Private Aircraft Charter: private flyvninger Charter Tips

Private Air Charter mæglere kan hjælpe dig med forsikringsforhold

Medmindre du er en meget erfaren privat jet charter flyer og et forsikringsselskab udøvende, kan forsikringsspørgsmål være et mysterium for dig. De øverste Air Charter mæglere kan ikke kun afmystificere dette problem, men også håndtere alle nødvendige forsikringskrav til dig. Private jet chartre forsikring kan involvere mere obskure spørgsmål end erfarne forretningsrejsende kender.

Din erfarne luft charter mægler har oplysninger om omfanget af forsikringsvirksomhed udøvet af den private jet charter selskab operatør, der er bedst for dig. Ofte vil koordinere denne beskyttelse med forsikringsdækningen din virksomhed kræver for alle ledende medarbejdere på dit ansvar. De fleste luft charter selskab mæglere er klar over særlige politiske ryttere, der er nødvendige.

Mere obskure spørgsmål involverer anmodning af ophævelse af subrogation klausuler, der undertiden kræves til visse fly eller udflugtsmål. Et andet eksempel er den ekstra forsikring påkrævet, hvis din jet leje bruger en "låner" motor, hvis dets egen mølle undergår sin årlige tåre ned og genopbygge procedure.

Private Air Charter mæglere er opmærksomme på disse spørgsmål og kan håndtere alle fornødenheder, så du ikke er forpligtet til at blive en ekspert. Du og din virksomhed skal være begejstret for at vide, at du kan koncentrere dig om virksomhedens succes og ikke bebyrdes med disse spørgsmål.

Bestemmelse Din Private Jet Travel

Corporate ledere, sportsfolk og styrelser har længe været kunder i den private jet industrien. Men i dag, har jet rejser privat udvidet sin rækkevidde til iværksættere, familier og eventyr asylansøgere. Med varierende incitamentsprogrammer og tomme ben tilbud på flyrejser (når en flyvning når det er destination det undertiden skal vende tilbage til sin afrejselufthavn tom), brugen af ​​en privat jet til "almindelige mennesker" er stigende. Mens private jet chartre bevarer deres luksus status, der deltager i en privat jet service er ikke kun for eliten. Dagens private jet tjenester gå ud over de grundlæggende rejsemuligheder; adgang til helikoptere for sådanne tjenester som nødhjælp fly og ture, og tilføjede faciliteter, herunder in-flight spisning og underholdning.

Kan jeg få et pristilbud?

Private jet charter priser har en stor variation afhængigt af det serviceniveau, du har brug for. En fordel for private charter skycard programmer er at have midler, der er deponeret som en del af din konto, så du hurtigt kan booke, betale, og bekræft en privat jet charter straks. Chancerne er, efter at chartre et fly fra et selskab, som din charterfly behov øget frekvens, kan du nemt opgradere din skycard program for at opnå en højere grad af service med flere fordele. Hvis du er i processen med at indsætte flere penge på din skycard program, overveje fordelene ved at flytte op til det næste niveau i din charter medlemskab program, der giver dig flere privilegier og bredere rejsemuligheder.

"Tomme ben"

Udtrykket "tomme ben" refererer til en flyvning på en charter jet færdiggøre ubesatte ben af ​​et charter rejse. Disse flyvninger er en økonomisk charter for enkeltrejser, hvis du kan være lidt fleksibel på din afrejse punkt og fartplan. Den bedste charterselskab hjemmesider tilbyder søgninger på tomme ben; blot indtaste dit ønskede og bestemmelsessted og se, hvad de disponible slå. For de mest almindeligt anvendte strækninger, kan du finde et bredt udvalg af resultater. For mindre populære ruter, kan du kun finde en stråle går en del af vejen; så du kan være nødvendigt at træffe andre dispositioner for at fuldføre din planlagte rejse.

