Prom Dress Reparationer

Prom Dress Reparationer


Selvom det ikke er sjovt at tænke på, det er helt muligt, at din smukke gallakjoler får brug for en mindre reparation i løbet af aftenen. Ingen tvivl om, kan alt, dans rive sarte stoffer. Heldigvis en bærbar reparationssæt samt grundlæggende vejledning til løsning af almindelige problemer kan spare dig nogen forlegenhed, og have dig tilbage på dansegulvet på ingen tid.

Fastsættelse fem fælles Prom Dress problemer

Lad ikke en lille rip eller en plet ødelægge din aften. Bare følg disse instruktioner for at gøre din kjole så god som ny.

Hvordan at reparere en brækket Strap

En brækket strop er en af ​​de mest almindelige problemer, at piger har, især hvis kjolen har smalle spaghetti-stropper.

 1. Brug en sikkerhedsnål til at holde remmen på plads, indtil du kan komme på toilettet.
 2. Når du har fundet et spejl, skal du kontrollere, at længden af ​​remmen er korrekt. Juster stiften efter behov for at reparere den.
 3. Tag din kjole og åbn sysæt. Tråd en nål med en farve, der matcher din kjole, og binde en lille knude i enden af ​​tråden.
 4. Fra indersiden af ​​påklædning, sy gennem dress stof og remmen stof. Sy op og ned i denne stedet omkring seks gange, forsøger at putte eventuelle flossede kanter inde i kjolen.
 5. Slæbebåd tråden forsigtigt for at se, om det gør en pinge støj. Dette indikerer, at du har lavet dine masker flot og stram og kan skære tråden.
 6. Trim tråden tæt på det sted, du var at sy. Trim andre løse tråde eller flosset stof.

Reparationen bør kun tage omkring ti minutter, og når du er færdig, kan du slutte festen med tillid.

Sådan Fix en Torn Hem

Hvis nogen, måske din date, uheld skridt på sømmen af ​​din kjole, kan det rive. Selv om dette kan se rigtig dårligt, det er ikke så vanskeligt at reparere:

 1. Find et roligt sted at sidde ned. Du behøver ikke at tage din kjole fra for denne rettelse. Tag et godt kig på UP. Størrelsen vil påvirke, hvordan du håndterer det.
 2. Hvis det er meget store, bruge kjole tape til at sætte stoffet sammen igen. Derefter tråde nålen, og knude din tråd. Tag et par små sting, startende fra indersiden af ​​kjolen, for at sikre sømmen hvert par inches. Dette vil hjælpe den kjole tape holde sømmen.
 3. Hvis rip er lille, kan du reparere den med sysæt. Dette er et bedre valg, da det er mere sikker. Startende fra bagsiden af ​​stoffet, tage flere små sting for at lukke hullet i sømmen. Når du er færdig, snip tråden tæt på din reparation.
 4. Trim eventuelle løse tråde eller stykker stof.
 5. Hvis du opdager, at stoffet er begyndt at flosse eller køre, anvende en lille smule af den flydende Tråd, og lad det tørre før de går tilbage på dansegulvet.

Sådan Re-Vedhæft en udsmykning

Hvis din kjole har beading, blomster eller andre dekorationer, kan disse være sårbare områder. Men fortvivl ikke, hvis du bemærker noget falde ned; det er en nem løsning. Bare følg disse trin:

 1. Hold hånden over udsmykning, og gøre din vej til offentligt toilet.
 2. Tag forsigtigt Deres kjole til at undgå at gøre mere skade.
 3. Re-vedhæfte udsmykning ved brug af Liquid Tråd, pas på ikke at få overskydende lim på stoffet.
 4. Juster udsmykning, så det ligner nye. Dette kan betyde at flytte perler omkring eller ændre vinklen af ​​en blomst. Lad limen tørre.
 5. Brug dine saks til at fjerne løse tråde, der kan være hængende.

Sådan Sy en tåre i Dress Seam

Undertiden flytning af dans kan være for meget for den fine struktur i din kjole, og du måske bemærke, at en søm er begyndt at måbe. Dette er et problem, du skal reparere med det samme, da det vil forværre hurtigt.

