Professionel styrketræning

Professionel styrketræning

En af fordelene ved at udøve på en gym eller fitness center er tilgængeligheden af ​​faglig styrketræningsudstyr. Dette udstyr er bygget til at holde, der tilbyder høj kvalitet rammer, kabler og polstring designet til at opfylde behovene i kommercielle faciliteter.

Fordele ved Professional styrketræning

Velbygget

Professionel styrketræningsudstyr er ofte mere robuste og mere omfattende end hjem udstyr. I forventning om hundredvis af potentielle brugere, de svejste stålrammer og firkantede baser sikre, at udstyret ikke vil wobble eller flytte hen over gulvet. Mens hjem udstyr ofte at overveje pladsbesparende behov selskabets køber, kvalitet outranks størrelse i en kommerciel indstilling.

Wide Variety

Professionelt udstyr ofte kommer i en bredere vifte end hjem udstyr. Professionel fitness fabrikanter giver en række linjer af fitness udstyr designet til at imødekomme behovene i anlægget køber den. For eksempel i en mindre træningscenter, kan let erhvervskøretøj, konstrueret til moderat forbrug være den bedste løsning. Alternativt kan et motionscenter gearet til magten løft vælge at købe tunge olympiske vægte, squat stativer og plade-loaded udstyr.

Personalisering

Visse faciliteter kan vælge at have deres udstyr personlig af producenten. Fitness producenterne give køberne til at vælge farven på stel og polstring, og i nogle tilfælde, de tilbyder endda mulighed for emblazoning et logo på polstring.

Langsigtede Garantier

Fordi professionelt udstyr er bygget til at holde, de fleste producenter af kommercielle fitness-udstyr giver langsigtede garantier dækker reservedele og arbejdskraft. Det skærer ned på stress af ejeren, der ikke behøver at bekymre sig om de ekstra udgifter til reparation af udstyr. Garantier varierer fra producent, men begrænsede garantier ofte vare mellem tre og fem år.

Materialer af høj kvalitet

Materialer af høj kvalitet er en primær fordel for kommerciel styrketræningsudstyr. Hvis du nogensinde har brugt håndvægte eller plade vægte, der har fået lidt rusten, du ved, at rust kan forårsage en rod og føle sig utilpas på dine hænder, når du løfter vægte. Kommerciel gratis vægt udstyr ofte tilbyder rustfrit stål greb med polyurethan belagt håndvægt hoveder og plade vægte, forhindre rust og sorte mærker, som ofte ledsager plain metal vægte eller vægte med gummi belægninger.

Fleksibilitet

Hvis du ønsker en fleksibel træning, kan kommercielt udstyr give dig denne mulighed. Ikke alene har du mulighed for at købe en bred vifte af udstyr, men mange kommercielle producenter tilbyder kabelsystemer, der kan justeres til at opfylde din træning behov ved at ændre højden eller placering af remskiven system.

Ulemper ved Commercial træningsudstyr

Udgift

Den bekostning af professionelt udstyr er en stor ulempe. Mens du kan være i stand til at købe en fuld hjem fitness system til 2000 dollars eller mindre, kan du forvente at tilbringe fra $ 1,000.00 til $ 3,000.00 på hvert stykke kommerciel styrke udstyr. Selv en simpel kommerciel træningsbænk kan koste op til $ 800,00.

Pladskrav

Hvis du ønsker at udstyre et hjem gym med fitnessudstyr, huske på, at professionelt udstyr ofte fylder meget mere plads end hjemme udstyr. Hvis din pladsen er begrænset, tænke grundigt over dine behov, og stille masser af spørgsmål om pladskrav, inden de køber kommercielt udstyr.

Kommercielle styrke Equipment Manufacturers

Du kan vælge kommercielle fitness-udstyr fra en bred vifte af producenter, men nogle af de mest kendte er:

  • Life Fitness
  • Hammer Strength
  • Precor
  • Cybex
  • FreeMotion
  • Nautilus
  • Iron Grip


Hvis du åbner dit eget motionscenter og fitnessfaciliteter, skal du investere i kommerciel kvalitet udstyr. Ellers se nøje på fordele og ulemper ved professionel kvalitet udstyr og træffe den afgørelse baseret på dine personlige behov. I de fleste tilfælde vil hjem kvalitet udstyr fungerer tilstrækkeligt til dit formål.