Bestemmelse Din Private Jet Travel

Ikke sikker på, om du skal købe eller leje af en privat jet? Der er en faktor, der kan hjælpe dig med at få mest omkostningseffektive afgørelse. Beregn det antal timer, du har planer om at bruge jet året. Hvis du ikke er foregribe mere end 400 flyvetimer om året, kan leasing være mere omkostningseffektiv løsning for dig. Medmindre du investerer i en helt ny privat jet til salg, chancer er du nødt til også at investere i nødvendige vedligeholdelse, opgraderinger eller reparationer hurtigt efter købet eksklusive rutinearbejde, der kan kræves efter hver flyvning. Hvis dine flyvende behov opvejer de yderligere investeringer, købe en privat jet er for dig.

Charterfly Sikkerhedskrav

Siden 9-11 kommercielle luftfartsselskaber havde signifikant øget sikkerhedsprocedurer, hvilket resulterer i yderligere alvorlige passager gener og afrejse forsinkelser. Procedurerne private flyvninger sikkerhed er også blevet øget, men med langt mindre ulemper for de passagerer end på kommercielle lufthavne. Den bedste charterselskaber gå ud over de krav, der er fremsat af FAA og implementere specielle teknikker for at sikre maksimal flyvning sikkerhed og tryghed. Sådanne procedurer er naturligvis hemmelige at undgå omgåelse af uønskede personer. Alle flyvninger kræver to former for id, før passagererne kan om bord på flyvemaskinen, ikke bare for at beskytte den private charter jet operation, men også for at forhindre potentielt misbrug af dit charter-medlemskab. Den bedste charter jet operatører tillader overførsel af medlemskab privilegier til nogen du udpege og identifikationskrav forsikre kun den rette person kan flyve turen. Yderligere sikkerheds- og sikkerhedsforskrifter regulerer rejse med skydevåben og farlige materialer, skal du tjekke med din operatør for yderligere oplysninger.

Kan jeg få et pristilbud?

Du kan få nogle detaljer om et charter jet flyvning blot ved at besøge hjemmesiden for charterselskab, men i de fleste tilfælde vil du ikke være i stand til at få detaljerede pristilbud uden at tale med en repræsentant. Da der er mange variabler, der påvirker en tur citat, såsom antal passagerer, afgangs- og ankomststed, flytider, catering behov, særlige tjenester under flyvningen, tilbagesendelse tidsplan, transport til-fra lufthavne, særlige sikkerhedsbehov og andre særlige anmodninger hver charter tur ender som unik begivenhed med en detaljeret plan. I nogle tilfælde tur ordninger kan drage fordel af programmet opgraderinger eller andre særtilbud. Variablerne er mange, og din private ekspert rejse specialist kan arrangere detaljerne til din tilfredshed og give dig den bedst mulige tilbud på grundlag af de fuldstændige oplysninger om din rejse.

En privat jet charter selskab kan også arrangere Flyrejser for en større gruppe

Du tror måske, en større gruppe (50 eller flere passagerer) kunne udgøre et problem for din favorit private jet charter selskab. I mange tilfælde vil du blive glad for at erfare, at din luft charter mægler kan give dig det samme niveau af fremragende service, som du er blevet vant til.

Mange af de øverste Air Charter mæglere kan arrangere din tur til at omfatte store passagerfly fra Boeing, Airbus og andre. Din rejse parti kan omfatte 200 eller mere. Når du chartre en privat jet i denne klasse, vil du nyde luksus og umulig komfort med lignende kommercielle passagerfly.

Din private jet charter selskab kan sørge for alle dine in-flyvning huskeliste poster, herunder mad og drikke markeringer, lyd og video muligheder og andre overnatningssteder. Naturligvis vil din luft charter mægler håndtere flytider, sikkerhed, lufthavnsafgifter frirum, forsikringsforhold og FAA fornødenheder så godt.

Selv med en stor gruppe, kan du nyde det niveau af luksus, du får med andre private jet chartre. Selvom denne tur er kompleks, kan din private luft charter selskab håndtere disse kritiske detaljer og giver dig mulighed for at grundigt nyde din rejse.

Sådan forskning en Private Jet Charter Company

Der er mange forskellige private jet charter selskaber, der kan tilfredsstille dine behov. Mange anses for at være i den øverste echelon, mens andre kan have nogle problemer, der kan vedrøre dig. Hvis du ønsker at chartre en privat jet, skal du gøre nogle forskning på din foretrukne luft charter selskab.