 1. Klem stoffet på hver side af sømmen, og hoved for resten værelse.
 2. Meget forsigtigt fjerne din kjole, forsøger ikke at trække i sømmen på alle, som du gør.
 3. Vend kjole vrangen ud, og finde stedet hvor sømmen åbner. Kontroller tilstanden af ​​det omgivende stof. Hvis stoffet er chiffon og synes at være flosser, forsigtigt duppe en lille smule af den flydende tråd på hver flosset område. Lad det tørre, før du fortsætter.
 4. Tråd nålen og bind en knude i enden af ​​tråden.
 5. Placer højre side af stof sammen, lukke sømmen. Brug stifter til at holde den lukket.
 6. Begynd at sy omkring en tomme før rip i sømmen, hvor kjolen er stadig på udkig fint. Brug de mindste masker du kan, og sy lige der, hvor du kan se sting huller fra den oprindelige søm. Fortsæt med at sy, indtil du har gået omkring en tomme forbi, hvor rip sluttede.
 7. Trim tråden, og trim og andre løse stykker af tråd eller stof.

Hvordan du udskifter en manglende knap

Hvis din kjole mangler en knap, kan du nemt udskifte den. Her er hvordan du gør det:

 1. Afhængigt af placeringen af ​​knappen, vil du sandsynligvis nødt til at fjerne din kjole. Hoved til nærmeste toilet for privatlivets fred.
 2. Find reservedele knap til din syning kit. Tråd din nål med tråd, der matcher din kjole, og knude i enden af ​​tråden.
 3. Startende fra indersiden af ​​kjolen, sy et par sting op og ned på det sted, hvor du vil erstatte knappen. Afslut med nålen på ydersiden af ​​kjolen.
 4. Slip din nål gennem knappen, og derefter bringe det tilbage ned gennem kjolen stoffet. Fortsæt med at tilføje masker til knappen, indtil du har været igennem det mindst seks gange. Afslut med nålen inde i kjolen.
 5. Slæbebåd på knappen forsigtigt for at sikre, at det er sikkert. Tilføj flere masker, hvis det ikke er. Hvis det er, trimme tråden lige i nærheden, hvor du færdig med at sy.

Samling af en Prom Dress Repair Kit

En velassorteret reparationssæt er nøglen til fastsættelse af din kjole og komme tilbage til festen. Købe et par grundlæggende elementer, og holde dem i en aften kobling. På den måde vil det være let at foretage reparationer til din kjole og dine venners kjoler om nødvendigt.

Flydende Tråd Lim

Flydende Tråd er et klæbemiddel for stof, som retails for omkring syv dollars en flaske. Hvis du hurtigt vil løse et problem med din kjole, skal du blot lime sømmen eller udskiftning brik på kjolen med den flydende tråd. Det vil tørre hurtigt og være klar og permanent. Dette træder i stedet for syning, som gør det meget lettere for dig, hvis du ikke ved, hvordan man sy godt.

Dress Tape

Kjole tape, såsom Hollywood Fashion Tape, er et fantastisk værktøj til fastgørelse af et problem, indtil du har adgang til en nål og tråd. Dette er en to-sidet tape designet til at tage stoffet og holde det til din krop. Du kan bruge det på løse sømme, rippet tyl eller andre tårer på din kjole.

Syning Supplies

Selvom Liquid Tråd er et hurtigt fix, sysæt er også afgørende for større reparationer eller til at sy på en knap. Her er hvad du skal bruge til at omfatte:

 • Folding Trådklip eller saks, såsom Fiskars Heritage Folding saks
 • Tråd til at matche farven på din gallakjoler
 • Spare knapper til at matche din kjole
 • Hånd synål og lige ben
 • Sikkerhedsnåle

Spot-Removal Supplies

Hvis du opdager en plet på din kjole eller på en af ​​dine venners kjoler, kan disse leverancer hjælpe:

 • Almindelig kridt - Dette kan hjælpe med at fjerne en plet på en lys silke kjole. Du skal blot duppe den på og børst støvet.
 • Baby servietter - Perfekt til at få pletter ud af polyester og andre menneskeskabte stoffer, vaskeklude er et godt valg til at holde i dit lappegrej. Du skal blot duppe servietten på stedet og lufttørre.
 • Bærbar plet treater - Du kan pre-treat og faktisk fjerne mange pletter ved hjælp af en bærbar produkt, ligesom Shout Wipes.

Voks blyant eller voks papir

Lynlåse sidde fast fra tid til anden. Hvis din stikker, kan du bruge en voks blyant eller bagepapir for at gøre det glide lettere og zip korrekt. Du skal blot tage basen og gnid voks blyant eller papir på det. Så vrikke forsigtigt lynlåsen for at få det fri; det bør zip perfekt.

Get Back til have det sjovt

Uanset hvad der sker, ikke bruger for meget af din aften reparere din gallakjoler. Prøv at bruge den hurtigste reparation du kan og komme tilbage til at have det sjovt. Efter alt, det er hvad aftenen egentlig handler om.