Professionel Summer Fashion

Professionel Summer Fashion


Når vejret varmes op, kan det være fristende at lægge business tøj til fordel for køligere, mere komfortabel påklædning, men professionel sommer mode er muligt - du skal bare vide, hvad der er acceptabelt, selv når temperaturen pigge.

Grundlæggende om Professional Summer Fashion

Afhængigt af dit arbejdsmiljø, kan nogle kjole kode regler lempes i de varmeste måneder af året. Hvis du er heldig, vil din virksomhed give kvindelige ansatte til at springe strømpebukser eller vil anse ærmeløse toppe acceptable. Stadig, der arbejder i en virksomhed indstilling kræver professionel kjole, også selvom du er klædt ned. Hvis du har spørgsmål om, hvad der er passende i løbet af sommeren, bør du konsultere din virksomheds dress code, så spørg din vejleder, eller i det mindste observere, hvad dine overordnede er iført.

Kjole professionelt i sommertiden ved at følge disse tips:

 • Bær lukket tå Slingbacks: Din forretningssted kan tillade sandaler eller open-tåede sko, men hvis din arbejdsplads er mere konservativ, kan du stadig få noget frisk luft til dine fødder ved at bære slingback pumper. Disse er en god varmt vejr stil sko, der fungerer godt på kontoret.
 • Sport skift: Ærmeløs skift kjoler vil holde dig kølig, men kan stadig overbringe en professionel luft med tilføjelse af blazere eller cardigans. Du har måske brug for ekstra dækning, når du er i et airconditioneret kontor. Shift kjoler er nemme at få tilbehør; tilføje enkle smykker og par med Slingbacks.
 • Carry langs letvægts blazere: Hvis du stadig har brug for at sporten en blazer til kontoret, sørg for at det er lavet i et let materiale, såsom bomuld eller hør. Du kan altid glide jakken af, når du går til frokost eller forlade i slutningen af ​​dagen.
 • Hold dig til lysere farver: Du vil føle meget køligere, hvis du holder dig til lyse farver om sommeren. Hvid, off white, pasteller og lette neutrale ikke kun ser frisk og perfekt til sæsonen, men vil ikke trække varme til dig vejen mørkere farver vil. En hvid eller creme pantsuit med simpel guld eller sølv smykker vil se skarpt og ren.
 • Bær lette materialer: Sengetøj, bomuld, silke og seersucker er gode stoffer til idræt i løbet af sommeren. Du kan finde disse enkle materialer i tøj egnet til kontoret, enten i bluser, Oxford skjorter, bukser, nederdele eller simple kjoler, i A-line former eller endda shirtdresses. Sørg for, at professionelle sommer mode kommer på tværs som kontor-passende ved at holde dit tøj trykket; selv forventes linned til at rynke, skal du stadig have det tør renses eller stryges før iført.
 • Hold din outfits simpelt: at holde hovedet koldt, så prøv at holde dine outfits så enkel og let som muligt. Dette er ikke en tid til at tænke over lag. Vælg i stedet et par linned slacks, top med en bomuld eller hør skjorte, tilføje et moderigtigt bælte og Slingbacks, og du er færdig. Hvis du nødt til at bære en blazer, bære det sammen og glide ind i det lige før du hovedet ind på kontoret.
 • Sheer strømpebukser: Der er strømpebukser til rådighed, der er så ren og skær, kan de næsten føler det som om du ikke har dem. Sommeren er en god tid til at shoppe for sheerest slange du kan finde, hvis dit kontor dress code kræver dem.
 • Spring strømpebukser den rigtige måde: Hvis du ikke er forpligtet til at bære strømper i løbet af sommeren, skal du stadig gøre en indsats for at holde dine bare ben kontor acceptable. Selvbruner kan hjælpe med at holde din hud tone selv, efterligne udseendet af strømper.

Undgå disse Looks

Selvom det er sommer, arbejdstøj er stadig meget forskellig fra afslappet påklædning. Uanset hvor varmt det bliver udenfor, er disse ser stadig som upassende business påklædning for kvinder:

 • Sundresses
 • Halter toppe
 • Spaghetti-stropper
 • Micro mini nederdele
 • Mellemgulvet toppe
 • Flip flops

Hold din professionelle Cool

Selvom sommeren kan være ulideligt varmt og sticky, fortsætte med at følge din kontorets dress code politik at fastholde en forretningsmæssig luft. Der er måder at holde hovedet koldt, mens du stadig kommer på tværs som professionel og elegant, selv i de varmeste dage af året.