Printable Elmo Fødselsdag Invitationer

Printable Elmo Fødselsdag Invitationer


Opret en fest invitation til dit barns næste store dag ved at gøre printbare Elmo fødselsdag invitationer. Elmo, den lodne røde marionet på Sesame Street, er en favorit kids 'karakter og gør en perfekt tema til enhver 1st fødselsdag eller lille barn / børnehaveklasse fest.

Print Elmo Invitationer

Licensed karakterer som Elmo er populære temaer for børnefødselsdage. Dog kan købe fødselsdagsfest forsyninger med disse tegn tilføje op hurtigt. Skær ned på omkostningerne ved at udskrive dit eget Elmo inviterer fra din hjemmecomputer.

Elmo Invitationer

Find invitationer på:

 • DLTK - kort: udvælge Elmo fødselsdag invitationer fra denne hjemmeside i enten farve eller sort og hvid. En matchende konvolut er også inkluderet.
 • Ultimate Kid fødselsdage: Indtast din information i Elmo printable og derefter udskrive den sidste kopi af invitationen. Filen kan ikke gemmes, så udskrive nok til alle de inviterede gæster eller planlægger at gøre farvefotokopier senere. En konvolut er også tilgængelig.
 • Bedste Kids Fødselsdag parter: Brug PDF-fil til at udskrive en gratis farve 1st fødselsdagsfest invitation med Elmo grafik og tema. Hvis den part er ikke for en 1st fødselsdag, men du stadig ønsker at bruge invitationerne, skåret ud en almindelig hvid strimmel papir stor nok til at dække over ordlyden for 1. fødselsdag. Så gør farvefotokopier med strimmel tapede over ordlyden.

Udskrivning Tips

Under udskrivning gratis fødselsdagsfest invitationer fra hjemmet kan synes let, kan du løbe ind i et par problemer. Følg disse tips til problemfri Elmo invitationer:

 • Har en ekstra patron rød eller farve blæk på side Hvis du udskriver farve invitationer. Elmo er rød, så udskriver i farve kan bruge rødt blæk hurtigt.
 • Spar blæk ved at udskrive invitationerne i sort og hvid på rød farvet karton.
 • Invitation størrelser kan variere fra sted til sted, så sørg for du har den korrekte størrelse papir i printeren.
 • Følg udskrivning instruktionerne på den hjemmeside, hvor du hentede invitationen.
 • Ophold i nærheden af ​​din printer for at undgå papirstop.
 • Kontroller, om de Elmo invitationer er tosidet. Hvis ja, kan du nødt til at vende papiret om, og læg den tilbage i printeren.

Farve din egen Printable Elmo Fødselsdag Invitationer

Udsende fødselsdagsfest invitationer er ofte spændende for et barn, der har en kommende fødselsdag. Lad ham eller hende komme ind i festlig stemning ved at hjælpe med invitationerne. Elmo eller Sesame Street partier er normalt for små børn, som måske ikke er i stand til at hjælpe med computeren aspekt af skabelsen invitation. Dog kan de stadig være involveret med den kunstneriske udseende printbare Elmo fødselsdag invitationer, når du farve dit eget invites.To gøre invitationer ved hjælp af din computer, printer og farvelægning ark Følg disse trin:

 1. Find en printbar farvelægning side byder Elmo, der vil passe på en foldet 8,5 med 11 tommer ark karton.
 2. Udskriv fra det korrekte antal ark (antal inviterede gæster).
 3. Giv printbare ark til dit barn for ham / hende til at farve med farveblyanter, mens du fortsætter til næste trin.
 4. Udskriv fra de oplysninger partiet, såsom dato, tid, sted og RSVP oplysninger.
 5. Brug et papir cutter til at skære de oplysninger og lim på indersiden af ​​dit foldede invitation kort.
 6. Når dit barn er færdig med farvelægning de udskrevne Elmo sider, skåret omkring grafik med en saks, så der er ca en ½ tomme margin, snarere end at forsøge at følge hver linje nøjagtigt. Dette skaber en dejlig grænse.
 7. Lim snittet og farvet Elmo designs på forsiden af ​​hver invitation.
 8. Lad limen tørre og derefter forsegle invitationer i en kuvert til forsendelse eller uddele til gæster.


Printable Elmo fødselsdag invitationer er en sjov og nem måde at lave dine egne fødselsdagsfest invitationer. Uanset om du bare tilpasse en premade invitere eller har dit barn at farve hans / hendes eget Elmo invitere, det endelige resultat er en sød og billigt invitere til dit barns næste store dag.