Printable Cupcake Pakkemaskiner

Printable Cupcake Pakkemaskiner


Pryde din næste bagning projekt med printbare cupcake wrappers.

Dekorative Cupcake Pakkemaskiner

De smarte, laser-cut pakkemaskiner du ser for cupcakes på dit håndværk eller køkken butik hjælp producere professionelle kage udsmykning resultater uden megen ståhej. Men de kan være dyrt at købe, hvis du har en masse cupcakes til at dække. I stedet bruger internettet til at finde og købe (eller få gratis) et par design, der vil dekorere dine cupcakes til en lavere pris.

Ideer til Pakkemaskiner

De indpakning, du udskriver hjemme er perfekte til travle mennesker eller dem, der har begyndt udsmykning færdigheder. Prøv at gøre følgende med dem:

 • Udskrivning af en ferie design, perfekt til en skole fest, familiesammenkomst eller fundraising bage salg
 • Matchende indpakningen er design farver til buttercream frosting du top cupcake med
 • Skipping de omfattende frosting detaljer og i stedet bare at gøre en simpel hvirvel design, lade indpakninger den største design element
 • Skæring toppen af ​​indpakning med scrapbog saks til en flosset kant
 • Visning på en klar akryl cupcake holder så de dekorative indpakning ikke er omfattet

De ideer til at bruge dine indpakning er uendelige. En sjov, rød plaid mønster er perfekt til en sommer picnic dessert, mens en elegant rose motiv eller damask vil se fantastisk på et bryllup. De er også en god måde at klæde sig cupcakes til en børnefødselsdag, på en baby brusebad eller til et bryllup brusebad.

Printable Wrapper Tips

De fleste af de printbare indpakning komme med anvisninger, hvilket gør dem nemme at udskrive og bruge. Husk at holde disse ting i tankerne, når du arbejder med indpakning:

 • De fleste indpakninger er lavet til at passe standard cupcakes, medmindre andet er angivet. Hvis du ønsker at gøre mini-cupcakes eller ekstra store cupcakes, skal du muligvis ændre indpakning i et redigeringsprogram. Kontroller, om dette er muligt eller tilladt, før du køber.
 • Brug karton til din indpakning, som almindelig trykpapir kan være for spinkelt.
 • Dobbelttjek, at printeren fungerer korrekt, og har masser af sorte og farvede blækpatroner, før du sender flere indpakning skal udskrives.
 • Udskriv fra en test ark at se, hvordan indpakningen ser ud, før du udskriver fra det nummer, du har brug for.
 • Nogle indpakningsmaterialet kommer ikke med bunde, så vil du stadig nødt til at bage dine cupcakes i en regelmæssig indpakning og derefter dække, at en i din trykte wrapper. Brug en almindelig indpakning eller en, der koordinerer med designet på den trykte indpakning for de bedste resultater.
 • Hvis du udskriver en indpakning med en bund, så sørg for ingen blæk rører selve cupcakes, så de holder sig sikkert til konsum.
 • Gem dine downloadede indpakning med et navn og et sted, som du vil huske.

Find Printable Cupcake Pakkemaskiner

De kan udskrives cupcake wrapper projekter, du finder kan downloades, så du kan bruge dem med det samme. Du skal blot placere i indkøbskurven for at købe. Nogle indpakningsmaterialet kan kræve, at du bruger en fotoredigering eller grafik redigering program eller har et program, der læser PDF-filer. De indpakninger findes normalt på online papir og parterne tilvejebringe sites eller stationære steder, som disse:

Printable Cupcake Pakkemaskiner

 • typewink på Etsy
 • Papir & Cake
 • Den Cutting Café
 • Festen Shoppe
 • Sweet Shoppe Designs

Bloggere ofte producerer gratis printable cupcake wrappers. Du kan finde et par klar til udskrivning på Food Art Party. For en gratis digital cupcake skabelon, hovedet over til Videre til min Lou. Inkluderet med den digitale skabelon er nyttige trin-for-trin vejledning i at bruge det med redigeringssoftware.

Hvis du har computer design færdigheder, kan du oprette din egen cupcake wrapper og / eller skabelon perfekt til brug med dine cupcakes. Ellers kan du altid få dine målebånd, saks og scrapbooking papir til at skære ud en wrapper på din egen, hvis du ikke er fortrolig med at gøre dem på computeren.Cupcake wrappers er en nem måde at lave en redegørelse, hvis du ikke har tid eller evner til at dekorere cupcakes til din næste social begivenhed. Printable dem gøre at få tilpassede indpakningsmaterialet let.