Private Aircraft Charter: Sikkerhedsforskrifter Tips

Charter Jet Piloter har myndighed til at træffe beslutninger

Charter jet piloter er højt uddannede, stærkt oplevet, og certifikat til at befordre passagerer i henhold til del 135 af Federal Aviation Regulations (FAR s). Din personlige velbefindende er sikkert, som det er ydeevne og fly sikkerheden for alt efter hvilken charterfly, du vælger. Meget ligesom kaptajn på et søgående fartøj, charterfly piloter har en bred bredde af autoritet.

Som du måske forestiller dig, findes voluminøse flyenes sikkerhed politikker, procedurer og regler, der anbefaler eller mandat standard foranstaltninger til fremme sikkerhed og tryghed. I langt de fleste situationer, ved hjælp af disse procedurer sikrer den højeste grad af flyvemaskine sikkerhed. Men ligesom når vi kører bil eller sejlsport, opstår uventede situationer, som skaber fare.

Når farligt forhold forekommer, charterfly piloter har myndighed - ofte, at forpligtelsen - at træffe alle intelligente handlinger, der yderligere beskytter passagerer og fly sikkerhed. Jo højere, strengere uddannelse niveau af del 135 certificerede piloter og besætninger, deres erfaring og deres overlegne evne til at vurdere et problem og handle beslutsomt for at rette det, alle bidrager til en sikker og behagelig charter jet oplevelse.

Charter Plane Model og specifikke luftfartøjer Safety Records

Aircraft sikkerhed rekord data findes der gælder for både charter plane modeller og producenter. Du kan også finde specifik plan sikkerhed historie for charteret jet du foretrækker. Federal Aviation Administration (FAA), National Transportation Safety Board (NTSB), og andre organisationer udarbejder omfangsrige statistikker om selv de mest mindre hændelser, der involverer alle kommercielle og private fly.

Hver hændelse opleves af enkelte fly bliver en del af denne model flyvemaskinevedligeholdelsesprogram sikkerhed rekord. Da disse data indsamles, er en profil skabt til forskellige modeller af fly. Dette bliver et fly sikkerhed rekord for en bestemt model.

Tilsvarende er hændelser, der kan forekomme til specifik charter plane flyskrog også bemærket i flyets historie. Det er vigtigt at bemærke, at mange elementer kaldet hændelser har lidt eller intet at gøre med en specifik charter jet eller vedrører plan sikkerhed. Historien viser, at størstedelen af ​​hændelser er resultatet af pilotaktioner, ikke problemer luftfartøjer.

Hvis du undersøge flyenes sikkerhed journaldata i chartret fly modeller der flyver, vil du være glad for at lære af sjældenhed af mekaniske hændelser registreres. Det bør være en trøst at vide, at din næste charter jet flyvning skal være på et meget sikkert fly.

Charter Plane Fly og kommercielle passagerfly Carry Lignende Sikkerhedsudstyr

I de fleste tilfælde vil dit charterfly bære samme sikkerhedsudstyr findes på alle kommercielle passagerfly. Der er et par situationer, hvor en komplet supplement af sikkerhedsudstyr ikke er nødvendige for optimal sikkerhed fly. For eksempel, hvis du tager en kort flyvning og ikke passerer over et vandområde, redningskranse er ikke teknisk forpligtet til at være om bord, da de har noget formål. Du vil ofte finde dem om bord alligevel.

Du bør dog stadig modtage en før flyvning sikkerhed briefing, ligesom du gør på kommercielle passagerfly. Din pilot (eller besætning) vil levere information passagerernes sikkerhed for dig. Din charter jet skal også have en bred vifte af almindeligt kaldet "overlevelse" udstyr, som kan omfatte materiale til at starte en brand, til elementer give husly, vand (eller materiale til at rense vand), og nødsignal udstyr.

Federal Aviation Administration (FAA) kræver din charterfly til at bære meget det samme udstyr til fly sikkerhed som findes på kommercielle flyvninger, herunder, men ikke begrænset til, brandslukkere, flash lys, sikkerhedsinstruktion af passagerer materiale og førstehjælpsudstyr. Du skal føle sig lige så sikker på et charter jet, som du gør på en kommerciel flyvning.

