Prism vægttab program

Prism vægttab program
Fuldkorn, såsom havre, fremhæves i Prism-programmet.

Den Prism vægttab program er en lav-kulhydrat, tro-baseret program, der lægger vægt ændre en persons måde at leve på i stedet midlertidigt vedtage en kost plan for at tabe.

Historie Prism-planen

Den Prism vægttab program blev først udviklet i 1990, og en bog om programmet er skrevet af Karen Kingsbury, en kendt inspirerende forfatter og tidligere reporter for Los Angeles Times.

Programmet er blevet brugt af mere end 60.000 mennesker, som opfordres til at danne eller tilslutte støttegrupper eller deltage i et hjem undersøgelse kursus, mens du bruger programmet.

Kurset omfatter kosten plan såvel som en projektmappe, der indeholder målinger til at inspirere og ændre personens holdning om at spise. Støttegrupper mødes ugentligt og omfatter en videopræsentation samt diskussion med andre gruppemedlemmer for støtte og opmuntring.

Programmet kan også udfyldes alene med hjælp fra hjem undersøgelse kursus, som omfatter projektmappen, videoer og andre nyttige materialer.

Den Prism vægttab program

Det vigtigste element i kosten del af programmet er en lav-kulhydrat plan, der opfordrer til at skære ud hvidt brød, sukker og andre forarbejdede fødevarer.

På den måde er det ligner Sugar Busters, selvom uforarbejdede sukker som honning er tilladt i Prism planen. Det er ofte sammenlignet med Atkins Diet, men denne plan giver flere fødevarer valg og er ikke så højt proteinindhold. Det heller ikke vægt på at eliminere carbs, der kommer fra frugt og grøntsager.

Kosten Programmet omfatter fire seks-ugers faser og flere fødevarer er tilladt i hver fase, med det formål at få den person i balance, så han eller hun spiser den rigtige mængde af en række fødevarer.

Den kost plan kræver omkring 1.200 til 1.400 kalorier om dagen, med vægt på sunde hele fødevarer og bevæger sig væk fra hvide fødevarer og forarbejdede korn og andre raffinerede produkter. Vejning fødevarer for at sikre den korrekte del størrelse samt tælle kulhydrater og kalorier er en stor del af programmet, der sikrer, at folk se nøjagtigt, hvor meget mad, de lægger ind i deres krop og være mere opmærksomme om deres valg.

Hver fase indeholder en projektmappe med 42 lektioner, mens fase et og to har også ugentlige instruktionsvideoer og uge man medregner en introduktionsvideo og en CD eller lydbånd til yderligere inspiration.

Faser kan gentages så ofte du vil, eller du kan bo i en fase i en længere periode, hvis du foretrækker det. Der er også en "fortsættelse" program for folk, der søger at bevare deres vægttab.

Prism Succeshistorier

Mange rapporter på internettet beskrive dette som en nem og effektiv måde at tabe sig, når Dieters komme sig det første chok at fjerne sukker og hvidt mel fra deres kost.

For folk, der allerede åndeligt tilbøjelige, vil dette aspekt af Prism vægttab program være attraktiv. Deltagerne i programmet taler om at vende vægten problem over for Gud og erkender, at Gud altid elsker mennesker, selv når de ikke kan elske sig selv.

Det hjælper også folk til at se, at fødevarer skal nære os, ikke trøste os, og ændre din holdning om mad kan også hjælpe dig med at tabe. Idéen er at omdanne sindet såvel som kroppen, og mange mennesker, der har brugt den kost plan sige, at det har bragt dem en bedre fornemmelse af åndelighed og en mindre talje.

For folk, der er ikke vild med religion, denne plan er ikke en god idé, og der er andre low-carb muligheder, der kunne være bedre for dig.

Men for dem, der er interesseret i en kost plan, der er mere end en kortsigtet hurtig løsning, der kan ændre din krop, sind og ånd og bringe en mere åndelig perspektiv til at spise, kan denne kost plan sammen med motion være ganske effektiv.