Projektor: projektortilbehør Tips

Projektorer og Wireless

Alt kommer trådløs, herunder DLP projektorer. Et godt eksempel på dette er den trådløse Toshiba TDP-TW90AU projektor. Denne bærbare projektor er indbygget 80211b trådløs, foruden standard funktioner som 1024x768 opløsning og 2200 lumen. Med den trådløse forbindelse indbygget, bliver det meget lettere at skabe forbindelser med nærliggende computere uden at skulle rode med ledninger og adaptere.

Projektor skærm Stoffer

Der er et par forskellige typer af projektionsskærme rådighed til at passe mange forskellige behov. Følgende er de mest almindelige:
Matte White: Den mest alsidige skærm stof og det bedste valg, når det omgivende lys er styrbar.
Video Spectra 1.5: Designet til krævende video og overliggende LCD projektion.
Glas Beaded: Glasperler i skærmens overflade giver høj refleksion og kontrast. Denne attribut giver en uovertruffen skærmens overflade, der gengiver pulserende livagtige farver ved moderate betragtningsvinkler.
Super Wonder-Lite; Beskæftiger en riflet mønster, præget ind i skærmen. Ingen blænding og hot spots, selv i delvis mørke lokaler. Ikke tilgængelig på alle typer skærmen.
Høj effekt: Kombinerer refleksionsevne et glas beaded overflade med evnen til at rense overfladen, når det kræves.
Bredt Power: Bredt Power kombinerer funktionerne i en høj skærm med en bredere, 45-graders betragtningsvinkel.

ROI med projektortilbehør

Korrekt tilbehør kan hjælpe med ROI på din investering i en projektor. Få en god bæretaske, en objektivdæksel, ordentlige kabler og adaptere. Jo bedre du tager dig af din projektor - især bærbare - jo længere det kommer til at vare, og jo bedre ROI.

Huske de små ting

Projektorer er en stor investering, så beskytte dem så meget som muligt er noget alle bør tænke over. Tilbehør kan gøre dit liv meget lettere, når det drejer sig tid til rent faktisk at bruge de projektorer. De små ting tæller lige så meget som de store ting, så sørg for at tjekke denne liste som en påmindelse om det tilbehør, der er must haves: kabler og adaptere, bæretaske, fjernbetjening med mus funktion.

Præsentation Fjernbetjeninger

Præsentation fjernbetjeninger er en luksus, du ikke kan leve uden. Dette tilbehør med til at give dig frihed til at præsentere uden at skulle stå på ét sted, mens du stadig har fuld kontrol over præsentationen. Interlink tilbyder en bred vifte af præsentation fjernbetjeninger, der spænder i pris og funktioner. Afhængigt af hvad du leder efter, kan du starte med at tjekke disse ud:

Præsentation Pilot Pro:

- RF række 50 '
- USB-stik i
- Trådløs
- Avanceret slide kontrol nøgler

RemotePoint Global Presenter:

- Dedikerede Powerpoint nøgler
- Integreret mus
- USB-modtager

Et must have for bærbare

Hvis du ejer en bærbar projektor og faktisk har et behov for at flytte det til tider, kan du ikke gå galt med en projektor sag. En projektor tilfælde vil hjælpe med at beskytte projektoren selv, samt alt tilbehør. Uden det, risikerer du chancen for skade på projektoren, der kan koste en masse penge og tid til at fastsætte eller endda erstatte. Du kan betale så lidt som $ 50 for en sag, men de fleste projektor tilfælde koster mere end $ 100.

At vælge de rigtige Projection Screen

At vælge den rigtige projektionsskærm er lige så vigtigt som at vælge den rigtige projektor til præsentationer, du foretager. De følgende fire trin er en guide til at vælge den rigtige skærm:

- Vælg monteringsretningen af ​​skærmen. Har du planer om installation af skærmen til et fast sted, eller har du planer om at bruge en bærbar skærm?

- Vælg en skærm overflade. Tænk over alle aspekter af brugen skærmen vil tjene. Hvilke billeder vil du vise? Også huske på placeringen af ​​skærmen, og lyskilden rummet vil bruge. De fleste producenter vil specificere synsvinkler for at hjælpe dig med at afgøre, hvilken skærm overflade er rigtigt for dig.

- Vælg et billedformat. Vil du være derfor at bruge HDTV præsentere i widescreen, eller ved hjælp af standard vise billeder?

- Endelig bestemme skærmstørrelse. Det vil alle afhængige af det rum, du har, og om andre specifikationer du kan kræve.

Efter at have et svar eller løsning for de ovennævnte punkter, kan du tage de oplysninger, du har med dig, når du vælger en projektionsskærm. Du bør være i stand til at finde en skærm, der opfylder alle dine behov.

Laserpegepind Information

En præsentation fjernbetjening er praktisk, når du laver en masse præsentationer ved hjælp af en projektor. Præsentation fjernbetjeninger har alt hvad du har brug for at bevæge sig gennem dias eller PowerPoint-præsentationer; nogle endda er udstyret med praktisk ekstra såsom laser pointere. Det eliminerer behovet for at forblive begrænset til et lille område eller stole på en anden til at kunne præsentere de rigtige dias, ved at tilbyde fleksibilitet til at klikke på kommando, uanset hvor du og fjernbetjeningen er.