Mængden af ​​data findes ved hjælp af internettet til at indsamle oplysninger og feedback om virksomheder eller Air Charter mæglerfirma du er interesseret i. En stor del af denne information er gratis, og / eller offentlige, så du kan samle både faktuelle og vidnesbyrd feedback vedrørende private jet chartre.

Skulle du ønsker mere information, kan du bruge en privat kilde som luftfarts- Research Group / USA, Inc. til at skaffe endnu mere detaljerede oplysninger om emner som de faktiske omkostninger ved fraktioneret ejerskab, udgifter til brændstof og andre statistikker. Deres funktion er at samle denne information til operatører, Air Charter mæglere og andre interesserede parter.

Du kan også drage fordel af personlige henvisninger fra dem i dit netværk, du har tillid til. Mens dette ikke kan erstatte din forskning indsamlet fra tredjemand, betyder det give dig en tilfreds flier gennemgang. Udtalelser, hvis det gives frit, er ofte en god kilde til reel information verden. En top luft charter mægler kan også være en værdifuld kilde til de oplysninger, du har brug for.

Hvorfor Air Charter Guide kan være vigtigt at du

Air Charter Guide kaldes ofte "Bibel" private Air Charter operationer. Med 900 sider med oplysninger om luft chartre i over 140 lande, Air Charter Guide indeholder et væld af oplysninger. Uanset om du er en novice i verden af private jet chartre eller en erfaren veteran af jet leje himmel, vil Air Charter Guide indeholde nogle værdifulde oplysninger.

Med emner lige fra hvordan man planlægger en luft charter tur til notering forskellige ressourcer til at transportere luftfragt - og alt derimellem - Air Charter Guide er en værdifuld følgesvend for erhverv, berømthed, sport og fornøjelse rejsende. Uanset om du har brug for at finde en lufthavn omkring Boston og San Francisco, Genève eller Singapore, vil du finde, hvad du har brug for i Air Charter Guide.

En anden værdifuld publikation udbydes af National Business Aviation Association (NBAA). Den NBAA Aircraft Charter Consumer Guide indeholder oplysninger om luft charter selskab operatører, Air Charter mæglere, lufthavne, sikkerhed og andre vigtige emner En lille advarsel:. Air Charter Guide er en fantastisk ressource, men som med enhver trykt materiale, omstændigheder kan ændre sig ret hurtigt. Brug internettet eller din foretrukne luft charter mægler til at være på forkant med de seneste nyheder og oplysninger om dine private jet charter behov.

Private Jet Charters kan omfatte et eller flere senge for længere flyvninger

En af de vigtigste funktioner i private jet chartre for travle ledere er afslapning faktor. Mange top erhvervsfolk vil attestere, at selv førsteklasses flyvende giver ikke det niveau af komfort eller afslapning, de søger.

En top private jet charter selskab kan bestemme, at afslapning faktor. På trods af den åbenlyse fordel på lange flyvninger, kan kortere ture forbedres ved at tillade dig at helt hvile når dine private strategidrøftelser er komplette. Du vil ankomme til din destination helt opdateret og klar til det vigtige forretningsmøde.

Den bedste luft charter mæglere kan sørge for luksuriøse fly, der omfatter en kahyt eller to med komfortable senge. Skulle du ikke brug for en tung privat jet charter, kan du stadig finde mindre fly, hvis luksuriøse sæder konvertere til lige så komfortable senge. Du vil nyde de samme faciliteter som med større private jet chartre til lavere omkostninger til at flyve. Din tillid luft charter mægler kan tilbyde fremragende henstillinger for at arrangere turen du skal tage med en perfekt jet leje, der giver dig mulighed for at ankomme udhvilet og klar til at gøre en alvorlig sag.

En Air Charter mægler kan ofte tilbyde mere end en typisk charterselskab

En top privat jet charter selskab operatør eller mægler kan give bedre tur services. Begge kan tjene de fleste af dine private jet charter behov. En erfaren luft charter mægler kan give endnu højere serviceniveau i nogle få områder.

