Priserne for autocampere på Campingpladser

Priserne for autocampere på Campingpladser
En autocamper er et hjem væk fra hjemmet.

Priserne for autocampere på campingpladser er af betydning, når du er klar til at tage din bil ud på den åbne landevej. Uanset om du overvejer et køb af et femte hjul, eller har lige lavet en, vil følgende information guide dig, så du vil vide, hvad de skal forvente, når du rejser på tværs af landet.

Autocampere til salg

Når du kører ned ad en motorvej, chancerne er, at du vil få øje på en række forskellige autocampere i alle former og størrelser. Autocampere, campingvogne, eller mere almindeligt kendt som autocampere (rekreative køretøjer), er stigende i popularitet.

Typer af Autocampere

Der er tre typer af huse på hjul.

 • Type A - Disse er bygget på et chassis og er mindre end 25 meter til over 40 meter i længden. De er de dyreste og de største autocampere, der sælger for omkring $ 112000.
 • Type B - Disse ofte kaldes van campister og har færre faciliteter end type A. Prisen er omkring $ 55,000.
 • Type C - Disse er bygget på rammer og har en vedhæftet kabine med soveplads til liggeunderlag. Prisen er omkring $ 55000.

For at hjælpe dig, når du overveje en af ​​de ovennævnte huse, kan du besøge følgende websteder.

 • RVT har både nye og brugte køretøjer.
 • RVs og Autocampere giver tips til at guide dig på hvad forventer, når de køber en autocamper.

Udlejning First

Da autocampere er dyre, kan du ønsker at leje en for en uge eller to for at se, om det er en bil, du nyder at køre og ride på. Daglig leje løber fra $ 115 til $ 150 om dagen. Husk at tage din tid til at se, om det er et produkt, du ønsker at investere din tid og penge i.

Priserne for autocampere på Campingpladser Across America

Som du venture ud til campingpladser, er der en række faktorer, der er involveret i at bestemme, hvor meget du kan forvente at betale for opholdet. Husk, at det er en god idé at enten ringe eller gennemlæse campingpladsen eller nationalpark hjemmeside før din rejse. Nogle steder tillader ikke autocampere eller ikke er udstyret til at håndtere dem.

Når du finder en campingplads, der kan rumme autocampere, regler og gebyrer kan afhænge af følgende:

 • Størrelse af camper - Generelt, jo længere og større RV, jo mere plads det tager på partiet og jo højere gebyr. Campingpladser kan opkræve et vist beløb for campister under 25 meter og mere for dem, der er 30 meter eller længere.
 • Hook-ups - Hvis et websted er udstyret til elektrisk, vand og kloak hook-ups, kan prisen for opholdet være højere.
 • Sæson af året - De satser på en campingplads, kan variere, afhængigt af årstiden med sommermånederne kommanderede en højere prisen for opholdet.
 • Antal passagerer - Nogle steder kan opkræve dig i forhold til antallet af personer i din RV. Normalt prisen på nationalt eller State Park er mellem $ 10 og $ 15 per nat for to passagerer. Private campingpladser opkræve mellem $ 30 og $ 40 per nat. Hvis mere end to passagerer er ombord, ofte er der en ekstra $ 2 per nat per person.
 • Placering af campingpladsen - Hvis du er i et område, hvor der er populære attraktioner, såsom en forlystelsespark som Disney World, kan du forvente at betale op til $ 60 en nat.

En lille advarsel

Det er stærkt anbefales altid at bo på en campingplads, der er udpeget til autocampere. Trække ud til siden af ​​en øde vej eller en overnatning på en rasteplads langs motorvejen er ikke sikker. Selv om nogle autocamper ejere har tilbragt natten i detailbutik parkeringspladser, kan det være farligt.

Før du rejser

Spørg dig selv, før du tager ud på en tur i din RV, følgende spørgsmål:

 • Har du brug for forbehold? - Nogle campingpladser bog hurtigt, især i højsæsonen, så sørg for at tjekke. Du ville hade at forvente at tilbringe natten i en park kun at finde der var ingen stillingsopslag.
 • Har du pakket alt, hvad du har brug for? - Notere ned punkter på en camping listen, så du ikke glemmer noget.
 • Hvis rejser til Canada eller Mexico, har du brug for et visum? - Passagerer i køretøjer med nummerplader os ikke brug for et visum for at rejse gennem disse grænser nationer.
 • Hvor mange rejser med dig? - Du ønsker at sørge for hver rytter i din RV har adgang til en sikkerhedssele.
 • Ville det være værd at deltage i en autocamper klub for at spare penge på din campingplads udgifter? - Hvis du planlægger at sove i din autocamper ofte, at deltage i en klub kan betale sig.

Klar til at gå

En autocamper er en af ​​de bedste måder at udforske det smukke landskab i hele landet. Forhåbentlig vil dine oplevelser blive rig og tilfredsstillende. Nu, at du er informeret om priserne for autocampere på campingpladser, er du klar til dit eventyr. Hvis du planlægger at gøre nogle Vandreture, pakke din backpacking gear. Have det sjovt!