Pressman Office Spil

Pressman Office Spil


Hvis du er en fan af hit komedie The Office, der airs på NBC, så Pressman Office spillet er lige noget for dig gyde.

Kontoret i et aflukke Nut Shell

Der er mange af os, der lever vores lange arbejdsdage i aflukke gårde. Det er denne måde at livet på kontoret, der inspirerer den munterhed og godmodig off the wall humor fundet på kontoret.

Starter ud som et hit show på BBC og derefter bearbejdet til det amerikanske publikum, Kontoret stars Steve Carell (The Daily Show med Jon Stewart og Get Smart) og Rainn Wilson (The Rocker, Six Feet Under og The Last Mimzy) blandt andre . Denne gruppe af karakterer arbejder i en fiktiv gren af ​​Dunder-Mifflin i Scranton, PA, som kan beskrives som en slags live action version af Dilbert.

Den støbte består af det meste ukendte skuespillere og tegneserier kendt for deres improvisatoriske færdigheder. Der er ingen studie publikum eller grine spor, som overlader det til tv-seeren at grine samt et stort pres på rollelisten.

Pressman Office Spil

Pressman Office Spil

Den Pressman Office Spillet foregår i Scranton afdelingskontor fra tv-show. Det er en kvadrant baseret trivia brætspil, hvor du flytter din brik fra aflukke til aflukke. Når du bevæger dig rundt på kontoret og indtaste sengebåse, du svarer trivia spørgsmål om de episoder, bag kulisserne stuff og finurlige figurer. Du vinder spillet ved med held at flytte gennem kontoret besvare spørgsmålene korrekt for at vinde den eftertragtede "Dundie" pris (som set på showet).

Funktioner i spillet

Den Pressman Office spil er en meget ligetil trivia spil, der er sjovere end din traditionelle trivia billetpris og består af følgende:

 • Flyt din brik fra aflukke til aflukke, besvare spørgsmål om tv-serien.
 • Vær den første spiller til at flytte hans eller hendes brik gennem hver aflukke, held besvare spørgsmål.
 • Vind spillet ved held erobre værdsatte Dundie prisen.
 • Leg er for 3 til 6 spillere fra ældre teenagere til voksne.

Hvad er der i kassen

Kontoret er et sjovt sted at arbejde, men nogle gange ubehageligt i en utryg måde. Spillet indeholder følgende leveringer for at gøre din arbejdsdag sjovere:

 • Spil board modelleret efter kontoret sæt
 • 700 + trivia spørgsmål om 500 kort
 • "Støt Rabid" armbånd (givet som en præmie til vinderen indtil næste spil)
 • 36 indsamling tokens
 • 18 konferencerum tokens
 • Dunder-Mifflin svar pad
 • Spinner kort med spinner
 • Dyk med etiketark
 • 6 movers med stande
 • Michel mover
 • Regler

Hvor kan jeg købe

Populariteten af ​​showet og det faktum, at den er støttet af Pressman Toy selskab betyder, at du kan finde spillet på stort set enhver butik. Begynd ved at forsøge på din lokale Wal-Mart eller en lignende butik. Du kan også pop på internettet til at købe fra disse butikker. Hvis du er på udkig efter en aftale, så prøv at finde den på eBay.

Forslag til at gøre at spille mere sjov

Brætspil er sjove, men du kan gøre dem mere af en begivenhed snarere end blot noget at gøre, fordi du keder dig. Hvad der følger er et par forslag til at gøre din oplevelse mere sjov!

Rollespil

Kontoret er chik nørd tv på sit bedste. Når du vælger dit spil brik, komme ind i denne karakter. Lad som om du er ved at spille The Office trivia spil, som om du var ved at spille Dungeons and Dragons. Taler som tegnet, tilpasse sine manerer og bare have en god tid med det.

Office Geek Dress-up

Hvem kan ikke lide at spille dress-up? Måske er du ikke er god til at spille foregive og handler som karaktererne fra showet så kjole delen. Alle kan glide på et par slacks og dejligt nede skjorte. Klæd del og handle, hvis du vil, men bare have det sjovt.

Office julefrokost

Lad som om du kaster et kontor julefrokost! Hang dekorationer, få en falsk træ og sætte på din bedste afslappet arbejde påklædning. Gør det til en pot held middag og tænd nogle store jule jingler. Pop i et par episoder af The Office, mens du er på det inden du sætter dig ned for en stupored op runde af Pressman Office spillet.