Journalføring og Charter Plane Sikkerhed

Alle luftfartøjer certificeret til at flyve, bør have både omfattende vedligeholdelse dokumentation og en indspillet flysikkerhed historie. Er kravene til vedligeholdelse optegnelser langt mere streng, end du ville finde med biler, både eller andre køretøjer. Alle vedligeholdelse skal være detaljerede og specifikke. Et charter jet, som med alle andre certificeret fly, må ikke kun optage al vedligeholdelse aktivitet, men også har disse dokumenter til rådighed for inspektion af Federal Aviation Administration (FAA).

Sikkerhed spørgsmål, der ofte betegnes "hændelser", er indspillet af en række forskellige kilder. For eksempel bør en hændelse opstår under landing aktivitet, piloten på flyet involverede kan rapportere hændelsen, en pilot fra en anden flyvemaskine, der kunne have været involveret, eller som var et vidnesbyrd fra en anden privat eller charter fly, flyvelederen (r ) i tårnet, eller et vidne på jorden.

Det er vigtigt at huske, at "hændelser" er mere tilbøjelige til at være pilot-relateret end rent flyvemaskine-relaterede, da de fleste fly i øjeblikket flyver har eksemplariske flyenes sikkerhed poster. Dog kan alle registrerede hændelser findes ved hjælp af forskellige internet-ressourcer som FAA, National Transportation Safety Board (NTSB), og andre databaser, der tillader offentlig adgang.

Hvordan Del 135 Federal Aviation Regulations (FAR s) Affect Airplane Sikkerhed

Federal Aviation Regulations (FAR er) er designet til at fremme fly sikkerhed for piloter, besætninger, passagerer, og resten af ​​den offentlige samfund. En utrolig liste over emner fra fly design til ballonflyvning, gennem modelfly sikkerhed er dækket i FAR s. Del 135 fastsætter flyvemaskine sikkerhedsbestemmelser, der gælder for alle kommercielle flyvninger.

Alle charter jetfly er dækket i regi af del 135, da disse planer drives "for kompensation eller leje". De sikkerhedsstandarder for fly og piloter er meget højere end del 91, som indeholder regler for private piloter og fly. Alle legitime luft charterselskaber bør tilbyde Part 135 certificerede piloter og fly, der er i overensstemmelse med disse sikkerhedsforskrifter.

Disse højere standarder for sikkerhed og ydeevne typisk øge og forbedre flyenes sikkerhed og tryghed. Charter jet piloter skal have alle kompetencer og medicinske certificeringer specificeret i FAR Part 91, der vedrører private pilot certificering. Derefter skal gå den ekstra mil for at opgradere til Part 135 certificering til lovligt befordre passagerer sikkert frem til deres destinationer. Denne ekstra niveau af ekspertise piloter og standarder luftfartøjer bidrager til forbedret plan sikkerhed.

General Aircraft Safety

Den logiske sted at lære om flysikkerheden er Federal Aviation Administration (FAA) hjemmeside. Ud over ulykker og "hændelse" data, FAA udgiver også "luftdygtighedsdirektiver", som indeholder officielle bemærkninger i et utal af spørgsmål vedrørende fly, flyskrog, og fly tendenser. Sammen med at indføre sådan de fleste kommercielle og private luftfart bestemmelser er FAA dedikeret til at opretholde den vidunderlige flysikkerheden rekord i USA

Derudover er der en civil luftfartsmyndighed (CAA) i mange lande, der certificerer ikke-kommercielle fly og Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) giver lovgivningsmæssig rådgivning til Den Europæiske Union. EASA har mere eller mindre fortrængt reguleringsorganerne i de enkelte lande i EU Disse organer certificere fly og indsamle data om flyet flyvesikkerhedsregistreringer.

The National Transportation Safety Board (NTSB) undersøger og analyserer alle luftfartøjer ulykker og sikkerhedsspørgsmål i USA De har samlet et væld af oplysninger om flyvemaskine sikkerhed.

