Prinsesse Piratpartiet

Prinsesse Piratpartiet

En prinsesse Piratpartiet tilbyder op masser af fantastiske og voldsomme ideer til alle, der ønsker en fantastisk fest, uanset alder. Dette tema-fest idé har mange muligheder, der er sikker på at underholde og more dine gæster.

Prinsesser og Pirater for Kids parter

En prinsesse Piratpartiet tilbyder en god måde at inkludere både drenge og piger i et tema fødselsdagsfest, hvor begge køn er inviteret, samt en god Halloween kostume temafest.

Invitationer

Du kan oprette dine egne invitationer på en computer ved hjælp af et tekstbehandlingsprogram eller kort making program. En anden idé er at bruge en pirat invitation og pynte det med pink glitter og glimmer. Du kan gøre det samme for en prinsesse invitation og bruger rød og sort glitter. Hvis du vil have børn til at deltage klædt som en prinsesse eller en pirat, angive dette på invitationen.

Sjove aktiviteter

Planlæg nogle sjove aktiviteter for børn at gøre, såsom:

 • Skal du på en skattejagt efter skatte
 • "Redning" prinsesserne fra piraterne
 • Realiseringen planker eller prinsesse fe tryllestave ud af ispinde
 • Konkurrerende i spil med prinsesser versus pirater
 • Pin kronen på prinsessen og pin Eye Patch på Pirate

Du kan også få børnene gør et håndværk. Realiseringen pirat hatte og prinsesse kroner kan være en sjov måde at komme ind i temaet. Saml sammen forsyninger såsom:

 • Pap eller skum
 • Maling
 • Markers
 • Rhinestones
 • Glitter
 • Lim

Børn kan oprette deres hatte og kroner i starten af ​​partiet og bære dem under hele arrangementet.

Ud over de aktiviteter, der er anført ovenfor, overveje at leje en fødselsdagsfest entertainer eller to til at komme og besøge børnenes fest. Både en prinsesse og en pirat kan komme og fortælle historier, maling ansigter og føre børn i spil og andre aktiviteter, som er sikker på at glæde dem i hele partiet.

Dekorationer

Dekorer din fest med en blanding af prinsesse og pirat tema tallerkener, kopper og servietter. Du kan have en piraternes bord og en prinsesser 'bord med passende tabel gulvbelægninger og centerpieces. Suppleant sort og rød helium-fyldte balloner med pink og lavendel balloner og binde dem til ryggen af ​​stole eller til en kurv fyldt med part favoriserer placeret i midten af ​​de vigtigste bord. Desuden string crepepapir i lignende farver over loftet og over døråbninger.

Husk, at en god måde at holde minderne i live for børnene er at sende dem hjem med part favoriserer, der også inkorporerer temaet. Køb små favor poser og fylde dem med elementer såsom:

 • Pirate cookies
 • Prinsesse klistermærker
 • Lille krone
 • Eye patch

Sørg for at give alle de favoriserer til drenge og piger både så ingen føler sig udenfor, når partiet kommer til en swashbuckling ende.

Mad og drikke

Du kan bruge pirat og prinsesse cookie cutters at lave små formede sandwiches. Serveres snacks såsom guldfisk kiks, saltkringler og chips. Tilbyder to drinks til børn, en mørk rød eller lilla pirat punch og en sodavandsdåser pink prinsesse drink.

Kagen, du vælger til dit barns fest virkelig afhænger af, hvordan du ønsker at indarbejde prinsessen og pirat tema. Du har altid mulighed for enten at købe to kager, en dekoreret i en pirat tema, og den anden indrettet i en prinsesse tema. Den pirat tema kage kunne være chokolade, og prinsessen tema kage kunne være jordbær eller vanille. På den anden side, kan du gøre et stort ark kage og dekorere den ene halvdel i pirat tema og den anden halvdel i prinsesse tema. Hvis du virkelig ønsker at gå hele ud, dog besøge en bager, der har specialiseret sig i tema kager og spørge bageren om hun kan lave en kage, der inkorporerer en prinsesse og en pirat i en kage.

Vært en voksen prinsesse Piratpartiet

Prinsesse Piratpartiet

Udklædte temafester er lige så sjovt for voksne, som de er for børn. En prinsesse Piratpartiet er et fremragende valg til en sjov jubilæum fest, som en del af en Halloween fest tema eller til fødselsdagsfest. Faktisk kan begrebet også inkorporeres i en fundraising begivenhed eller rollespil mordgåde spil. Dette er også et godt koncept for en Valentinsdag singler mixer.

Overvej at tage denne underholdende og kreative fest idé og drej den på hovedet ved at anmode om, at damerne komme klædt som pirater og herrerne ankommer klædt som prinsesser. Dette er sikker på at skabe nogle sjove fotografiske øjeblikke og gnist nogle helt unikke kostume idéer blandt gæsterne som en del af en voksen part tema. Hvis du vil have gæsterne til at komme klædt en bestemt måde, skal du sørge for at nævne dette på invitationen.

Dekorationer

Pirat tema part dekorationer tendens til at være sort og hvid, med nogle røde indarbejdet. Prinsesse parter har normalt gnister, glitter og masser af pasteller, især pink og lavendel. Overvej at bruge printable festdekorationer eller hjemmelavede festdekorationer, så du kan tilpasse farven og design selv. Alternativt købe nogle pirat part leverancer og tilføjer et strejf af pink glitter omkring ydersiden af ​​kraniet og krydsede symbol.

Lav en faux planke ud af cementblokke og krydsfiner og leje en prinsesse slot baggrund til at skabe scenen. Tilføj små tiki fakler og stearinlys inde og ude for nogle stemningsbelysning.

Mad og drikke

En part buffet er en af ​​de enkleste måder at tjene gæsterne mad og drikke. Hele buffet behøver ikke at være tema for partiet, men sørg for desserter tilbudt match op til temaet. For eksempel Piratpartiet mad desserter som pirat cupcakes er en perfekt afslutning, som er en prinsesse kage design.

Serveres drikkevarer ud af små tønder ladled i kølig krus. Rum er en god fest drink valg, hvis du ønsker at tjene alkohol. Ellers overveje tjener op nogle lyserøde punch med barberet is, der repræsenterer glitter.

Aktiviteter

Årsagen til hosting partiet vil diktere, hvilke aktiviteter udbydes til dine gæster. Nogle ideer kan nævnes:

 • Ved en Halloween fest, overveje vugger for æbler.
 • Et mord-mysterium parti har aktiviteten indbygget i temaet.
 • Ved en pirat prinsesse fest dans, sørg for at der er masser af plads til at groove og flytte.

Sjov for alle aldersgrupper

En prinsesse og pirat fest er en unik spin på en fantasy kostume fest. Med et par enkle tweaks, kan det gå fra en børn tema til en voksen én, med masser af sjov for alle!