Prøver af genoptage formater

Prøver af genoptage formater

Når man ser for genoptage format prøver, er det nemt at forveksle "format" med "stil", især når du søger på internettet for prøver. I denne artikel vil vi bryde begge ned.

Genoptage format Prøver

Kronologisk

En kronologisk CV skitserer historien om en ansøgers karriere, demonstrerer hver tur gennem kvalitative resultater. Dette er et fantastisk valg for at vise opadgående fremskridt inden for en virksomhed eller fortsat mobilitet inden for en branche. En kronologisk prøve gør det nemt for den korrekturlæser til at scanne for de færdigheder, der er vigtige for den holdning. Gennem mål ansøgeren tydeligvis kommunikerer hvad både virksomhedens mål kunne være, samt hvad han eller hun vil gøre for at opnå det.

Funktionel

En funktionel genoptage er en stor struktur for en ansøger skifte karriere; en jobsøger, der hjemme i et stykke tid, eller i militæret; eller en person, der har samlet så meget erfaring på et område eller virksomhed, der er ingen hvor andet at gå, men executive række. Logic, orden og jobspecifikke søgeord er imparative til succes for et funktionelt CV for at fange deres en potentiel arbejdsgiver opmærksomhed. Ansøgere, der anvender denne type genoptage format er også mere tilbøjelige til at omfatte en kvalifikationer resumé i stedet for et mål. Et resumé giver arbejdsgiveren mere indsigt i, hvordan ansøgeren vil gavne dem.

Kombination

Kombinationen genoptage format er en hybrid stil, der bliver mere og mere populært, fordi det indeholder de bedste funktioner fra begge de traditionelle formater og er mere fleksibel. Åben for alle fagfolk, dette genoptage format prøve er specielt nyttigt for ansøgere genindtaste arbejdsstyrken eller ledende medarbejdere på udkig efter nye udfordringer. College kandidater kan også vise beskæftigelsen levetid gennem deres forskellige deltidsstillinger, mens på samme tid, fremhæve nogle af mere anvendelige færdigheder, de har erhvervet.

Nøglen til kombinationen genoptage er kortfattethed. Da dette genoptage format prøve viser, overskrifter fremhæve de primære faktorer korrekturlæseren har brug for at vide.

Genoptag Style Prøver

Hvis du bruger Microsoft Word, tage et hurtigt kig på genoptage skabeloner findes i din "Ny" fil. Der er tre primære stilarter - moderne, elegante og professionelle. De fleste af genoptage stilarter falder ind under disse kategorier. Det er vigtigt for dit cv til at være visuelt særpræg, men hvad er mere afgørende for din succes er, at dit indhold er læst.

Derfor holder de skrifttyper og grafiske pauser enkel. Selv grafiske designere, et erhverv, der roser sig af at have slanke produktion, forstå, at form og funktion stadig nødt til at arbejde med udgangen kilde. Hvis dit CV vil blive scannet, eller du har brug for en web-safe CV, vil alle finesser ikke noget alligevel.

Deres primære mål er at få den korrekturlæser straks mærke dine mest tiltalende resultater, så han eller hun kan se den værdi, du vil bringe til virksomheden.

En gratis Genoptag Prøve til alle!

Leder du efter nogle muligheder? Der er bogstaveligt talt tusindvis af gratis genoptage prøver online at gennemgå og hente. Men disse gratis prøver kun virkelig hjælpe med rammerne og måske sætning strukturering. Du har stadig nødt til at skrive CV selv.

Så når du har besluttet på et format og stil, så spørg dig selv nogle vigtige spørgsmål:

  • Hvordan gjorde virksomheden / organisationen gavn af din ekspertise og bidrag?
  • Var du med til at udvikle noget nyt? Hvad var resultatet?
  • Har du overvinde særlige udfordringer og i givet fald hvordan?
  • Hvor godt har du opfylder visse forventninger?
  • Blev du tildelt nye forretninger, et område eller andre opgaver på grund af din præstation?
  • Har dit engagement til tjeneste resultat i noget vigtigt?
  • Har du udviklet en ny proces, system eller idé? Hvad var resultatet?
  • Har du deltage i særlige projekter, koordinere en bestemt bestræbelse eller tjene på nogen udvalg eller bestyrelser?

Disse og lignende spørgsmål, der kræver detaljerede resultater vil hjælpe dig med at formulere iøjnefaldende indhold om dine evner og resultater.

Konklusion

Ja, format og stil af et CV område for at gøre en professionel præsentation. Men tænk på et CV format som en ramme omkring et smukt billede: det er virkelig hvad der er indeni, der tæller, og derfor bør genoptage ramme supplere din karriere ydeevne.