Prom snitmønstre

Prom snitmønstre


Hvis du har en lille syning erfaring og noget fritid, kan du oprette en unik prom look og spare penge på samme tid. Prom snitmønstre, der kommer i alle størrelser og stilarter, kan give design og instruktioner, du behøver at gøre en smuk prom kjole, der er helt dig.

Køb Moderne Prom snitmønstre

Du kan finde et stort udvalg af mønstre på din lokale stof butik eller håndværk butik, men internettet er din bedste ressource, hvis du leder efter noget unikt og helt specielt. Tjek de designs på nogle af følgende steder.

Enkelhed

Enkelhed har et fantastisk udvalg af specielle lejlighed snitmønstre, herunder mange looks, der ville være perfekt til prom. Uanset om du planlægger at gå lang eller kort, flotte eller simpel, kan du finde et design her. De fleste mønstre også komme i plus størrelser, og de er alle mærket med sværhedsgrad.

Nogle mønstre, ligesom Jessica McClintock 1907 giver dig mulighed for at skabe en bred vifte af udseende ved hjælp af blot én mønster. Dette mønster indeholder instruktioner for at gøre en kort, cocktail længde kjole, samt en længere havfrue-stil kjole. Du kan også vælge fra stropløs og halterneck halsudskæringer.

McCall s

Prom snitmønstre

Selvom McCall er ikke tilbyder det omfattende udvalg, som du kan finde fra Simplicity, har det nogle smukke og enkle designs. Instruktioner er nemme at forstå, selv for begyndere, og nogle mønstre kommer også i længere størrelser.

Hvis du vil oprette et look, der er en af ​​en slags, kan du ikke slå mønster M6466. Denne utrolige mønster giver dig 11 forskellige mix-and-match mønster stykker. Der er fire forskellige overdelen design, herunder en-skulder, draperet, stropløs, og ren og skær overlay og to forskellige linning stilarter. Du vil også kunne vælge mellem fire forskellige nederdele: lang fulde, korte fuld, kort lige, og boble. Utroligt, kan du bruge dette mønster til at oprette en trendy én bredskuldret kort kjole eller et klassisk 1950'er-stil fuld prom kjole.

Butterick

Prom snitmønstre

Butterick er en anden berømt navn i syning mønstre, og de har et begrænset udvalg af aften kjole design. De fleste af de designs er meget enkel, hvilket gør dem nemme at sy. Men hvis du vælger en af ​​disse mønstre, skal du pynte det med trim eller vælge en virkelig speciel stof for at gøre det lyst.

For hurtig og nem kjole, der har masser af ungdommelig stil, så prøv mønster B4343. Mønsteret omfatter fire forskellige kjoler, men kolonnen kjole one-skulder er slankeste, og perfekt til prom.

BurdaStyle

Hvis du leder efter en prom kjole, der er lige på trend, BurdaStyle er en stor satsning. Mønstret producentens websted er meget let at bruge og giver dig mulighed for at sortere efter materiale, sværhedsgrad, og mere. Mange af de mønstre har endda billeder af rigtige kvinder iført kjoler, som kan hjælpe dig forestille hvad din færdige kjole vil se ud. Hvad mere er, kan du hente det mønster direkte til din computer og komme i gang syning samme.

En stor mønster for nybegyndere syersker er One-Shoulder flæse kjole. Denne enkle mønster er perfekt til prom og overkommelig og let at lave.

Køb Vintage Prom Mønstre

En måde at den skiller sig ud ved prom er til at bære en vintage-stil kjole. Hvis du gør din kjole fra en vintage mønster, får du den retro skønhed en ældre udseende uden krav problemer, der kan komme med vintage tøj.

Vogue

Prom snitmønstre

Officielt en afdeling af McCall s, Vogue har tre unikke linjer af out-of-print syning mønstre for aften kjoler: Meget Easy Vogue, Vogue, og Designer Vogue. Mens out-of-print karakter af disse mønstre gør dem lidt dyrere, er de værd at se. Mange af disse mønstre er ekstraordinære.