Sikkerhedskravene registreringer af enhver charter jet du måske ønske er tilgængelige i disse og andre databaser. Charter fly sikkerhed historie er generelt fremragende og producenter arbejder utrætteligt for at sikre, at vedvarende sikkerhed er en topprioritet.

Charter Jet Sikkerhed

En individuel flyets sikkerhed rekord eller "ren sundhedsattest" baseret på vedligeholdelsesjournaler kan være meget sikre, men det er vigtigt at vide, at flyet charterselskaber ikke styre flyene, eller kontrollere piloterne. Det er nemt at glemme, at charterfly selskab er en kilde til information om piloter og fly snarere end indflydelse. Hvis du har brug for yderligere oplysninger om en bestemt flyvemaskine, kan dit fly charter agent kunne hjælpe dig, men kan også gøre din egen forskning; kontrollere producentens hjemmeside for yderligere detaljer. En sådan søgning på Citation X, for eksempel, vil afsløre flyets design hold vandt en 1996 award gives for præstationer, effektivitet og sikkerhed. Sådanne oplysninger er absolut betryggende.

Charter Jet Sikkerhed

En stor del af charter jet sikkerhed indebærer bagage og fragt. I mange tilfælde et charter passager er underlagt de samme begrænsninger som kommercielle jet passagerer; de regler, der er fastsat af charterselskabet regulerer rygning om bord, farligt gods, og hvem der har lov til at besætte cockpittet er ikke gjort vilkårligt, er de designet til maksimal flyvesikkerhed på et charterfly. Hvis du har brug transport af farlige materialer, skydevåben eller andre problematiske emner, er det bedst at diskutere disse behov, når du bestiller din charter rejse. Advance planlægning kan forhindre din rejse bliver forsinket eller aflyst. I mange tilfælde last mærket som "farligt" må simpelthen nødt særlige beholdere eller andre arrangementer og kan tillades i den indcheckede bagage.

Forståelse Krævede passagerernes sikkerhed Briefing før en flyvning

Hvis du nogensinde har fløjet på et kommercielt flyselskab, har du sandsynligvis set sikkerhed briefing, der spiller på en lille TV, der falder ned fra loftet. Den indeholder oplysninger om flydeudstyr og exit pladser. Hvis du kigger rundt i kabinen, selv om, vil du se næsten ingen lytter. De fleste mennesker har travlt med blade eller puder. Men disse sikkerhedsmæssige briefinger er vigtige og i tilfælde af en reel nødsituation, vil du være glad for at du lyttede. Luftfartøjschefen er forpligtet til at se, at alle passagerer er blevet orienteret, men det betyder ikke, at han skal vide, hvis alle helt forstår.

Passagererne skal orienteres om hvornår, hvor og under hvilke betingelser sikkerhedsselen skal fastgøres. De skal også vide, hvordan til at fastgøre og løsne dem. Denne briefing skal omfatte tændte passagerinformation skilte og besætningsmedlemmet instruktioner. Passagererne skal også vide placeringen af ​​brandslukkere, flydeudstyr alle udgange og hvordan man betjener dem. Passagererne er også vist den rigtige måde at bruge iltmasker i nødsituationer, for flyvninger over 12.000 fod.

Andre Emergency Operations Under emneområde 135

For at beskytte alle passagerer på et fly charter, er blevet sat regler på plads til nødsituationer. For nødevakueringssystemer opgaver, skal hver indehaver certifikat tildele specifikke opgaver til besætningsmedlemmerne under en nødevakuering. Certifikatindehaveren skal sikre, at de funktioner, såsom indsættelse af dias, kan udføres i løbet af et rimeligt forventet nødsituationer, herunder uarbejdsdygtighed af andre besætningsmedlemmer eller deres manglende evne til at nå passagerkabinen på grund af skiftende last. Certifikatindehaveren skal desuden beskrive i sikkerhed og procedure manual funktionerne af de besætningsmedlemmer. Dette er at sikre, at besætningerne har en forståelse af, hvad der forventes af dem, hvis situationen opstår.

