Prins William og Kate Middleton som Dolls

Prinsesse Catherine og prins William har indtastet en verden af dukker via indsatsen fra britisk legetøj selskab Arklu der har oprettet de toy billeder af regentparret mindes deres bryllup i april. Dukkerne blev udstillet til verden torsdag kl Londons Hamleys legetøjsbutik.

Prins William og Kate Middleton som Dolls

Prinsessen Catherine dukke, der beskrives som "en sød og dejlig barnlig udgave," iført den berømte Sarah Burton og Alexander McQueen brudekjole lavet med en signatur omhu for detaljer. Den påklædning afsluttes med en tiara, en blonde-trimmet slør og sko. Hun har øreringe, ringe, og holder en buket. Hendes blå trusser bærer designerens bånd.

Prins William, med en hætte under armen, er kendt for noget slående lyserøde sokker og W-stemplede sko efter rapporter om, at han markerer sine sko, så han ikke vil blande dem op med sin brors.

Den boxed bryllup sæt er prissat til $ 165 kan du få en enkelt Catherine dukke for $ 83, men du kan ikke få en enkelt William. Arklu hensigt at give 1,65 dollar fra hver dukke købt til Royal National Lifeboat Institution.

Bortset fra den omstændighed, at Middleton officielt er kendt som Hertuginden af ​​Cambridge og ikke prinsesse Catherine (sidstnævnte sikre lyde bedre i dukken verden!), De dukker hoveder ser absolut større, end de burde være, og deres faste smil kan findes af nogle ikke meget tiltalende. Arklu insisterer dog, at dukkerne er genkendelige og kan henvises til som "sødmefyldt kitsch."