Printer Ink: Kopimaskine toner Tips

Papirtyper Matter Når du bruger Affotografere Toner

Fotokopi toner kan være effektiv, hvis du har fået alle de rigtige værktøjer. Under alle de rigtige værktøjer kan betyde at bruge den rigtige type papir. Her er nogle af de overvejelser, for at matche op papirtyper med din fotokopi toner.

 • Sørg for at du vælger den rigtige fuser medier vægt indstilling for særlige former for papir, når du bruger din fotokopi toner.
 • Vælg den rigtige foder metode til blankt papir. Hvis du bruger glittet papir, kan der være mere slip og din fotokopi toner vil ikke fungere ordentligt med denne type papir, medmindre du køre det igennem universalbakken papirbakke. Den universalbakken feeds mediet gennem en mere direkte vej.
 • Brug ikke inkjet-papir med din fotokopi toner. Inkjet papir er specielt fremstillet til brug med blæk, mens laser papirer specifikt er formuleret til brug med fotokopi toner.
 • Kontroller for den korrekte vægt, hvis du vælger obligation at køre gennem kopimaskinen. Visse brevpressere måske ikke kompatibel med din maskine.

Lexmark Laser Toner Genbrug Program

For at lette et grønnere miljø, har mange printerproducenter, herunder Lexmark, skabt et genbrugsprogram, hvor du kan indsende brugte materialer, såsom deres Lexmark laser toner. Processen er enkel. Du kan pakke op din gamle Lexmark laser toner i den originale kasse, du har købt den i, og forsegle det med tape. Brug etiketten allerede er fastsat for dig eller udskrive en forudbetalt etiket. Sæt etiketten og sende pakken med posten. For dem, der foretrækker at gøre en drop-off, kan du også tage din Lexmark laser toner eller tom blækpatron og aflevere den på et autoriseret forhandler placering. Lexmark recycle Programmet gør ikke kun for et renere miljø, men også giver arbejde til udsatte voksne, der sorterer gennem toner og patroner til genbrug.

Tre ting at tænke på, før du køber Affotografere Toner I Bulk

Køb fotokopi toner i løs vægt kan samle dig store besparelser på lang sigt - hvis du følger nogle enkle retningslinjer. Køb fotokopi toner i bulk er ikke for alle forbrugere. Her er hvorfor.

 1. Affotografere toner har en holdbarhed. Hvis du har toner med en chip, kan din patron udløbe, før du selv bruge det, hvis du køber i løs vægt, og kun udskrive dokumenter lejlighedsvis.
 2. Hvis du er en virksomhed, hjemmekontoret eller forbruger, som går gennem fotokopi toner ofte, så købe i løs vægt er for dig. Du kan realisere en besparelse ved at købe større mængder og tage trøst i at vide, at du rent faktisk skal bruge din fotokopi toner, før det udløber.
 3. Hvis du ikke er sikker på, om at købe i løs vægt virker for dig, bare tage et par minutter til at tænke over, hvad dine print behov er. Spørg dig selv, hvor meget fotokopi toner du har brugt i de sidste tre måneder. Har du ændret det ofte, eller er du stadig bruger den samme fotokopi toner?

Udskiftning med aftappet Copier Toner

Ikke alle kopitonere er de samme. Nogle kopimaskiner må bruge patron toner, mens andre kan være enheder, som anvender flaske kopimaskine tonere. Hvis du beslutter mellem hvilken model der er bedst, mener, at der er fordele ved at få udstyr, der bruger flaske kopimaskine tonere. Her er nogle punkter at overveje, når de beslutter, hvad der fungerer bedst for dit kontor.

 • For større monokrome kopimaskiner, er det almindeligt at udskifte toneren ved genpåfyldning med tonerflasken.
 • Du kan finde nogle versioner af flaske kopimaskine tonere er placeret på samme måde som patron tonere. Nogle enheder har en tragt for dig at hælde toner uden at skulle åbne døren til enheden.
 • Du kan finde modeller, som bærer flere flasker kopimaskine tonere, reducere nedetid pga påfyldninger.
 • I nogle modeller af kopimaskiner, kan du endda finde en tragt, der gør det muligt at påfylde toner uden at afbryde udskriftsjobbet overhovedet.

Friskhed tæller med kopimaskinen Toner Cartridge

Hvis du gør dit kontor eller hjem kopiering med laser toner, bør du være opmærksom på en alder af din kopimaskine tonerpatron. Mange mennesker tror ikke, at en kopimaskine tonerpatron kan gå dårligt med alderen. Sandheden er, at det anbefales, at du bruger en kopimaskine tonerpatron inden for et år for at købe det. En kopimaskine tonerpatron præstation vil forringes med tiden, hvis det sidder åben for længe.