Mæglere kan tilbyde et bredere udvalg af private jet chartre. Operatører normalt ejer deres fly, så du kan være begrænset til en jet leje af eneste fly, der ejes af luften charter selskab. Top Air Charter mæglere har aftaler med mange operatører, som giver dig en udtømmende udvalg af fly. Disse virksomheder kan også pålideligt arrangere indkvartering på meget kort varsel at få dig, hvor du skal være i stil.

Den vigtigste overvejelse, når chartre en privat jet er at finde en mægler, der arbejder for dig. Denne mægler bør fungere som din personlige repræsentant for alle fly, herunder transport til og fra luft terminaler, in-flight fornødenheder, fartplaner og sikkerhed og forsikring ryttere eller certifikater. De bedste virksomheder nå dette point fordi deres fokus er at gøre din private jet chartre den mest komfortable, luksuriøse og effektiv tur, du nogensinde har haft.

Hvordan du kan spare penge Flying på en "tom Leg" Private Jet Charter

Tomme ben ture kan spare dig alvorlige penge, hvis din tidsplan er en bekvem match. Mange virksomhedsledere har udviklende rejseplaner som møder bliver udskudt, omlagte eller udvidet. Når du chartre en privat jet, tidsplaner er stramme. Som dine planer ændrer sig, kan din jet udlejning ikke være tilgængelige for dig.

Når din virksomhed ender du stadig har brug for en tur tilbage til dit kontor, selv om dit fly kan have afgik. Du kan dog finde en eller flere andre private jet chartre i en lignende situation, da selskabet kan afgår til bestemmelsessted uden en passager.

Da selskabet går hjul op alligevel, kan de være glade for at tage dig sammen. Du kan spare mellem 25 og 50 procent på din normale private jet charter gebyr for sådan en tur. Du kan nyde en privat luft charter med al den komfort og luksus, du er vant til med den ekstra fordel af en betydelig besparelse, hvilket gør dit netop indgået forretningsmøde endnu mere vellykket.

Fordele ved et privat jetfly Charter Company Versus Aircraft Ejerskab

At eje en privat jet kan være en vidunderlig oplevelse og fordel, men ofte en privat jet charter selskab kan tilbyde nogle fordele, at fly ejerskab ikke kan. Her er nogle børsnoterede fordele:

  • Omkostninger: Selv eje din egen fly kan være en spændende oplevelse, det er sjældent en billig proposition. Hvis dine behov er sporadiske, ligesom de fleste erhvervsledere, kan en luft charter selskab spare dig penge.
  • Fleksibilitet: Eje betyder, at du har adgang til et fly, men hvis du har brug for at rejse med otte personer, i stedet for de 5-6 dit fly bærer, en privat jet charter vil tjene dig bedre. Der er flere jet leje fly at vælge fra. Måske er din personlige flymotor undergår sin årlige tåre ned og genopbygge proces, og du skal være på en ud af staten forretningsmøde? En top luft charter mægler vil få dig i luften i et par timer.
  • Service: under flyvning og andre tjenester, der kan vise sig besværligt for dig, tilbydes ofte og håndteres af private luft charterselskaber og mæglere. Transport til og fra lufthavne, mad og drikkevarer, lyd og video-tjenester og opnåelse ordentlig forsikring certifikater er blot nogle få af de mange relaterede fornødenheder, som en privat jet charter selskab kan håndtere for dig.

Befragtning vs. eje en Jet

Kan sammenlignes Forskellene mellem befragtning og eje en jet baseret på to kriterier, den ene er omkostninger og den anden er flyet til rådighed for flyvningen. Når du ejer en jet, er du ansvarlig for enten alle eller en brøkdel af alle de omkostninger, afhængigt af fuld eller fraktioneret ejerskab. Disse omkostninger omfatter købsomkostninger, vedligeholdelsesomkostninger, gældende skatter og frimærker, pilot lønninger, landingsafgifter, brændstofpåfyldning Omkostninger, licensindtægter, opbevaring / hangarer omkostninger, forsikringsomkostninger, kontrolgebyrer, hovedreparation omkostninger og muligvis nogle andre omkostninger og gebyrer.

