Prøve fakturaformater

Prøve fakturaformater

Uanset om du er en lille virksomhed ejer eller en person, der arbejder på en uafhængig kontrahent basis, fakturering er noget, du er nødt til at gøre på en regelmæssig basis. Hvis du ikke bruger et software program, der genererer fakturaer for dig, kan fakturering processen virke lidt overvældende og kompliceret. Brug i stedet en tilpasselig faktura skabelon, som du kan downloade og redigere til at skabe omfattende fakturaer for varer og / eller tjenester, du leverer til dine kunder.

Kan tilpasses Faktura

Hvis du vil bruge tilpasses faktura, skal du blot klikke på billedet for at åbne formularen. Dokumentet åbner i PDF-format, enten i en ny fane eller separat browser, afhængigt af den webbrowser version du bruger. Når dokumentet åbnes, vil du være i stand til at gemme den på harddisken og indtaste oplysninger om din virksomhed eller tjenester, så det bliver en brugerdefineret skabelon som du kan bruge igen og igen.

Hvis du har brug for hjælp at hente udskriftsområdet, så tjek disse nyttige tips.

Opsætning af din faktura skabelon

Følg nedenstående instruktioner for at oprette en faktura skabelon:

 1. Sørg for at der er en kopi af din virksomheds logo på din harddisk eller en ekstern lagerenhed.
 2. Klik på den skabelon, hvor der står "Klik for Indsæt logo".
 3. Naviger til hvor logoet filen er gemt.
 4. Klik på "Åbn" for at indsætte logo i fakturaen dokument.
 5. Klik på den fremhævede sektion nedenfor, hvor firmaets logo er indsat for at aktivere det afsnit, hvor der kan indtastes virksomhedsoplysninger.
 6. Erstat pladsholderteksten med oplysninger om din virksomhed (virksomhedens navn, postadresse, telefonnummer og kontaktperson e-mail-adresse) er angivet.
 7. Gå til afsnittet "Vilkår" og erstatte den midlertidige tekst med specifikke oplysninger om din virksomheds fakturering vilkår.
 8. Gå til siden af ​​den sidste sektion i bunden af ​​siden og angive, hvordan kontrollen skal foretages ud.
 9. Gå til sidste afsnit, og angiv hvilken procentdel sent gebyr føjes til fakturaer, der ikke betales på forfaldsdatoen.
 10. Gem dokumentet, enten ved at klikke på diskette i menuen øverst på siden eller ved at gå til menuen Filer i din browser og vælger "Gem side som".

Du har nu en fakturering skabelon for din virksomhed gemt på din harddisk eller den eksterne lagerenhed efter eget valg.

Brug af Skabelon til fakturering

Når du har brug for at forberede en faktura til at sende til en kunde:

 1. Åbn faktura skabelon, du har gemt.
 2. Gem skabelonen med en unik filnavn ved at gå til menuen Filer i din browser og vælger "Gem side som". (Overvej at bruge kundens navn og måned af fakturaen som filnavnet, så det vil være nemt for dig at finde fakturaer, som du har forberedt helst du har brug for at gøre det).
 3. Udfyld kundeoplysninger afsnittet lige under returadressen for din virksomhed.
 4. Tildele et nummer til fakturaen, og sørg for, at det er unikt fra tal, der bruges på tidligere fakturaer. Det er ideelt at bruge en fortløbende nummerering system til dine fakturaer.
 5. Hvis din kunde givet dig en købsordre nummer, tilføje, til formularen. Hvis ikke, skal du lade købet ordrenummer line blank eller inkludere din kontaktpersons navn og den dato, du talte med ham eller hende.
 6. Indtast oplysninger om hvert element, du fakturerer i kroppen af ​​fakturaen, i betragtning af at hver række er en særskilt post. Sæt en klar forklaring i afsnittet Beskrivelse og udfyld mængden og per post pris. Den samlede pris for hver række, vil blive regnet automatisk.
 7. Hvis du har brug for at tilføje rækker, skal du klikke på "+" tegnet i slutningen af ​​rækken ovenfor, hvor du vil have det nye, der skal placeres i form.
 8. Hvis du vil slette en række fra formularen, skal du klikke på "-" tegn og slutningen af ​​den række, du vil slette.
 9. Det samlede beløb vil blive vist i den sidste celle under den samlede kolonne.
 10. Gem fakturaen.

Når du er færdig oprette din faktura, korrekturlæst den omhyggeligt for at kontrollere at der ikke er nogen fejl, og at du har medtaget alle fakturering poster. Når du er sikker på at det er korrekt, kan du sende det til kunden. Afhængig af kundens præferencer, kan du e-mail fakturaen som PDF vedhæftet ved hjælp af ikonet kuvert i menulinjen eller udskrive den til mailing ved hjælp af ikonet kuvert.

Andre Faktura formater

Den kan tilpasses skabelon her er bestemt ikke den eneste faktura format, som du kan bruge. Det er fint for virksomheder og enkeltpersoner, der ikke gør en masse fakturering eller som bare komme i gang, men du måske ønsker at kigge efter en indstilling, der er mere automatiseret som du bevæger dig fremad.

 • Tjenester som Bill.com giver dig mulighed for at styre kunde fakturering via en web-baseret system og omfatter en lang række cash flow management funktioner.
 • Quickbooks og andre bogholderi programmer har indbyggede fakturaer og evnen til at integrere med bankvirksomhed, kreditkort forarbejdning og regnskabsaflæggelse.
 • Customer Relationship Management (CRM) applikationer som Zoho har fakturering moduler, der integrerer med tidsregistrering, projektstyring, kundekontakt og mere.
 • Office.Microsoft.com har Word og Excel faktura skabeloner, der kan downloades uden omkostninger.

Nødvendige oplysninger til fakturering

Ligegyldigt hvad faktura format, du vælger at bruge, er det afgørende, at hver faktura, du sender være let at læse, korrekte og fyldestgørende. Det bør give detaljer om de varer og tjenesteydelser, som blev leveret i specificerede format, på en måde, der gør det klart, hvad kunden bliver opkrævet for og hvor meget. Hvis de produkter eller tjenester, du fakturering er genstand for omsætningsafgift, skal du medtage en særlig post for skat i bunden af ​​fakturaen, med den passende mængde beregnet og indregnet i det samlede beløb.