Prom Dress Alterations

Prom Dress Alterations
Hvis du er en erfaren syerske, kan du ønsker at ændre din egen kjole.

Uanset hvor perfekt som klæder du har forelsket sig i synes, gallakjoler ændringer er næsten en given. Det er meget sjældent at finde en kjole, der passer perfekt uden nogen form for arbejde. Hvis du ønsker at se din absolut bedste på Prom Night, er det vigtigt at sørge for din kjole passer perfekt.

The Perfect Fit

Selvom kvinderne i magasiner og kataloger ser smuk, meget få af os er faktisk den perfekte størrelse, herunder modeller. Teenagere kommer i alle former og størrelser, så at finde den perfekte pasform til dig kan være helt anderledes end det passer perfekt til din bedste ven.

Der er et par tommelfingerregler, der vil hjælpe, når du vælger en gallakjoler til ændringer lettere.

En størrelse større eller mindre

I almindelighed, når man ændrer en dress, er det meget nemmere at tage stoffet væk end at tilføje stoffet. For at tilføje stof, skal du være sikker på at matche farve, materiale og finde ud af at skjule sømmene. Hvis du falder mellem to størrelser, altid vælge den største af de to, da det vil være lettere, og sandsynligvis billigere, at have den taget i. Det er også normalt den samme pris for at have en tomme eller fem inches taget i, så hvis du er i tvivl, kan det endda være bedre at bestille to størrelser op.

Længde

Kjoler er generelt lavet til piger mindre end 5 meter 9 inches høj. Hvis du er kortere end dette, vil du sandsynligvis nødt til at få kjolen sømmede. Hvis du er højere, kan du ønsker at shoppe for en specialitet høj kjole til at sikre, at du har nok materiale til at skabe den længde, du ønsker. Sørg for, at syerske måler dig med de sko på, at du vil være iført på Prom Night. Du ønsker ikke at rejse på din hem som du danser, fordi du havde høje hæle, når der måles, og derefter skiftede til flade sko.

Stil

Nogle stilarter og materialer er bare naturligt lettere at ændre end andre. En kjole med mange lag kan være mere vanskeligt for en syerske til at ændre og kan koste dig flere penge til at have ændret sig. Silke og taft kan også være svært at arbejde med og kan koste mere at have ændret.

Hvor får Prom Dress Alterations

Du har brugt timer, dage og måske endda uger at finde den perfekte gallakjoler. Det er den farve, du drømte, den stil, du ønsker, og den pris, du har råd til. Det eneste problem er, at det ikke er en perfekt pasform. Du bliver nødt til at have det ændret, så hvor skal du starte?

Brudebutikker

De fleste brude butikker ikke alene bære kjoler, der vil være egnet til en prom, men også tilbyder en form for gallakjoler ændringer. Disse butikker har normalt dygtige syersker på hånden. For den bedste pasform, bør du måles forneden, buste og taljen. Hvis kjolen har ærmer, bør syerske måle dem så godt, både rundt om armen og længden af ​​muffen

Private Syerske

Bede om henvisninger til en privat syerske til din gallakjoler ændring. Typisk vil en syerske arbejde ud af hendes hjem. Sørg for at bede hende ekspeditionstid, da det kan variere meget, afhængigt af hvor travlt han eller hun er.

Familie Syerske

Hvis du har en dygtig syerske i din familie, kan han eller hun være i stand til at gøre mindre ændringer for dig. Sørg for, at de forstår, hvordan man måler dig for korrekt pasform og at de har erfaring med at arbejde med den type materiale, som din kjole er lavet.

Konklusion

Tillad masser af tid til de ændringer, der skal udfyldes, og om nødvendigt korrigeres. To måneder ville ikke være for meget tid, at. Udgifterne til ændringer kan variere meget, så sørg for at få et tilbud. Sørg for at du er tilfreds med, hvordan kjolen passer. Proms kun komme rundt et par gange i et helt liv, så du vil have alt om din specielle aften for at være perfekt, især din kjole.