Ved at eje flyet du har at enkelt flyvemaskine til rådighed enten på fuld tid eller i henhold til dine delaktie ejerskab. Ejerskabet af en flyvemaskine begrænser din evne til at vælge det bedste fly for hver enkelt tur, du tager. Hvis du har brug for en kort tur med nogle få mennesker og ønsker at lande i en lille lufthavn, kan din bedste valg være en turboprop, men hvis du ønsker at flyve over hele landet og tage en gruppe med dig, et medium eller tung jet ville være dit valg, så der er ingen grund til at lande og tanke op, plus spare betydelige flyvetid.

Hvis du ejer flyet direkte, kan du kun flyve det fly og ingen anden. Hvis du ejer en fraktioneret aktie, kan du normalt flyve det pågældende luftfartøj eller afhængig af din kontrakt, du kan være i stand til at vælge et andet fly og normalt betale et ekstra gebyr og pådrage sig visse begrænsninger på tilgængeligheden. I begge tilfælde kan du kun afhænge af tilgængeligheden af ​​din kontrakt fly, og nogle gange kunne vælge en anden.

Når du chartre dit fly, har du ingen af ​​de ansvarsområder ejerskab eller begrænsninger på størrelse med en bestemt flyvemaskine. Med et fly jet charter, er der ingen up-front købsprisen, vedligeholdelse, lufthavnsafgifter hangar gebyrer, løbende udgifter til brændstof, og heller ikke den byrde, leje en besætning og omsorg for opbevaring. Du vælger den nøjagtige fly, du har brug for hver tur, uanset om du har 4 eller 40 rejser. Desuden stedet for at skulle gøre din vej til lufthavnen, hvor dit fly holdes, du flyver fra lufthavnen mest praktisk for dig. Alle charter omkostninger er faste baseret på din rejse, så du ved, hvad der præcist til budgettet, uden skjulte eller overraske udgifter, der følger med ejerskabet. Du kan ringe til et charter agent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og diskutere dine behov i detaljer, og de kan have den nøjagtige fly klar til dig i så lidt som 4 timers varsel overalt i verden. Plus de kan også tage sig af eventuelle yderligere faciliteter, du kan få brug, såsom catering, en onboard kok, limousineservice på både afgang og destination lufthavn, hoteller og andre rejserelaterede behov, du måtte have. Du skal blot vælge din udgangspunkt, destination og den gruppe, du tager, agenten tager sig af resten.

Charter Jets og helikoptere

Charter jetfly har langt større rækkevidde end charter helikoptere, men et charter jet kan ikke lande i en lysning eller på en godkendt landing zone på toppen af ​​en bygning. Hvis du har behov for kort afstand flyrejser inden for en storby område som New York eller Chicago, charteret helikopter option tilbydes af virksomheder som Blue Star Jets er det eneste alternativ til at køre. Helikopteren er ikke en mulighed på en lang flyrejse tur, men for korte, mellem byer ture, hurtighed, fleksibilitet eller gøre en alvorlig indtryk på en klient, charteret chopper flyvning er et glimrende valg. Spørg din charter jet-repræsentant for yderligere oplysninger om helikopter muligheder inden storbyområder.

Charterfly Sikkerhedskrav

Charterfly kræver to former for ID, men hvis du rejser på en tung jet til oversøiske steder vil du få brug specifik papirarbejde såsom pas, visum og diplomatiske / militære papirer hvis relevant. Andre sikkerhedsproblemer kan let overvindes og reducere unødig forsinkelse ved at kende de gældende toldregler i udlandet. Nogle oversøiske lufthavne kræver en inspektion af luftfartøjer og / eller lasten. I nogle havne, narkotikarelaterede sniffing hunde er en rutinesag, ikke nogen form for særlig undersøgelse. Blue Star Jet repræsentant kan informere dig om særlige krav inspektion i løbet af dine planlagte layovers eller stopper.

