Prøver af katolske Wedding ceremonier

Prøver af katolske Wedding ceremonier

Læs gennem prøver af katolske bryllup ceremonier for at vide, hvad de kan forvente under en katolsk bryllup. Dette er især vigtigt for dem, der ikke af den katolske tro, så de er forberedt og ved, hvad de kan forvente under deres ceremoni.

Dele af katolske ceremonier

En katolsk bryllup ceremoni har mange af de samme elementer som andre kristne trosretninger. Bryllup bønner, oplæsninger og bibelvers er alle almindeligt forekommende i katolske ceremonier. En præst normalt giver en kort prædiken eller prædiken, bruden og gommen udveksling katolsk bryllup vows, og katolske bryllup salmer synges af menigheden og brude fest.

Katolske bryllup ceremonier kan udføres med eller uden Mass. Diskuter de to muligheder med din præst under engagement rådgivning sessioner.

Find Prøver af katolske Wedding ceremonier

Det bedste sted at finde en prøve af vielsen, der skal bruges i dit bryllup er ved kirken, hvor du planlægger at blive gift. Præsten eller kirke sekretær kan fremlægge en kopi af den traditionelle bryllup ceremoni for dig og din ægtefælle til at gennemlæse.

De fleste strenge katolske kirker overholde deres ceremoni scripts nøje, med lidt plads til personalisering. Dog kan nogle nutidige kirker tillader par at bidrage til at danne deres ceremoni ved at bede om input om brylluppet bibelvers eller behandlinger.

Hvis du lige er at komme i gang i dit bryllup planlægning, kan du ønsker at finde en hurtig prøve af katolske bryllup ceremonier for at give dig en idé om, hvad der skal komme. I dette tilfælde kan det være bedst at se på en pålidelig online ressource.

Katolske Wedding Hjælp

Katolske Wedding Hjælp tilbyder en gennemgang af de forskellige aspekter af planlægningen af ​​et katolsk bryllup, fra engagement periode til ceremonien og videre. Denne side indeholder en rækkefølge af service for tre forskellige ceremonier, der udføres inden for kirken:

  • Kendelse afsagt af Rite til at fejre Ægteskab Under Mass
  • Kendelse afsagt af Rite til at fejre Ægteskab Uden Mass
  • Kendelse afsagt af Rite til at fejre ægteskab mellem en katolsk og udøbt Person

Derudover hjemmesiden har selve ordlyden for Rite ægteskab og tre muligheder for Nuptial velsignelse. Katolske Wedding Hjælp lister også forslag til oplæsninger, bønner og salmer, der anvendes inden ceremonien.

For dit ægteskab

Hjemmesiden for dit ægteskab giver en omfattende gennemgang af katolsk bryllup rådgivning, fra indgrebet til ceremonien til støtte for nygifte. Start med artiklerne giftes katolik, Planlægning af en katolsk bryllup Planlægning et bryllup: Ti tips. Så læse disse artikler, der handler direkte med katolske ceremoni bekymringer:

  • Ceremony Options
  • Readings, herunder Salme, evangeliet, nye og gamle Testamente
  • Rite ægteskab, herunder Rites til inde & uden for Masse og dem for ægteskab med udøbt person,

Flere katolske Ceremony Ressourcer

For en kort option på et katolsk bryllup, læse ceremonien script ved bryllupper af Lance. The Contemporary katolske tilbyder ideer til en moderne udgave af en katolsk bryllup ceremoni i artiklen katolske bryllupper: en anden mulighed. Men er disse muligheder ikke altid accepteres af præster i din sognekirke. Spørg din præst om at bruge en anden script end den traditionelle katolske ceremoni.

Gør dig selv til katolsk ceremoni

Selv hvis du er en praktiserende katolik, kan du ikke være så fortrolige med vielsen, da de andre dele af Mass og din tro. Det er derfor, det er vigtigt at se prøver af katolske bryllup ceremonier før brylluppet generalprøven. Denne måde, du og din ægtefælle kan forberede alle de bønner, velsignelser og andre ritualer udført inden brylluppet selv. At vide, hvad der skal ske og forstå den religiøse dogmer bag hvert aspekt af dit katolske bryllup ceremoni vil hjælpe dig dyrket i tro sammen som et nygift par.