Hvis du vil have de bedste resultater fra din toner, skal kopimaskinen tonerpatron blive holdt lukket i sin taske indtil brug. Opbevares ved stuetemperatur for at forhindre, at toneren klumpe inde i patronen. Toner er hovedsagelig et pulver, og hvis de udsættes for de elementer, det kan blive beskadiget. Hvis du køber din kopimaskine tonerpatroner i løs vægt, så fortvivl ikke. Så længe du holder tonerpatronerne på et tørt sted og i deres beskyttende emballage, kan du købe kopimaskine tonerpatroner til sidste du i nogen tid uden at bekymre sig om deres alder.

Valg i kopimaskine tonerpatroner

Der er fire muligheder, når det kommer til kopimaskine tonerpatroner. Nedenfor er nogle oplysninger om hver.

 • OEM Copier tonerpatroner - OEM betyder "Original Equipment Manufacturer", hvilket betyder, at disse typer af patroner kommer direkte fra producenten, der gjorde kopimaskinen. Disse er de mest pålidelige, men også den dyreste at købe.
 • Generiske kopimaskine tonerpatroner - generiske patroner er lavet af after-market fabrikanter, der har evnen til at gøre kompatible patroner til din printer type. Udformningen og gør af disse patroner er de samme som OEM patroner, men er langt billigere.
 • Renoverede kopimaskine tonerpatroner - Refabrikering af kopimaskine tonerpatroner består i at tage enheden fra hinanden, rengøring og genpåfyldning det. Disse patroner er godt testet for kvalitet og vil normalt give dig lignende udskrivning resultater som enten OEM eller generiske patroner.
 • Toner Refill Kits - Refill kits til kopimaskine toner er gavnlige, fordi de er til genopfyldning med flaske toner. Dette gør at du sparer udgifter til indkøb af en ny patron hver gang du løber tør.

Men disse er mindre let at bruge og kan have varierende resultater med hensyn til kvalitet.

Udskiftning Dit Xerox Toner Cartridge

Ved udskiftning din Xerox-tonerpatron, der er et par ting, du bør holde øje med. Her er et par tip til korrekt udskifte Xerox tonerpatron til de fleste Xerox model kopimaskiner.

 • Nødvendig? - Kopimaskinen vil fortælle dig, når du har brug for at udskifte din Xerox tonerpatron. Xerox-tonerpatroner kan genbruges, så skal du følge vejledningen til bortskaffelse, du modtager med den nye patron. Udskift kun når det er nødvendigt.
 • Håndtering - Ved korrekt håndtering din Xerox-tonerpatron, skal du sørge for ikke udsættes for direkte sollys eller stærkt indendørs lysstofrør. Også, ikke berøre eller ridse tromlens overflade. Forkert håndtering kan føre til dårlige udskrivning resultater senere og behovet for at købe en anden Xerox tonerpatron.
 • Være blid - Når du trækker den gamle Xerox tonerpatron, skal du ikke tvinge enheden. Disse er omhyggeligt bygget maskiner, der er afhængige af korrekt tilpasning til fastholdelse kvalitet. Du risikerer at bryde, hvis du er insisterende.

For detaljerede instruktioner om udskiftning af Xerox tonerpatron i din specifikke model kopimaskine, Xerox.com tilbyder støtte og vejledning.

Typer af kopimaskine toner

Hvis dit kontor har en kopimaskine, vil du ønsker at uddanne dig selv om kopimaskine toner. Der er to hovedtyper af toner på markedet: flaske toner og tonerpatroner. Normalt aftappet toner er simpelthen almindeligt toner i en plastflaske. Det er den type af valg for de fleste kopimaskiner og er let hældes i din tonerbeholder i maskinen. På den anden side, tonere er lidt mere komplekse enheder.

Kopimaskine tonerpatroner er lavet af både toner og en billedtromlen pakket i en plastik sag. Laserprintere og faxmaskiner anvendes oftest tonerpatroner, selv om mange low-end kopimaskiner gøre det så godt. Tonerpatroner koste mere end flaske toner, men er også normalt lettere at købe fra en lokal butik. Sørg for at undersøge din brugermanual at bestemme den bedste form for kopimaskine toner til din enhed. Hvis du har svært ved at finde den rigtige type, skal du kontakte producenten for mere rådgivning.

At finde den laveste pris på din Xerox kopimaskine Toner Cartridge

For kontorer, der gør en masse kopiering, kan omkostningerne til drift være dyrt. Hvis du har en laser kopimaskine, der bruger toner, du allerede ved, hvad jeg mener. Toner er ikke kun dyrt, men også behov for påfyldning alt for ofte. Produkter såsom en Xerox kopimaskine tonerpatron kan findes på lavere priser, end du tror med lidt leder.

