærdsterapi har vist effektiv for mange humør eller psykiske lidelser, herunder angst, panikanfald og depression.

Kognitiv adfærdsterapi er en stor form for depression behandling, fordi den fokuserer på de indre tankeprocesser stedet for påvirkninger udefra i forbindelse med behandlingen følelser. Ideen bag disse adfærdsmæssige programmer er, at din tanker indflydelse og bestemme dine følelser. Disse programmer er meget fokuseret på specifikke mål, teknikker og begreber under hver session. Patienterne har lært, at under enhver krise, du rent faktisk har to problemer, krisen selv og din reaktion på det, det svar er, hvad terapeuten arbejder på.

Når det kommer til depression terapi eller adfærdsmæssige programmer for mange psykiske lidelser kognitiv adfærdsterapi er en af ​​de bedste. Folk, der har lidt i årevis fra panik, angst og depression rapporterer fantastiske resultater med denne form for terapi, og de fleste af den tid receptpligtig medicin er ikke en del af ligningen.

Hvis du har været på udkig efter en måde at endelig erobre din depression kigge efter en licenseret terapeut, der tilbyder adfærdsmæssige programmer som dette. Din terapeut skal være en du kan stole på og opbygge et forhold til ellers opsving vil være vanskeligt. Depression behandling kan virke skræmmende, men det er umagen værd.

Forståelse adfærdsterapi

Adfærdsterapi også kendt som adfærdsmæssige modifikation er en psykologisk metode, hvis fundament, at observerbare, utilpasset, dårligt justeret, kan selvødelæggende eller specifikke adfærd ændres ved at erstatte dem med nyere, mere velegnede.

Origins of Behavioral Therapy

Fra børneopdragelse til det strafferetlige system, har straf og belønning benyttes og registreres i historien til at gøre en forskel i adfærd. Moderne adfærdsterapi begyndte så tidligt som i 1950'erne og var tydelig i arbejdet i Joseph Wolpe og BK Skinner. Patienter af Wolpe som led af fobier blev behandlet ved en teknik, han udviklede kendt som systematisk desensibilisering. Dette indebar langsomt udsætte en patient på stimuli, der var angstprovokerende indtil svaret på angst var endt.

Skinner indførte det såkaldte operant conditioning, som var en adfærdsmæssig teknik, baseret på idéen om, at valg af adfærd er lavet af en person på grund af
Konsekvenser og erfaringer i denne adfærd.

Fordele ved adfærdspsykologi

Det kan være en effektiv behandling til behandling af psykiske sygdomme, symptomer på psykisk sygdom, der involverer utilpasset adfærd, der omfatter angst, aggressiv adfærd, spiseforstyrrelser, fobier og stofmisbrug. Adfærdsterapi er også ofte brugt til behandling af organiske lidelser som søvnløshed og inkontinens af adfærdsmæssig modifikation.

Adfærdsterapi teknikker undertiden anvendes sammen med yderligere psykologiske interventioner som med medicin. Depression psykologi forsøger også at forstå den mentale tilstand af en person, og hvad der forårsager en bestemt adfærd udstilling.

Behavior Therapy

Behavior terapi har eksisteret i ca. 57 år. Behavior terapi kan hjælpe dig med at overvinde nogle af de problemer, som folk oplever i dag. Det er også en form for rådgivning lære folk, hvordan man håndterer deres følelser. Nogle af de problemer, de kan hjælpe, er:

* Intimitet i par, herunder tillid spørgsmål og tilgivelse.

* Det kan også hjælpe børn med dårlig opførsel, at de viser, og nogle af de mere almindelige problemer, vi ser i dag, herunder ADHD, OCD og depression.

* Klassisk condition er også kendt som adfærdsterapi.

Emotion psykologi hjælper dig med at beskæftige sig med alle de forskellige følelser mennesker oplever. Emotion psykologi er også staten disponerede tanker, følelser og adfærd.

* Følelser og der adfærd er forbundet med hinanden.

* Emotion psykologi kan omfatte følelser som glad, trist, vred, angst, spænding, afsky, skuffelse og andre følelser.

* Når disse adfærdsmønstre er til stede, folk normalt handle på, hvad de føler.

Adfærdsterapi og følelser psykologi går hånd i hånd i at hjælpe dig med at lære at håndtere forskellige problemer, du måtte have i dit liv. Behavior terapi kan også hjælpe dig med at forstå, hvorfor du føler og handler, som du gør.