Pressemeddelelse: Pressemeddelelser Tips

Brug af berømthed påtegninger

En pressemeddelelse om en fremtrædende eller berømt person har altid nyhedsværdi. Berømtheder, politikere og erhvervsledere vil ofte gøre nyheder. Sørg for at have tilladelse fra en berømthed kunde, før du bruger hans eller hendes navn. Hvis du kan få et citat fra den berømthed, vil der gøre din pressemeddelelse mere troværdig.

Giv Nyheder

Sørg for, at frigivelse giver nye oplysninger, og at oplysningerne er placeret fremtrædende plads i overskriften og første afsnit. Redaktion kigge efter historier, der fortæller læserne noget, de ikke allerede kender. Sørg for, at løsladelse fortæller noget nyt. Må ikke bare opkog emner, publikationen har dækket tidligere. Også, hvis du kan pind din pressemeddelelse til en aktuel begivenhed eller trend allerede i nyhederne, der vil sandsynligvis få det læst af flere redaktører.

Konflikt som foder til Nyheder

En konflikt i sig selv kan være nyhedsværdi, især hvis der er en masse mennesker, der er involveret. En konflikt undertiden peger på en større problem, der er endnu mere nyhedsværdi. Vær sikker på at præsentere begge sider af problemet og identificere, hvorfor konflikten opstod. Undgå at give en udtalelse eller dommen om konflikten, og vær sikker på du ikke male modstridende synspunkter som enten "rigtige" eller "forkert".

Pressemeddelelse Impact

Bestemmelse hvem din historie virkninger vil hjælpe dig med at beslutte, hvor at sende udgivelse. Hvis meddelelsen kun berører et bestemt geografisk område, sende den til medierne i dette område. Hvis oplysningerne er kun relevant for en bestemt industri, sende den til publikationer, der tjener denne industri. Generelt, jo flere mennesker en meddelelse påvirker, jo mere nyhedsværdi det har. Men hvis en historie påvirker et lille antal mennesker dramatisk, som kan have nyheder værdi.

Kend Thy Reader

En god editor ved, hvad hans eller hendes læsere vil læse. Ved omhyggeligt at identificere publikum af hver publikation du målretter, vil du vide, også. Redaktion forstå, at du tog tid til at bestemme, at deres publikum vil sandsynligvis være interesseret i, hvad du har at sige. Besøg publikationens hjemmeside, og læse gamle numre for at få en fornemmelse af, hvad publikum vil have.

Udnyttelse lokalitet

Lokale medier kan lide at bære lokale historier, så hvis du kan tilslutte din pressemeddelelse til det geografiske område af publikum, er du mere tilbøjelige til at have succes at placere din pressemeddelelse. Hvis du kan binde virksomhed eller et produkt til virksomheder eller enkeltpersoner i samfundet, at udløbet medier dækker, der giver redaktøren og reporter en lokal kontaktperson til indslag i en historie. Prøv at få citater fra lokalbefolkningen, og væve dem ind i din udgivelse - uden at gøre det alt for længe.

Nyhed som en pressemeddelelse værktøj

Hvis noget er usædvanligt, er det sikkert nyhedsværdi. Det kan være den største, mindste, bedste, først, sidst eller bare sjældent. Eventuelle krav vil skulle underbygges med reelle tal eller fakta. Pas på ord som "bedst", "førende", "mest populære", etc. Du skal være i stand til at sikkerhedskopiere disse påstande. Du kan sige din virksomhed er "en førende leverandør," men hvis du siger "den førende leverandør," du har brug for at være i stand til at bevise det med markedsandele statistik, f.eks.

Hvad er en pressemeddelelse?

Den amerikanske Heritage Dictionary af det engelske sprog definerer en pressemeddelelse som "en meddelelse om en begivenhed, ydeevne, eller et andet nyhedsværdi element, der er udstedt til pressen." Der er ingen omtale af markedsføring, reklame eller mening, fordi disse ikke har nogen plads i en pressemeddelelse.