Juridiske begrænsninger, der påvirker Charter Jets

FAA regler forbyder visse former for jet charter fly fra at instrumentanflyvninger natten, men FAA er ikke den eneste agentur, der kan lægge restriktioner på fly. Lokale støjbekæmpelse politikker kan også påvirke nat landinger på visse destinationer. Populære turist pletter ligesom Aspen, Colorado pålægge sådanne politikker, der begrænser fly aktivitet mellem visse nat tid timer, hvilket skaber en udgangsforbud for jet charter piloter, der ellers skal aflede til andre lufthavne at lande lovligt. Det er vigtigt at acceptere disse politikker som led i den "rejse spil". Forsøg aldrig at presse en jet charter pilot eller repræsentant for et charter agentur til at bøje reglerne, da der ikke er nogen fleksibilitet. Breaking FAA og lokale regler støjbekæmpelse kan have alvorlige konsekvenser.

"Tomme ben"

Når du forsøger at reservere charterfly, er det vigtigt at huske, at den private jet charter selskabet ikke ejer, drive eller styre flyet. En tom ben flyvning fløjet på foranledning af ejeren / operatøren, og den erklærede afgang og destinationer på disse fly kan ændre sig lidt ud fra tidligere uforudsete begivenheder. Hvis du har brug et charterfly passer til dine specifikke behov, er det bedst at planlægge en komplet charter tur reserveret til din nøjagtige specifikationer i stedet forsøge at hoppe på en række tomme ben charterfly til at fuldføre turen.

Charter Jets Tilbyd frihed til at vælge hvem du rejser med

Du kan være i stand til at vælge din rejse partner, men du kan ikke vælge, hvem vil være på flyet med dig, hvis du flyver på en stor flyselskab. Med chartret jetfly, har du frihed til at vælge, hvem du ønsker at flyve med. Du kan være sikker på, at disse rejsefæller har gennemgået en grundig baggrundskontrol og er andre fagfolk. Hvis du rejser med andre passagerer på privat charter jetfly ikke appellerer til dig, så har du frihed til at chartre hele flyet, også. Ved at dele i flyvningen, omkostningerne er dog mindre.

Under den fred og ro du har brug for på Jet Charter

Hvis du nogensinde har fløjet på en offentlig flyselskab, er det sandsynligt at du har haft en forteelser sæde partner. Forestil dig at du har haft en lang dag og vil gerne bare sidde og hvile, men i mellemtiden passageren ved siden af ​​dig er blaring hans MP3-afspiller eller snorken. Dette er en anden grund en jet charter service er så tiltrækkende for flere og flere rejsende. Med en privat jet charter, har du fred i sindet, at du vil få resten og service, du har brug for og ønsker. Ved at flyve nogle af de mest luksuriøse jetfly på markedet kan du være sikker, at flyvningen bliver så behageligt som din egen seng. Du vil flyve med en høflig og opmærksomme besætning. Desuden kan mange jet chartre tilbyde en tosproget repræsentant til at bistå rejsende fra hele verden.

Private Charter Jet tilbyder privatliv og Respekt for dit Dignity

Disse dage, er der flere og flere måder at din personlige rum er invaderet i lufthavne, men private jet charter tjenester redde dig fra den pinlige kontrol, der kan forekomme ved kommercielle lufthavnens sikkerhed screening stationer. Du springe også forbi de lange forsinkelser, især i lufthavne, der har en flaskehals scenario. Men bare fordi private jet charter tjenester ikke bruger store maskiner i deres screening af rejsende, at der er mangel på sikkerhed for dig, andre rejsende og flyet. Mange virksomheder gennemfører detaljerede undersøgelser af alle deres piloter, jordpersonale, kabinepersonalet og medpassagerer.