Mange chartre opererer på verdensplan kræver dem til at flyve over vand, derfor operatøren er forpligtet til at have flere stykker overlevelsesudstyr om bord. Emnerne omfatter: en godkendt overlevelseslokaliseringslys og én godkendt flare. De chartre fly skal også have enten en overlevelse kit, passende udstyret til ruten, der skal flyves; eller en baldakin (for sejl, parasol, eller regn catcher), en radarreflektor; en redningsflåde lappegrej; en Bailing spand; en signalering spejlet; en politi fløjte; en tømmerflåde kniv; en CO2 flaske til nødsituationer inflation; en inflation pumpe; to årer; en 75-fods støttemur linje; en magnetisk kompas; et farvestof markør; en lommelygte, der har mindst to størrelse "D" celler eller tilsvarende og en 2-dages levering af nødhjælp madrationer leverer mindst 1.000 kalorier per dag for hver person.

For hver to personer flåden er vurderet at bære, skal flyet charter have to pints af vand eller en havvand afsaltning kit; et fiskeri kit; og en bog om overlevelse passende for det område, hvor luftfartøjet opereres, og et godkendt overlevelse-typen nødradiosender. Batterier, der anvendes i denne sender, må udskiftes (eller genoplades, hvis batterierne er genopladelige), når senderen har været i brug i mere end en kumulativ time eller 50 procent af deres levetid. Dette kaldes en ELT og de fleste alle planer fløjet i dag, store og små, har dem som standardudstyr.

Obligatoriske Sikkerhed Procedurer i henhold til del 135

Luftfartøjschefen af ​​et charter fly kan ikke begynde en flyvning, medmindre han eller hun har fastslået, at de krævede inspektioner er blevet foretaget. Denne inspektion af et charter fly er en normal del af enhver pilot daglige før flyvning procedurer, som er gjort ved at følge en detaljeret checkliste. Indehaver Hver attest og dem, der arbejder for charteret fly vil give FAA, til enhver tid eller sted, for at gøre inspektioner eller gennemføre tests (herunder en route inspektioner) for at være sikker på indehaverens overholdelse af Federal Aviation regler, certifikatindehavers drift certifikat og drift specifikationer.

Vedligeholdelse Record Keeping for Sikkerhed

Aircraft ejere er ansvarlige for at opretholde deres fly og piloter har ansvaret for at sikre, at luftfartøjet er egnet til at flyve med deres visuelle inspektioner. Detaljerede optegnelser skal føres fortegnelser over al vedligeholdelse. Når som helst, kan en mekaniker eller FAA rep se på, hvis registreringer er up-to-date.

Der er endda regler om, hvordan posterne skal holdes. Med jævne mellemrum udsende flyproducenter direktiver luftfartøjer, som er handlinger, der skal tages for at holde flyet sikkert. Disse oplysninger er ikke frivilligt og skal noteres i flyets optegnelser. Fordi et luftfartøj anvendes i kommercielt øjemed, falder den ind under flere inspektion regler end private fly. For leje, er et årligt eftersyn er påkrævet, samt en alle-en hundrede timers inspektion.

Nødvendig udstyr under del 135 af FAA Regulations

Ifølge FAA regler, kan en luft charter tjeneste ikke operere et luftfartøj, medmindre luftfartøjets og dets udstyrs er blevet godkendt og opfylder de gældende regler. Desuden skal udstyret være i funktionsdygtig stand, men ingen kan operere et luftfartøj under denne del, medmindre de nødvendige instrumenter og udstyr er i det. Dette omfatter: en ATC transponder møde ydeevne og miljømæssige krav, og en følsom højdemåler, der kan justeres for barometertryk. Hvis du vil tillade chartre til fil flyveplaner og flyve i dårligt vejr, skal flyet også have opvarmning eller afisning udstyr til hver karburator. For et tryk karburator, er en alternativ luftkilde til turbojet flyvemaskiner kræves. Ud over to kunstige horisonter for brug på Pilot stationer ombord på flyet, er en tredje indikator installeret i overensstemmelse med reglerne. Ingen fly kan betjenes uden de rigtige anti-kollision, navigations- og positioneringssystemer lygter og andet udstyr administratoren kan kræve. Det er vigtigt at vide, at dette er en grundlæggende skitse og mere detaljerede luft charteraktiviteterne kan have brug for yderligere tilføjelser. Et luftfartøj, der ikke overholder reglerne udstyr ikke er luftdygtigt, og vil blive startforbud, indtil det kan fastsættes.

