Prøv Disse 4 Strækker teknikker med en partner

Når du arbejder med vægte, er det altid et must at bruge lidt tid på at arbejde på din fleksibilitet. Ved hjælp strækker teknikker før din træning varmer op din krop og får blodet flyder til de muskler, du snart vil placere under stress. Strækker efter træning hjælper skylle mælkesyren ud af musklerne, du lige har arbejdet, og dermed mindske chancen for ømhed efter træning. Hverve din træning partner til at hjælpe dig med at gå gennem følgende strækninger, og du bør bemærke en positiv ændring i din rutine. Prøv at huske at trække vejret let igennem alle strækninger.

1. Partner Tilbage Stretch

Start ved at antage en knælende stilling med din partner knælende på din venstre side. De bør lægge deres højre hånd på den lille af din ryg og deres venstre hånd mod midten / øvre del af ryggen. Trykket bør forsigtigt anvendes gennem begge hænder. Langsomt sænke dine glutes til dine hæle og din torso til dine knæ, med armene peger lige ud foran dig, indtil de kommer til at hvile fladt på gulvet. Hold denne strækning i 10 til 15 sekunder.

2. Partner Lyske Stretch

Ligge helt fladt på gulvet, og sørg for at du har din nedre ryg og skuldre presses ned i jorden. Kryds højre fod over venstre lår lige over knæet. Din partner skal positionere sig på dit knæ og placere deres højre hånd på venstre hofte og deres venstre hånd på indersiden af ​​højre knæ. Trykket derefter forsigtigt påført både hofte og knæ at lette højre knæ tættere på gulvet (holde hofte presset til gulvet). Hold i 10 til 15 sekunder og derefter gentage på modsatte side.

3. Partner Hamstring Stretch

Ligge helt fladt på gulvet, med nederste del af ryggen og skuldre presset i gulvet. Din partner skal derefter positionere sig til den ene side af dig knælende, og derefter tage fat i dit venstre ben på bagsiden af ​​anklen og lige over knæet, for at holde benet helt ud. De derefter forsigtigt løfte benet mod din kuffert så vidt muligt at sikre, at dine hofter stadig er presset fast til gulvet. Hold i 10 til 15 sekunder, gentag på den anden side.

4. Partner Chest Stretch

Du begynder ved at sidde højt på en stol eller bænk, holde begge arme lige ud til siden. Med din partner står direkte bag dig, de lægger deres hænder omkring forsiden af ​​dine overarme, over albueleddet. Derefter forsigtigt lette dine arme bagud. Hold denne strækning i 10 til 15 sekunder, og derefter gentage med armene i forskellige vinkler.

Brug strækker teknikker med en partner vil give dig mulighed for at presse dig selv ud over det normale vifte af bevægelse, som du kan få alene. Med lidt ekstra pres, vil du begynde at tilføje fleksibilitet til dine muskler og over tid, vil bidrage til at styrke din vifte af bevægelse i hele din vægtløftning øvelser. Det vil også mindske mængden af ​​post-workout muskelømhed.