Charter flyvninger, som tilbyder attraktivt alternativ til Public Service

Air charterfly er mere end blot et middel til at komme fra et sted til et andet. De er praktisk og en nødvendighed for alle, der mener, tid er penge. For mange forretningsrejsende, at få der til tiden eller forud for tidsplanen er utrolig vigtig. En af de vigtigste årsager kyndige rejsende vælger luft charter rejse er at undgå lange ventetider og hyppige unødvendige forsinkelser på kommercielle lufthavne, som kan være uudholdeligt. Air charterfly redde dig fra disse forsinkelser ved at tilbyde private boarding i din lufthavn valg. Virksomheder som Blue Star Jets behøver kun en fire timers leveringstid på rejser og de kan arrangere landtransport at få dig til og fra lufthavnen. Med privat luft chartre du ikke behøver at stå op kl 4 at fange en 9 am flyvning. De flyver når du er klar. Hvis du har brug for hjælp med rejsearrangementer, hoteller eller dagpleje, en luft charter tjeneste, såsom Blue Star Jets, kan håndtere disse behov.

Private Fly Charter ID Krav

Der er mange måder, hvorpå charter flyoperationer adskiller sig fra kommercielle luftfartsselskaber, men en måde, der normalt forbliver den samme med hensyn til identifikation passager. Den bedste charter jet fly kræver to former for id, før passagererne kan bord på flyvemaskinen. Det er ikke bare for at beskytte den private charter jet operation, det er også designet til at forhindre identitetstyveri og misbrug af dit charter-medlemskab. Den bedste charter jet operationer tillader dig at overføre dine medlemskab privilegier til nogen, du vælger, men at legitimation til formål at sikre, at dem, der bruger jeres privilegier er godkendt af dig at gøre det. Afhængigt af flyvningen, kan du støde på yderligere sikkerhedskrav, og der er FAA regler, der gælder rejser med skydevåben og andre farlige materialer. Det kan være nødvendigt at foretage yderligere papirarbejde baseret på din bagage eller last eller prøver du bringer med dig på flyet.

Charterfly kræver to former for ID, men hvis du rejser i en tung jet til en oversøisk placering vil du har brug for papirarbejde såsom dit pas, visum eller diplomatiske papirer. Militære medlemmer bør bære en kopi af deres ordrer, orlov formularer eller andre papirer. For nogle internationale flyvninger, kan toldekspeditionen være nødvendigt, selv om du ikke har til hensigt at forlade lufthavnen. International sikkerhed situationer kan kræve en inspektion af luftfartøjet. I nogle havne, der kører et lægemiddel-sniffing hund er en rutinesag, men nogle kan misfortolke rutine som en slags særlig undersøgelse.

Charter Jets og helikoptere

Den bedste charter jet selskaber tilbyder også helikoptere, men mange rejsende er ikke sikker på, når helikopteren mulighed er mere fordelagtig. Nogle mennesker chartre en helikopter flyvning for nyhed, men når det kommer til business eller private rejser, helikoptere er bedst, når du har brug for en kort tur til et fjerntliggende område. Det amerikanske militær bruger helikoptere til at tage soldater til uddannelsessteder og militær øvelse steder, hvor der ikke er nogen nærliggende baner og nem adgangsvej. Du kan finde helikopter rejser fordelagtig i alle steder, hvor lufthavne er langt væk, og der er ingen let vej adgang til den ønskede destination. Jets er den eneste måde at flyve til lange afstande, og kan være mere pålidelig i visse slags vejr; helikoptere vil ikke flyve med høj vind eller lav sigtbarhed. Chartre en helikopter er absolut mulighed for korte ture, hvis du har brug for adgang til fjerntliggende steder, men til lange ture en jet er den eneste mulighed.

Juridiske begrænsninger, der påvirker Charter Jets

Baseret på den type fly, du ønsker at charter, skal du være opmærksom på at nogle FAA regler nat landinger kunne ændre tilgængeligheden af ​​dit fly. Hvis flyet du overvejer har et forbud mod "nat instrument landing," piloten kan have til at overholde en "udgangsforbud" for det pågældende luftfartøj. Disse typer af problemer er helt ude af hænderne på din jet charter agent og selskab, der fungerer på dine vegne til lokalisering og planlægning turen. Charter jet agenter ikke ejer flyet, og kan ikke holdes ansvarlig for FAA regler, der kan påvirke natflyvninger. Hvis du ikke er sikker, er det altid bedst at spørge, om en nat flyvning kunne udgøre et problem eller forsinkelse baseret på sådanne bestemmelser.