Prøve forretning Brev Invitationer

Prøve forretning Brev Invitationer


Før du skriver din virksomhed brev invitation, tage tid til at gennemgå prøven forretningsbrev invitationer til ikke kun får en idé til format, men også for stil. En formel business brev invitation bruger et sæt format og erhvervssprog, mens det modsatte er tilfældet for en afslappet brev, som kan inkorporere vittig frasering, poesi eller en tema tilgang.

Tone

Uanset hvilken stil du vælger, vil du bemærke, at prøve business brev invitationer bære en positiv tone, der bygger forventning om begivenheden eller lejlighed, og du ønsker at gøre det samme.

Hvad skal medtages i en Business Letter Invitation

Navngiv event

Sammen med at forklare, hvilken type begivenhed er planlagt og navngive begivenheden, omfatter:

  • Dato
  • Tid
  • Sted

Er en gave forventet?

Hvis begivenheden bliver afholdt for et særligt formål, såsom ære en person, skal du medtage, om en personlig gave er passende. Dette er blot ét eksempel over for alle de spørgsmål, der måtte opstå i modtagerens sind. For eksempel, hvis begivenheden er afholdt for at ære en afgående medarbejder for hans mange års tjeneste, kan invitationen modtageren ligner de forventes at medbringe en gave. Eller er det hensigtsmæssigt?

Hvad skal Wear?

En anden almindelig spørgsmål, der opstår i hovedet på folk, deltage i et arrangement er, hvad de skal bære. Ingen ønsker at være overdressed eller under klædt, hvilket fører til en ubehagelig situation for varigheden af ​​begivenheden, eller kan få dem til at forlade tidligt. Når du skriver dit brev, kan du angive, hvad der er passende at stille spørgsmål om, hvad der skal bære til hvile.

Medtag en bestemt reaktion Dato

Gør det klart for dem, der modtager invitationen, som du forventer dem til at reagere på en eller anden måde ved en bestemt dato for at reservere en plads til dem ved arrangementet. Medtag en RSVP linje langs med et telefonnummer (eller business e-mailadresse) og fristen svar.

Kan de tage en gæst med?

Dette er en anden ukendt, der skal gøres klart i din invitation. Kan den indbudte medbringe en gæst? Må børn? Er opfordringen en ægtefælle? Klart behandle dette aspekt af, hvem der inviteres til at løfte enhver tvivl eller usikkerhed.

Hvordan kommer man dertil

Medtag klare retninger og måske et kort om hvordan du kommer til begivenheden sted.

Brug Sample forretningsbrev Invitationer

Når at sammensætte din invitation, kan du bruge prøve forretningsbrev invitationer til at hjælpe afhente ideer til ordforråd og format, der vil arbejde for dig.

Overvej følgende invitation prøven:

ABC Party Plus

208 Gazebo Street

Happily Ever After, NY

Tlf: 212-555-5555

Oktober 15-16, 20-

Kære kunde:

Mark du kalender for ABC Party Plus Extravaganza! Det er en fantastisk mulighed for at tjekke de nyeste fra top parterne tilvejebringe leverandører. Se første hånd, hvad der er nyt og hvad de har at tilbyde, herunder prøver til Halloween, Efterår, Juvenile parter, baby parter, sport parter, temafester og meget mere. Hænder på skærme vil give dig første hånd erfaring med de nyeste ideer til at gøre din kundes parter særligt.

Vores optegnelser viser, at du har været kunde hos ABC Party Plus siden vores grand åbning for to år siden. I et forsøg på at takke dig for din virksomhed, vil vi gerne invitere vores foretrukne kunder til vores efterår / vinter Extravaganza.

Dette salg begivenhed er kun med invitation. Lørdag den 15., vil alle vores materiel, herunder tilbehør, dekorationer, kostumer og favoriserer mærkes ned fra 50-75%. Kjole komfortabelt at shoppe, og vi vil give forfriskninger i vores kundeserviceafdeling. Dørene åbner kl 9:00. Planlæg at ankomme tidligt at drage fordel af denne særlige invitation, før optagelse af befolkningens begynder ved middagstid.

Som en bonus til vores foretrukne kunder, har vi vedlagt en $ 10 gavekort til brug under Extravaganza på ethvert køb af mere end $ 75.

Vi glæder os til at se dig på ABC Party Plus 'Efterår / vinter Extravaganza og vores vigtigste distributionscenter. Et kort er fastsat for din bekvemmelighed. Denne invitation med dig Medbring og præsentere det på døren. Det er godt for dig og to gæster.

Med venlig hilsen

[Navn]

Store Manager

[email protected]

  • Alle salg er endelige. Ingen udvekslinger.

Bilag: Gavekort $ 10 (ikke ombyttes til kontanter)

Hvornår du vil sende din invitation

Du ønsker ankomsten af ​​din invitation til at være rettidig. Prøv at få din invitation sendt ud to uger eller mere forud for begivenheden.