Pressemeddelelse: Pressemeddelelse Skabeloner Tips

Opret din egen pressemeddelelse Skabelon

Mange virksomheder opretter en pressemeddelelse skabelon, så alle dens udgivelser følge en lignende format. Skabelonen vil normalt omfatte de elementer i udgivelsen, der er standard i hver udgivelse, såsom kontaktoplysninger, den Datolinje, og "standardtekst" firmaoplysninger. En skabelon vil sikre, at dine udgivelser er konsistente, og at alle de nødvendige oplysninger er inkluderet. Bare sørg for at læse korrektur omhyggeligt enhver frigivelse, der bruger en skabelon til at sikre, at det flyder jævnt, og at alle de oplysninger, der indgår er korrekt for den givne begivenhed. Du bør være særligt forsigtige med Datolinje og kontaktoplysninger medieoplysninger.

Pressemeddelelse kontaktoplysninger

I øverste venstre hjørne af pressemeddelelsen, omfatter navn, telefonnummer og e-mail-adresse af medierne kontaktperson i din virksomhed. Dette skal være en virkelig person, en person, der er både villige og i stand til at tage henvendelser fra medierne. Hvis en redaktør opkald og ikke får et svar eller en tilbagevenden opkald, er det usandsynligt historien vil gå nogen steder. Du må ikke udsende en pressemeddelelse dagen før pressekontakt går på ferie.

Pressemeddelelse Format

Hver pressemeddelelse bør indeholde en 1) pressekontakt, 2) overskrift, 3) Datolinje, 4) indledende afsnit, 5) krop, og 6) en "Om" sektionen. Medtag svarene på de seks grundlæggende spørgsmål (hvem, hvad, hvor, hvornår, hvordan og hvorfor) i første afsnit. Citere en virksomhed udøvende i stk. Den tredje og efterfølgende afsnit skal give detaljerede oplysninger om de faktiske omstændigheder i stk.

Prøve pressemeddelelse Quote

Alle pressemeddelelser bør omfatte mindst én citat. Medtag et citat fra den højest rangerende udøvende du kan finde. Et citat kan sige, "barberblad fabrikanterne vil spare tid og penge med denne nye fremstillingsproces," sagde Joe Smith, præsident og CEO for XYZ Company. »De virksomheder, der har testet prototypen er meget begejstrede for det."

Pressemeddelelse "Om" Sektioner

Den sidste ting i enhver pressemeddelelse er "Om" sektionen, der giver oplysninger om den virksomhed eller organisation indsender frigivelsen. Du bør udvikle en standard, beskrivelse "standardtekst" for selskabet, der skal indgå i "Om" sektionen i slutningen af ​​frigivelsen. Beskrivelsen bør være omkring et afsnit, og det skal omfatte virksomhedens navn, da det blev grundlagt og af hvem, og den generelle selskabets virksomhed. Priser og resultater kan medtages. Sidste punktum i "Om" afsnit bør lede læseren til virksomhedens hjemmeside og kontakt medier for at få flere oplysninger.

Company Information i Pressemeddelelser

Ved afslutningen af ​​en pressemeddelelse, vil du medtage oplysninger om virksomheden. Dette afsnit skal indeholde faktuelle data om din virksomhed. For eksempel, "XYZ Company er en førende leverandør af produktionsudstyr til barberblad industrien. XYZ giver produktionsudstyr til tre af de fem barberblade producenter. Den privatejede virksomhed med hovedkvarter i Boston, Massachusetts, er vokset mere end 100 procent om året i de sidste fem år. For mere information, besøg www.zyxco.com eller ring 1-800-123-4567.

Datelines og Pressemeddelelser

Alle pressemeddelelser bør indeholde en Datolinje. Den Datolinje af din pressemeddelelse bør indeholde by og stat i alle hætter efterfulgt af en lang tankestreg (en lang bindestreg), datoen for udgivelsen, og en anden lang tankestreg. Liget af frigivelsen begynder på samme linje. For eksempel: "Trenton, NJ - November 30, 2005 - XYZ Company meddelte i dag ..." Hvis du følger Associated Press stil i dine udgivelser, der er byer, der står alene. Med andre ord, behøver du ikke inkludere staten i Datolinje. Der er en liste over disse byer i hver AP Style Guide.

Pressemeddelelse Overskrifter

Sørg for at din overskrift indeholder alle de relevante oplysninger i en kortfattet måde. Overdrevne udsagn som, "Fantastiske nye produkt vil revolutionere Computing", ikke er troværdige, og ikke fortælle redaktøren hvorfor udgivelsen er vigtig. Overskriften skal fange opmærksomhed af editoren og bede ham eller hende til at læse organ om frigivelsen.

Prøve Pressemeddelelse indledende afsnit

En prøve indledende afsnit til en pressemeddelelse kan sige, "Trenton, NJ - 1 Jan 2006 - XYZ Company, en førende leverandør af produktionsudstyr, annoncerede i dag en ny barberblad fremstilling maskine Den nye maskine forventes at reducere tid. at markedsføre nye vingedesign og mindske produktionsomkostningerne. " Dette stykke svarer hvem, hvad, hvorfor, hvornår, hvor og hvordan.

Pressemeddelelse Åbninger

Åbningen afsnit i din pressemeddelelse bør indeholde svarene på de seks grundlæggende spørgsmål, som en journalist ønsker besvaret. Beskriv hvem, hvad, hvor, hvornår, hvordan og hvorfor. Gør det direkte og faktuelle. Må ikke antage, at nogen vil læse videre end det indledende afsnit, fordi de måske ikke. Den skal omfatte alle de relevante oplysninger. Må ikke indeholde et tilbud eller udtalelse i det indledende afsnit.

Pressemeddelelse Layout

Redaktion forvente at se en standard layout for en pressemeddelelse. Øverst på siden mod venstre margen, sætte kontakt sektion. Nedenfor kontaktoplysningerne inkluderer linjen "PRESSEMEDDELELSE". Placer overskriften på næste linje, centreret og med fed skrift. En underrubrik skal gå direkte under overskriften, også centreret men i kursiv, ikke fed. Liget af udgivelsen kommer næste, begyndende med Datolinje. Åbningen afsnit bør omfatte alle de relevante forhold (hvem, hvad, hvornår, hvor, hvorfor og hvordan). Stk omfatter typisk et citat fra en officer i selskabet. Resten af ​​frigivelsen kroppen følger. Den sidste linje er £ 3 tegn (###), centreret, der viser, at organ om frigivelsen er afsluttet. Den standardtekst "Om" sektionen kommer sidst. Dette afsnit indeholder grundlæggende oplysninger om selskaber.