Forståelse Incorporated Sikkerhed i del 135 Operations

Udtrykket "Part 135" henviser til et afsnit i Federal Aviation regulering manual vedrørende pendler og on-demand operationer og regler, der gælder for folk ombord. En "berettiget on-demand operation" skal have en to-pilot crew, der er ansat eller indgået kontrakt med certifikatindehaveren.

Besætningsmedlemmerne skal have opfyldt de gældende krav i del 61 og har følgende erfaring og ratings: piloten-in-kommando skal have mindst 1.500 timer, og anden-i-kommando skal have mindst 500 timer. Hertil kommer, for specifikke fly som en flermotoret turbinedrevne fastvingede og power-lift fly, følgende FAA certificering og vurderinger krav skal være opfyldt: pilot-in-kommando skal have et flyselskab transport pilot rating. Den anden-i-kommando eller co-pilot skal have en kommerciel pilot og instrument rating. Disse særlige regler er på plads for at beskytte rejsende fra ukvalificerede piloter. Andre regler hersker over charter on-demand operationer er regler vedligeholdelse, forsikringer og tjenestetid.

Charter Jet Sikkerhed

Fly charter regler skydevåben og ammunition kan tillade dig at rejse med våben stuvet i den indcheckede bagage. Aldrig pakke en
lastet våben, og altid "klar" et våben, før du sætter det i æsken til stuvning på et charterfly. Det er at foretrække at pakke en demonteret våben for maksimal sikkerhed. Aldrig antage, at du har tilladelse til at flyve med ammunition selv om det transporteres adskilt fra dine skydevåben. Du kan blive bedt om at efterlade det. Piloten af ​​et charter fly har ret til at inspicere al bagage og har mulighed for at erklære din bagage uegnet til at flyve medmindre det er forbudt eller
kontrollerede er i orden behandlet.

Charter Jet Sikkerhed

Når jeg forsøger at bestille et charter fly, de bedste charterselskaber oplyse op foran, at alle luftfartøjer og operatører opfylder FAA Part 135 Krav. Det betyder, at fly og besætninger opfylder sikkerhedskravene fly standarder fastsat af FAA, og betragtes som "godkendt til at flyve." Hvis du overvejer et charterfly fra en virksomhed, der ikke klart angive en efterspørgsel efter intet mindre end FAA Part 135 overholdelse, tage din virksomhed andetsteds. At charter selskab kan stadig være i overensstemmelse med loven, men den bedste charter selskaber er opmærksomme på offentlighedens behov for sikkerhedsgarantier fra branchen og vil give disse forsikringer tydeligt. Alt mindre indebærer skødesløshed med kundens behov.

Aircraft charterselskaber er forpligtet til at underkaste sig FAA Part 135 krav, men til den gennemsnitlige charter passager, del 135 er lidt af et mysterium. Under del 135, er charterfly derfor forelægge en certificering team, som vil undersøge flyets overholdelse af gældende FAA sikkerhedsprocedurer, vedligeholdelse og andre spørgsmål. Dette er ikke blot en formalitet, er det en bona fide inspektion overholdelse. Et charter fly kan ikke lovligt fungere uden velsignelse af certificeringen holdet. Et luftfartøj, der opfylder Part 135 krav har bestået FAA test og har fået regeringens blå stempel til at fungere.

Forstå Ændring Regler for Aircraft Charter Sikkerhed

Under en nødsituation, kan piloten afvige fra reglerne om flyudstyr og vejr minimumsbeløb til at håndtere nødsituationen. Luftfartøjschefen er den sidste myndighed over sikkerheden af ​​flyvningen og kan tage de nødvendige skridt for at beskytte passagererne, selv om det betyder at lande et sted og fjerne en fjendtlig passager, omdirigering flyvningen til en anden destination eller slutter flyvningen helt. Hvis piloten ikke afviger, skal han sende en fuldstændig rapport af flyet operation involveret, herunder en beskrivelse af afvigelsen og begrundelsen for den til FAA flyvestandarder District Office inden for 10 dage, undtagen lørdage, søndage og føderale helligdage. Desuden når en pilot møder en potentielt farlig meteorologisk tilstand eller en uregelmæssighed i en jord- kommunikation eller navigationsfacilitet under flyvningen, er piloten indberette det til den rigtige jord service.