Hvis du har en lille syning erfaring og ønsker et look, der siger "Va-va-voom," du kan nyde at gøre mønster V2891. Denne vintage tal-hugging aften kjole har en lav ryg og en kort tog og er perfekt til et timeglas kropsform.

Så Vintage Patterns

Så Vintage Patterns har en everchanging udvalg af prom kjole mønstre fra andre epoker. Her finder du alt fra 1970'erne-æra maxikjole til 50'erne oppustede cupcake kjoler. Lang eller kort, let eller svært, er der et mønster her, der kunne være perfekt for dig.

Etsy

Etsy er en anden stor mulighed for vintage prom mønstre. Valget ændrer sig hele tiden, men hvert årti fra 1940'erne på er godt repræsenteret. Nogle mønstre har været brugt før, men hvis din størrelse er ens, kan du bruge dem igen.

Gratis opskrifter for Prom Kjoler

Hvis du ønsker at spare penge på din prom kjole syning projekt, kan du bruge en gratis mønster for design. Skønt udvalg af gratis mønstre er begrænset, er der et par, der ville fungere godt for prom:

  • Moderne Patterns tilbyder en gratis downloades mønster af en aften kjole med en ren og skær overlay. Designet er moderat vanskeligt og ville fungere bedst, hvis du har nogle syning erfaring. Du bliver nødt til at ændre størrelsen på mønsteret i henhold til dine mål.
  • Sy Ligesom Min mor har en hjælpsom tutorial til at lave en uendelighed kjole. Den tutorial omfatter ikke printable mønster stykker, men det viser dig, hvordan du klippe stoffet til at matche dine mål. Du kan binde denne kjole i snesevis af forskellige måder at skabe helt unikke prom udseende. Brug et stof med en lille glans at gøre det mere formelle.
  • Din stil Rocks tilbyder en gratis mønster for "Eva" kjole, lavet af strik jersey stof. Strækningen i stoffet vil gøre det lettere for begynder syersker for at få den rigtige pasform. I virkeligheden, hvis dit stof er elastisk nok, vil du ikke engang behøver at tilføje en lynlås. Brug en stof med gnistre eller metalliske accenter til at give denne kjole glitz den har brug for prom.

Nyttige tips til at vælge et mønster

Der er hundredvis af gode prom kjole mønstre derude, og en af ​​dem vil være perfekt til dine behov. Vær opmærksom på følgende tips i tankerne, som du vælger dit design:

  • Identificer det udseende, du går efter. Ønsker du klassisk glamour eller trendsættende elegance? Hold dig fra at få overvældet ved at indsnævre din personlige stil.
  • Vurdere din oplevelse niveau. Har du været sy i årevis, eller er det din første projekt? Vær opmærksom på sværhedsgraden på det mønster til at holde dig fra at få frustreret.
  • Hold dit budget i tankerne. Mens mange mønstre er tilgængelige for mindre end ti dollars kan materialerne ikke være så billig. Hvis du er på et budget, skal du sørge for at prissætte stof og begreber, du skal bruge, før du begynder på et design.
  • Køb ekstra stof. Alle begår fejl, og det er bedre at købe en gård eller to af ekstra stof og har nogle tilovers, end det er at løbe tør for materiale. Du kan altid bruge ekstra stof til at lave en matchende wrap eller taske.
  • Mål dig selv omhyggeligt. Find din buste, talje og hofte målinger, før du køber et mønster. Mønstre er undertiden størrelse mærkeligt, så du kan være en større eller mindre størrelse end du normalt køber. Brug dine målinger til at guide dig.

Vær kreativ

Ved hjælp af et mønster til at gøre din gallakjoler er en stor springbræt for kreativitet. Efter alt, er det hårde arbejde med at designe den kjole gjort for dig, og du kan vælge den nøjagtige farve og tekstur af stof, du elsker. Du kan pynte din kjole med blomster, pailletter, blonder eller andre trim, du vælger. Med lidt arbejde, har du en prom kjole du kan være stolt af at sige, at du gjorde dig selv.