Protein: Hvor meget er for meget?

Vores krop canâ € ™ t gøre uden sin daglige dosis af proteiner. Proteiner er en af ​​de tre makronæringsstoffer at den menneskelige krop skal skabe hormoner og enzymer. Muskel, hår, hud og bindevæv er alle består af proteiner.

Hvor meget protein har vi brug?

Gå til gymnastik for at opbygge musklerne synes at have fanget med alle. Og proteiner hjælpe med at opbygge muskler. Sandt nok, men hvor sikkert er det at følge en proteinrig kost? Proteinet kravet i kroppen afhænger af mange faktorer som alder, køn og aktivitetsniveau. Ca. 30% af vores kost bør indeholde proteiner. Ideelt, som pr RDA anbefalinger, for hvert pund kropsvægt, bør du forbruge omkring 0,36 gram af proteiner. Desuden bør 15% af din samlede daglige kalorieindtag være proteiner, eller i 1800 kalorier kost du skal have 270 kalorier fra proteiner.

For en person, der er involveret i udholdenhed træning og styrketræning streng, kan protein behov stigning siden træning nedbryde muskelproteinerne, og skal udskiftes hurtigt. Du kan bruge Fitday gratis online kost tidsskrift til at spore din mad, vægttab, øvelser og mål. Det vil hjælpe dig big time!

Skulle proteinrige kost fremmes?

Selvom det daglige forbrug i gennemsnit af de fleste amerikanere er mere end de kostbehov, nogle af de meget populære højt proteinindhold kostvaner fulgte omfatte Atkins og Zone. Mens nogle fremme forbruget af æg, kød og ost, som er rige på både proteiner og mættede fedtsyrer, andre begrænser forbruget af kulhydrater, hvilket gør dem meget ubalanceret.

Et højt proteinindhold kost væsentlige skærer ned på indtagelse af kulhydrater, med den antagelse, at ekstra kalorier betyder ekstra fedt; det snarere brænde op de gemte reserver af glycogens. Det dog ikke give kroppen med alle de essentielle næringsstoffer, den behøver. Den høje proteinindhold kostvaner kan følges i en kort periode af tid, men langvarig brug er ikke tilrådeligt. De kunne føre til potentielle sundhedsproblemer.

Problemer med for meget protein

Et godt planlagt kost, med vægt på proteiner, kan give kroppen med udholdenhed, energi og generelle velbefindende. Det ville også hjælpe med at opbygge muskler og forbrænde fedt. Men medicinsk forskning endnu at bekræfte fordelene ved indtagelse af overskydende proteiner. Tværtimod har overskydende proteiner i kroppen blevet nævnt som den vigtigste årsag til ketose. Under ketose kroppen bruger fedt til stede i kroppen til energi. Dette forårsager mild dehydrering, glucose intolerance, søvnproblemer, træthed og nyreproblemer.

Forbrug af lave kulhydrater betyder reduceret indtagelse af fiber, der forårsager forstoppelse, tyktarmskræft, hjertesygdomme, diabetes, fedme og hæmorider. Højt proteinindhold kostvaner også øge risikoen for osteoporose på grund af tab af calcium. Det øger også kravet om vitamin B6 i kroppen til at metabolisere det overskydende protein til stede.

For en sund krop, er det meget vigtigt at have alt - proteiner, kulhydrater og fedt - i de korrekte proportioner.