Charter Jet Sikkerhed

Den bedste charter jet selskaber vil forudse dine sikkerhedsmæssige bekymringer om charterfly, og give dig oplysninger om en bestemt stråle vedligeholdelse rekord på request.While sådan praksis kan give sikkerhed for den mekaniske egnethed af flyet, men hvad med de piloter selv? Nogle charter jet virksomheder gør behandle dette spørgsmål direkte, kræver en pilot har mellem tre og 5000 timer i cockpittet, før de er berettiget til at tage charterfly opgaver fra selskabet. Dette niveau af erfaring betyder en pilot er velkvalificeret til at håndtere alle detaljer i din charterfly. Hvis du har sikkerhedsproblemer om at flyve, stick med charter jet virksomheder, der har sådanne pilot krav. Du vil helt sikkert være i gode hænder.

Piloter og luftfartøjer, der indgår 135 Certificeret

Alle top luft charterselskaber bruger piloter og fly, der er certificeret pr del 135 i Federal Aviation Regulations (FAR s). Hvorfor er dette til gavn for dig, charteret jet rejsende? Part 135 præciserer, at mens hver charterfly skal anses for luftdygtigt, er flyenes sikkerhed kraftigt forbedret ved at opfylde de strenge krav i del 135 for flyvemaskiner, der flyver "for kompensation eller leje."

Højere standarder for kompetence og erfaring også gælde for piloter og besætninger, yderligere styrkelse din flyvemaskine sikkerhed. Charter jet professionelle piloter har gennemført ekstra uddannelse og har akkumuleret yderligere erfaring og ekspertise på højeste niveau. Alle har i første omgang opnået del 91-certificering (for private piloter), og har siden udviklet sig gennem en del 135-certificering - oprettelse deres kvalifikationer som eksperter.

Skulle du overveje at bruge et charter jet, der tilbydes af en virksomhed, der ikke kan garantere, at deres fly og besætning er del 135 certificeret, bør du gå forsigtigt. I det mindste spørge, hvorfor denne betingelse har eksisteret siden alle fly og besætninger skal være del 135 certificeret, hvis de medfører passagerer for "kompensation". Brug de øverste Air Charter virksomheder bør eliminere eventuelle problemer, du har, da de ikke kun forstå flyet sikkerhedsbestemmelser har de nået toppen af ​​succes ved at give deres kunder kun det bedste charter jetfly og piloter til rådighed i dag.

Kommerciel Sikkerhed og sikkerhedsforskrifter

Sikkerhed og sikkerhedsforskrifter, der anvendes til kommercielle flyvninger teknisk anvendelse på charter jet rejse, også. Som alle ved, blev der tidligere forordninger kraftigt strammet i kølvandet på begivenhederne den 9/11. Men en af ​​de mest underholdende fordele ved charterfly rejse er den måde, hvorpå disse regler anvendes. Der er ingen forringelse af flyenes sikkerhed bekymringer, men du vil være tilfreds med sikkerhed gennemførelsesforordning på charterfly ture.

Medmindre du nyde venter i lange lufthavnens sikkerhed linjer, til kun at fjerne dine sko (og undertiden andre beklædningsgenstande), vil du elske at bruge et charter jet uden kompromis i sikkerhed. Dit pilot har bemyndigelse til at foretage sikkerhedsforanstaltninger og sikringsforanstaltninger identiske med standard kommerciel lufthavnens sikringssystemer. På de fleste lejligheder, men du skal have lov til at nå dit charterfly, nævn, og begynder at slappe af. Oftest kan du vente, indtil du er afgjort i din luksuriøse sæde, før du overveje at fjerne dine sko. Dit fly sikkerhed er sikkert og afslapning er maksimeret.