Professionel certificering for Informationsteknologi Karriere

Professionel certificering for Informationsteknologi Karriere

Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere i IT-området, er det vigtigt at fortsætte faglig certificering for informationsteknologi karriere inden du kommer ind på arbejdsmarkedet.

Randall Olson, direktør for Mobile Technical Institute certificering testfaciliteter, delte hans indsigt om vigtigheden af ​​IT certificering legitimationsoplysninger med LoveToKnow Jobs. Der er interesseret i en karriere inden for computerteknologi kan drage fordel af hans Olson lyd rådgivning.

Er der fordele til at søge professionel certificering for Informationsteknologi Karriere?

Informationsteknologien felt er meget konkurrencedygtige, og det er en, der skifter hver dag, hvis ikke endnu hurtigere. Arbejdsgivere, der personale IT stillinger ser meget positivt på kandidater, som har tjent professionelle legitimationsoplysninger er relevante for de job, som de søger.

Det er meget svært at bryde ind i en entry-level position i informationsteknologien uden mindst én eller to entry level certificeringer. Mange arbejdsgivere vil ikke engang overveje at ansætte it-medarbejdere, der ikke har optjent på CompTIA A + certificering eller Microsoft Certified Professional (MCP) betegnelse.

Under en post niveau certificering kan hjælpe it-medarbejdere får en "fod i døren". For at holde den der, eller være i stand til at bruge den til at "kravle op ad stigen", de virkelig har brug for at fortsætte den avancerede certificeringer, der vil hjælpe kvalificere dem til overordnede stillinger, eller dem, der gren i andre aspekter af informationsteknologien.

Hvorfor tror du Arbejdsgivere Find Certificeringer så vigtigt for it-medarbejdere?

Det er svært at sige, om en person virkelig har de nødvendige færdigheder til at udføre it-opgaver ved blot at kigge på et CV eller interviewe ham eller hende. Hvis du ikke er velbevandret i det sprog, informationsteknologi, det er svært, hvis ikke umuligt, at vide, hvad de skal lytte efter, når ansøgerne beskriver deres tidligere erfaringer og kvalifikationer.

Professionel certificering for Informationsteknologi Karriere

Fordi informationsteknologi job kræver meget komplekse færdigheder, der ofte ikke godt forstået ved at ansætte ledere, kan det være svært for dem at beslutte, hvilke kandidater er den mest kvalificerede uden en vis form for tredje validering part. Når en ansøger har særlige faglige certificeringer, kan arbejdsgiveren være temmelig sikker på, at den enkelte besidder færdigheder på linje med de udpeget af hans eller hendes optjente legitimationsoplysninger.

Dybest set betyder det, at arbejdsgivere, der ved, hvilken certificering eksamener repræsenterer de nødvendige færdigheder til at udføre bestemte job kan være sikker på, at ansøgere, der har bestået disse særlige forsøg har de tekniske færdigheder er nødvendige for at udføre opgaven. Selvfølgelig vil det betyder ikke, at kandidaten være en god pasform for virksomheden, men det faktum, at intervieweren kan være behageligt, at de grundlæggende færdigheder er der kan fokusere på andre relevante spørgsmål under interviewet processen.

Hvad Trends ser du i computer certificering Løn Ranges?

Professionel certificering har en stor indvirkning på kampagner og lønninger til it-professionelle. Entry level certificeringer er nødvendige for at få en "første job" i feltet, men fortsatte credentialing har afgjort blevet en nødvendighed for at komme videre.

I min stilling som leder af MTI certificering test center, jeg interagerer med IT-professionelle på regelmæssig basis. Dem, der er den mest succesfulde i deres karriere er de personer, jeg ser igen og igen. De vender tilbage til at tage nye eksamener og optjene yderligere certificeringer. Det giver dem mulighed for at demonstrere deres værdi for deres arbejdsgivere, og gør det muligt for dem at være berettiget til forfremmelser og lønstigninger.

Hvilke råd har du til folk der er interesseret i Professional Certification for Informationsteknologi Karriere?

Når du er klar til at begynde at tage dine IT certificering eksamener, er det vigtigt at bruge tid på at få klar til at tage eksamen. Du bliver nødt til at have en grundig forståelse af det materiale, der er omfattet af eksamen, men det er virkelig ikke, hvor din forberedelse nødt til at ende.

Ud over at kende indholdet, er det også vigtigt at forberede sig til prøven selv. Det er, hvor eksamen forberedelse kommer til at spille. Brug en eksamen prep studievejledning, deltage i en boot camp, eller drage fordel af en mentor learning system som den, vi tilbyder på MTI. Denne form for træning, der kan gøre forskellen mellem forbifarten eller i mangel af selv de mest kvalificerede testere, hjælper dig med at forstå, hvad de skal forvente, når du faktisk sidde ned for at tage din eksamen.

Mit firma giver også en certificering Connection blog som en gratis ressource for personer, der er interesseret i at lære mere om hvad der er involveret med at få, og opholder sig, certificeret som it-professionelle.LoveToKnow Jobs takker certificering test ekspert Randall Olson for at tage tid til at forklare betydningen af ​​certificering testning for jobsøgende interesseret i IT-området, og ønsker ham fortsat succes med sin it-uddannelse, certificering test og rådgivning bestræbelser.