Princess Toadstool Costume

Princess Toadstool Costume


Hvis du er et barn af 1980'erne, så en Princess Toadstool kostume er for dig. Efter at have taget på mange former, da hendes oprindelige debut, Princess Toadstool har noget af en historie og er helt et tegn for nogen at skildre.

Hvem er Princess Toadstool?

Princess Toadstool er "pige i nød" af Nintendos Super Mario Bros.-serien af ​​videospil gjort populær i 1980'erne. Figuren blev oprindeligt kendt som Prinsesse Peach i Japan, da spillene først kom ud, og hendes navn skiftet til Princess Toadstool når spil ramt USA.

I forskellige spil blev hun kidnappet gentagne gange af den skurkagtige Bowser og reddet af Mario Brothers. Da prinsesse af Mushroom Kongerige, troede man, at Princess Toadstool besad magiske kræfter. Som en række spil kom ud, blev hun beskrevet i en række måder, herunder art, velopdragne og ædel. Desuden blev hun kendt som nyttige og besidder et rent hjerte og stemme.

Princess Toadstool i Media

Princess Toadstool havde ikke bare have en karriere i computerspil, så at sige. Hendes karakter optrådte også i en række tv-shows, tegnefilm, flere videospil, imitationer dukker og plakater.

Typisk Princess Toadstool Costume

Selvom Princess Toadstool udseende var en smule anderledes i hver videospil produceret nogle ting forblev konstant om hendes udseende. Hun er altid i pink. Aldrig forlader slottet uden hende safir øreringe, safir anstikke eller hendes krone besat med rubiner og safirer, blev hun ofte set iført arm-længde handsker. I de fleste spil, hun legede lyse røde højhælede sko med fire-tommer hæle.

Lav et barns kostume

Det er ret nemt for et barns kostume, der skal foretages. Hvis en lille pige har en lyserød festkjole, kan kostume baseres fra dette. Imidlertid kan en simpel lyserød kappe kjole med en vinge også anvendes til denne dragt. Rammen skal være en lysere lyserød end kjolen. En safir anstikke kan fremstilles af blå og gul filt stykker og blive faktisk syet eller fastgjort på kjolen. Røde sko er et must for kostumet. Imidlertid er de høje hæle anbefales ikke til børn. En tiara kan tilføjes for effekt og dit barn er let omdannes til Princess Toadstool.

Voksen Kostumer

Efter de samme principper, kan en voksen kostume gøres lige så let som et barns dåse. Men hvis du leder efter et kostume til at købe, er der flere muligheder derude. Forskellige online kilder, kostume butikker og kostume leje sælgere sælge versioner af Princess Toadstool tema.

De typer af Princess Toadstool kostumer køre farveskala fra konservative til sexet til deluxe.

Konservative Kostumer

Konservative kostumer giver mere dækning, har færre detaljer og typisk koster mindre. Disse er grundlæggende kostumer uden ekstra funktioner. Du kan altid tilføje dine egne flair for disse kostumer med smykker, ekstra vinger, handsker, en re-dekoreret tiara eller andre emner, du mener vil være passende.

Sexede kostumer

Der findes mange muligheder for en sexet Princess Toadstool kostume. De fleste indeholder en mini-kjole konstrueret af stretch. Typisk toppen af ​​kostume er low cut og spaltning bærende, og skørtet af dragten er midt på låret længde eller højere. De grundlæggende kostumer af denne art omfatter et par tilbehør, men hvis du leder efter den fulde aftale, vil du ønsker at købe en dyrere kostume med mere tilbehør. The Electric Boutique og 911buycostume.com tilbyder begge en Princess Toadstool kostume.

Deluxe Kostumer

Hvis du søger for at gå til toppen af ​​den linje kostume, plukke deluxe kostumer at funktionen alle detaljer på kostume, selv, såvel som omfattende alt tilbehør til at være en helt pyntet Princess Toadstool.

Måder at gøre det sjovere

En måde at gøre at være Princess Toadstool lidt sjovere er at bringe en af ​​Super Mario Brothers med dig (eller bringe dem begge). Hvis du iført dit kostume til en fest, ville det være meget sjovere at klæde sig i tandem, så at sige, med en anden. Vil som et par tilføjer endnu mere spænding til din kostume og din skildring. Det tilføjer endda en smule af autenticitet, du måske ikke har på egen hånd.

Hvis du er et produkt af 1980'erne, så tanken om at blive Princess Toadstool kan meget appel til dig. Hun er en dejlig, sjov og ædel karakter at spille. I senere spil udgaver, Princess Toadstool udviklet en stærkere personlighed og gjorde hendes andel af kampene også. Hun er en karakter, med hvem man kan regne og en masse sjov at være for. Andre personer har vokset op i 80'erne, sammen med dig, vil tænke dit valg af kostumer er unik og fuld af minder.