Problemer, der opstår, når Økologisk landbrug

Problemer, der opstår, når Økologisk landbrug


Hvis du planlægger begynde at bruge økologiske teknikker til at dyrke grøntsager, er det vigtigt at sikre, at du forstår nogle af de mest almindelige problemer, der opstår, når økologisk landbrug.

Overgangsproblemer, der opstår, når Økologisk landbrug

Når du skifter fra at bruge konventionelle landbrugsmetoder til økologiske metoder, kan det tage et stykke tid for jorden at tilpasse sig tabet af kemiske næring. Jord går gennem både biologiske og kemiske ændringer, når overgangen fra kemisk til økologisk gødning er lavet, og det kan tage jorden lang tid at justere.

På grund af dette, planter ofte gå gennem et par cykler af dårlige udbytter, før de producerer på peak kapacitet, når der skiftes fra kemiske gødningsstoffer til økologisk ernæring.

Nutrient Management

Den bedste måde at afbøde problemer, der kan opstå er at følge et management næringsstof lydprogram. Det er vigtigt at tænke på ordentlig jord ernæring og virkningerne af varierende fra kemisk til økologisk plantenæring længe før planteproduktionen sæson ankommer.

Når der skiftes væk fra, afhængigt af specielt formulerede kemiske gødningsstoffer til planteernæring, er det nødvendigt for landmændene at fokusere på at sikre deres afgrøder får de næringsstoffer de har brug for for at overleve, vokse og blomstre.

Jord test kan være den bedste måde at lære præcis de typer af næring er nødvendig for netop din grund. Test af jorden mindst en gang om året giver værdifuld information, som kan hjælpe dig med at beslutte, præcis hvilken type gødning bør tilføjes for at producere de ønskede resultater.

Yderligere næringsstofforvaltning teknikker omfatter:

  • Sædskifte
  • Arbejde gødning i jorden en sæson forud for planteproduktionen
  • Plant dækafgrøder mellem vækstsæsoner
  • Gennemføre foranstaltninger til nedbringelse af vandafstrømning
  • Tage skridt til at begrænse forekomsten af ​​erosion

Sygdomsrisiko

Brug af "grønne" gylle som gødning kan resultere i overførsel af forskellige former for sygdomme i fødevareforsyningen. E. coli og andre patogener er ofte til stede i gødningen. Når frisk gødning, som indeholder sygdomsfremkaldende bakterier bruges til at gøde planter, kan de patogener der sendes til de planter og afgrøder, de producerer. Det er vigtigt at sørge for gødning aldre tilstrækkeligt, før du bruger den som vegetabilske fødevarer.

Brug grøngødning at gøde planter er ikke den eneste måde patogener kan overføres til fødevareforsyningen. For eksempel, hvis afstrømning fra frisk gødning finder sin vej ind i vand til kunstvanding, krydsforurening er meget sandsynligt. Dårlige hånd vask vaner blandt dem, der arbejder i alle aspekter af landbrug og høst kan også føre til overførsel af patogener til at producere.

Gødning og kompost Opbevaring

Når det kommer til problemer, der opstår, når økologisk landbrug, problemer, der opstår i forbindelse med den måde, hvorpå organiske gødningsstoffer er gemt er blandt de mest almindelige. Kompost og gødning er vigtige dele af ethvert forsøg på at dyrke afgrøder økologisk. Det er ikke usædvanligt, at økologiske landmænd til at gemme gødning fra deres husdyr eller at skabe deres egen kompost.

Hvis husdyrgødning og kompost bunker gemmes på jord, der ikke er ordentligt forberedt, mange af de næringsstoffer, der gør dem fungerer effektivt som gødning udvaskes væk gennem jorden, ender i grundvandet i stedet for at være til rådighed for afgrøde ernæring. Gødning og kompost skal opbevares kun på jord, der er blevet komprimeret eller cementeret, og enhver skrånende bør overvejes nøje for at forhindre forurenet vand i at løbe ud.

Økologisk landbrug Succes

Selvom der er en række problemer, der opstår, når økologisk landbrug, fordelene ved at bevæge sig væk fra at bruge kemiske afgrøde ernæring stå på egne meritter. Når du er klar til at overgå til økologisk landbrug teknikker, er det vigtigt at forstå de risici og tage skridt til at undgå dem.