Printable Love Notes

Printable Love Notes


Glider kærlighed noter til din kæreste i løbet af dagen kan hjælpe med at holde forbindelsen mellem jer to i live og godt. Disse fire printable kærlighed noter er enkel at bruge og vil lade dine andre væsentlige, at du tænker på ham. Klik på billedet linket til højre for at åbne PDF-filen. Hvis du har brug for hjælp at downloade printables, tjek disse nyttige tips.

Gør det Personligt

Mens du bare kan smutte noten til din kæreste, er det også rart at tilføje lidt personligt præg. Tilføj en kort, romantisk note, eller bare en enkelt, "XOXO" at lade ham vide, at du pleje. Viser denne form for eftertænksomhed måske endda inspirere din elsker til at gengælde med en note af hans egne.

Hvor til at sætte Notes

Mens er nemt at skabe den note, at finde ud af den bedste måde at levere det skal tage nogle planlægning. De bedste steder er dem, hvor han vil finde det uventet, mens han er væk fra dig. Et par ideer kan nævnes:

  • Folde det og sætte det i hans briller 'sag
  • Glider noten i en pung eller tegnebog, så han finder det, da den nåede til kontanter
  • Plantning det i sin mappe, eller i brystlommen på en frakke
  • Skubbe det ind i siderne i en notesbog eller filer
  • Skjule det inde dækning af hans / hendes bærbare computer

En sød gestus

Uanset hvor du sætter noten, og hvordan du tilmelder det, den eneste ene i dit liv er sikker på at værdsætte det faktum, at du tænker på ham. Nyd tanken om hans smil, når han finder din note, og bliv ikke overrasket, hvis du ender med at finde et kort eller to selv på et tidspunkt.