Prøver af Engagement Meddelelser

Prøver af Engagement Meddelelser

Leder du efter ideer til, hvordan man skriver et engagement annoncering? Prøver af engagement annonceringer kan hjælpe par med at finde den rigtige formulering til at sprede nyheden om deres nye status og forberede familie og venner til den kommende bryllup. En meddelelse kan være så simpelt som en improviseret save-the-date kort, men par skal huske på, at det typisk antyder formalitet og temaet for det forestående bryllup. Korrekt formuleret, kan et engagement annoncering også lade familie og venner ved, hvem vil være vært for brylluppet.

Prøver af avis Engagement Meddelelser

Par har meget lidt kontrol over formatet for avisen engagement annonceringer. Aviser giver ofte en simpel form for par at fuldføre, som kan indeholde følgende oplysninger:

 • Parrets fulde navne
 • High school eller college overbevisninger eller karriere
 • Forælder, brude fest eller officiant navne
 • Bryllup dato eller sted

Længere kan personlige avis meddelelser blive anmodet, men de typisk koster mere end standard formater. Meddelelser herunder engagement billeder også koste mere.

Mens et par ikke kan være i stand til at ændre meget i en avis annoncering, studere avis fest lister kan hjælpe dem afgøre, hvad slags engagement meddelelser, de kan være interesseret i.

Uafhængige Prøver af Engagement Meddelelser

Hvis et par har planer om at sende trykte engagement annonceringer, kan de vælge mellem mange forskellige formater. Generelt kan annonceringen ordlyd ændres for at opfylde parrets præferencer, men det bør stadig afspejler grundlæggende ideer om brylluppet er formalitet, hvilket giver gæsterne en antydning af fejringen til at komme.

Formelle Meddelelser fra bruden-til-være forældre

Grundlæggende formel meddelelse ordlyd er som følger:

 • Mr. og Mrs Patrick Smith er glade for at annoncere engagement af deres datter, Betty Lou Smith, til Jeremy Michael Brown, søn af Mr. og Mrs Jeffrey Brown. En juni bryllup er planlagt i Opstandelseskirken i vores by, Anystate.

Hvor detaljeret kan variere - et par kan f.eks offentliggøre den præcise bryllup dato eller placering, eller de kan ikke have gjort disse beslutninger endnu.

Formel Meddelelse fra begge sæt forældre

En alternativ prøve af et engagement meddelelse, der tilbyder nyheder fra både bride- og gommen-til-være forældre, kunne læse:

 • Mr. og Mrs Patrick Smith og Mr. og Mrs Jeffrey Brown er glade for at annoncere engagement Betty Lou Smith til Jeremy Michael Brown. En juni bryllup er planlagt i Opstandelseskirken i vores by, Anystate.

Semi-formel meddelelse fra parret

En mindre formelle engagement meddelelse kan komme fra parret selv og kunne læse:

 • Katherine Joy Argyle og Benjamin David Green er glade for at annoncere deres forlovelse. En September bryllup er planlagt.

Uformel Meddelelse fra Couple

Generelt uformelle meddelelser omfatter mindre information, og kan endda være formuleret på en mere venlig måde:

 • Vi gjorde det! Vi er forelsket, ringen er smuk, og vi er glade for at annoncere vores engagement. -Jessica Og Christopher

Meddelelse Tips

De mest uformelle meddelelser kan endda være enkle, håndskrevne noter; der er meget få retningslinjer for uformelle meddelelser. Et par ord af advarsel dog:

 • Meddelelser bør omhyggeligt formuleret, så de ikke tager fejl for invitationer, især hvis alle modtager et engagement meddelelse kan ikke gøre gæstelisten.
 • Ingen omtale af engagement gaver eller registre bør foretages i en meddelelse.
 • Meddelelser må ikke indeholde oplysninger om diamant karat eller forlovelsesring omkostninger.

Ordlyd for Særlige forhold

Dagens familier er meget forskellige, og mange par står over for særlige omstændigheder, når du skriver engagement annonceringer. Beskæftiger sig med nogle af disse omstændigheder kan tage lang takt, og følgende angives eksempler tilbyde rådgivning om, hvordan man tackler de mest almindelige problemer.

Fraskilte forældre

Hvis forældrene er skilt, skal annonceringen nævne begge deres fulde navne, selv om deres navne er de samme. For eksempel:

 • Mr. James Thornman og Ms. Rebecca Thornman er glade for at annoncere ...

Hvis fraskilte forældre har giftet sig igen, kan stedforældre nævnes, hvis parret ønsker det. Ordlyden kan så indeholde flere sæt forældre, såsom:

 • Mr. og Mrs. Robert Canell og Mr. og Mrs. Carl Snyder er glade for at annoncere engagement af deres datter, Lisa Jillian Canell ...

En afdød Parent

Nogle par kan ønske at omfatte den afdøde forælder i meddelelsen. En afdød forælder kan nævnes, hvis dette er vigtigt for parret. En passende måde at gøre det ville være noget i retning af følgende:

 • Mrs. Jacob Redding og den afdøde Mr. Paul Redding er glade for at annoncere ...

Kun parrets Navne

Et engagement meddelelse må ikke anvendes til at begynde en magtkamp om, hvem der skal kontrollere brylluppet. Hvis der er barske spændinger blandt involverede individer, kan det være bedst for parret til at udstede engagement annonceringen selv eller til at overveje et alternativ til en formel trykt meddelelse. Moderne par kan også betale regningen for brylluppet selv. I disse tilfælde kan par udsende en simpel meddelelse, der omfatter begge deres fulde navne sammen med et par detaljer om den forestående bryllup.

 • Sarah Marie Smith og Joseph Russel Cadebaker er glade for at annoncere deres engagement ...

Meddelelse Alternativer

Hvis et par ikke er interesseret i trykning og distribution af engagement annonceringer, har de mange andre muligheder.

 • E-mail-engagement meddelelser og bryllup websites er populære valg, hvor meddelelsen rent faktisk kan omfatte en historie af forslaget ægteskab, korte biografier af parret, og anden relevant bryllup oplysninger.
 • Et par kan også være vært for en overraskelse forlovelsesfest at annoncere deres nye forhold (dette er den eneste omstændighed, hvor det er acceptabelt etikette for parret til at smide deres egen forlovelsesfest).
 • Et par kunne endda spontant stikke og kombinere et bryllup annoncering og engagement annoncering sammen, men dette alternativ bør nøje overvejes først.

Nøje overvejelse

Prøver af engagement annonceringer kan hjælpe et par tænke over deres bryllup er formalitet, værter, og tema uden bindende karakter af bryllup invitationer. Ved at se announcement prøver og omhyggeligt overvejer, hvilken meddelelse kan bruge, kan parret begynde at etablere den type fest de er interesseret i, og sprede ordet til familie og venner på samme tid.