Først holde sig væk fra butikker, hvis det overhovedet er muligt. Hvis billige priser er hvad du leder efter, vil du ikke finde dem der. Lave priser på kontorartikler findes den nemmeste på internettet. For din Xerox kopimaskine tonerpatron, kan erstatninger købes til halv pris af detail fra mange genfremstilling virksomheder, der opererer hjemmesider. Disse leverandører drage fordel af de lavere produktionsomkostninger forbundet med genfremstilling for at give lavere priser på deres produkter. Brug internettet til at finde den bedste pris, næste gang du har brug for at udskifte din Xerox-kopimaskine tonerpatron. Du vil spare penge for sikker, og når du gemmer penge, du sparer uundgåelige hovedpine.

Xerox Toner til Xerox kopimaskiner

Selv om mange mennesker tror, ​​at Xerox tilbud udelukkende i at gøre kopimaskiner, sandheden er, at de også er meget aktive i den grafiske branche. Faktisk tonerpatroner, der er produceret af Xerox er meget bredt og let tilgængelige på markedet i dag. Når Xerox-tonerpatroner er matchet op til nogle af de andre tonerpatroner fra andre selskaber, vil du opdage, at Xerox blækpatroner er meget rimeligt prissat i modsætning til nogle andre blækpatroner.

Xerox toner er en fantastisk løsning, fordi Xerox har indført genopfyldning tonerpatroner i de fleste af deres kopimaskiner. Det giver færre ture til kontoret levering butik og mindre omkostninger i forbindelse med køb af nye blækpatroner hver gang. Xerox toner er af højeste kvalitet og er specielt blandet for Xerox kopimaskiner. Hvis du ejer en Xerox kopimaskine, bør du holde sig til Xerox toner, der er beregnet til din maskine.

Regne i prisen på Copy tonere til dit budget

Når du er ude efter en laser kopimaskine, der passer til dine behov, er det vigtigt ikke kun at se på omkostningerne ved det faktiske kopimaskine, men at faktor i omkostningerne til forbrugsstoffer, så godt. Specifikt kopiere tonere, udviklere, og fuser olie kan tilføje væsentligt til dit budget gennem hele livet af din laser kopimaskine. Du har typisk fire forskellige farver kopi tonere, du bliver nødt til at erstatte, herunder cyan, gul, magenta og sort. Du kan købe kopi tonere som separate flasker og erstatte farver, da de løber tør. Du skal også til vedligeholdelse din levering af udviklere til at blande med dine kopi tonere. Udviklere skaber den magnetiske tiltrækning på dine tonere til tromlen, så du kan udskrive. Udskriver fra din laser kopimaskine vil blegne med tiden, signalerer behovet for dig at tilføje udvikler. En ujævn farve i dine udskrifter viser ofte behovet for nye tonere. For sidste touch på din laser kopimaskine udskrifter, du har brug for fuser olie, som har en tendens til at vare dobbelt så længe som udvikler.

Skarpe kopimaskine leverancer så du kan opgradere

Hvis du har en Sharp digital kopimaskine, kan du bruge den som en printer, så godt. Skarpe kopimaskine leverancer, såsom printerens opgraderingskit, giver dig mulighed for at slå din Sharp digital kopimaskine i en laserprinter. Du vil være i stand til at udskrive ved 600 dpi, samt styre funktioner og features fra skrivebordet. Disse Skarpe kopimaskine leverancer omfatter alt hvad du behøver til omdannelse, herunder et interfacekort, ekstern port, kabel og CD-ROM med printerdriver. Softwaren er kompatibel med Windows 3.5, 95, 98 og NT 4.0.

Du kan endda installere printeren opgraderingskit dig selv og alt du behøver er en Phillips skruetrækker. Du skal blot fjerne fire skruer for at fastgøre interfacekortet på plads, udskifte dækslet og din Sharp digital kopimaskine er en printer.

Sikkerhed og eksponering for tonerpatroner

I årenes løb har der været undersøgelser udført for at vurdere effekten af ​​indånding omkring tonerpatroner. En undersøgelse af Xerox observeret virkningerne af toner indånding, hvor en person har hyppig og langvarig udsættelse for tonerpatroner og lignende materialer, såsom polymer støv. Studiet af toner indånding blev udført med laboratorie rotter i det meste af deres levetid. Ifølge undersøgelsen, resultaterne viste ingen tegn på øvre luftveje toksiner, lunge tumorer eller dødsfald i forbindelse med eksponering for tonerpatroner. Xerox undersøgte også en række produktions- og servicemedarbejdere med hyppig og langvarig udsættelse for tonerpatroner. Virksomheden blev ikke fundet nogen negative sundhedsmæssige foreninger relateret til toner indånding.