Pressemeddelelse: Pressemeddelelse Indsendelse Tips

Pressemeddelelser og Konkurrence

Undgå at sende din pressemeddelelse til din konkurrence. Du ønsker ikke at håne den anden side, og du kan ende med at spørge dine konkurrenter til at gribe ind. De vil høre om din newsmaking begivenhed alligevel, hvis du har gjort et godt stykke arbejde at få ordet ud.

Indsendelse din løsladelse

Når du har skrevet din pressemeddelelse, skal du sende det til online og trykte publikationer samt radio- og tv-forretninger, hvis du synes, det er passende. Der er et par måder at gøre dette. Du kan sende dit frigivelse over en Newswire. Tjenesten vil elektronisk distribuere din udgivelse til tusindvis af journalister over hele verden. Du kan angive bestemte udvalgte markeder, såsom teknologi eller international. Gebyret for at distribuere dit frigivelse over en wire tjeneste varierer, men er normalt flere hundrede dollars. Du kan også sende din udgivelse direkte til journalister. For at gøre dette, skal du identificere de publikationer, der dækker virksomheder som din, og direkte din frigivelse til den relevante editor. Det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde her. Sende en udgivelse til den forkerte redaktør kan være værre at ikke at sende en på alle, fordi det kan mærke dig som en tidsrøver. Redaktører og journalister er meget travlt, og de sætter pris på at modtage udgivelser, der er relevante for deres "beat", men harmes modtage dem, der ikke.

Netværk med Pressemeddelelser

Må ikke bare sende dine pressemeddelelser til medier. Du kan sende dem til kolleger, partnere og kunder så godt. Du vil vise dem, at du tager en rolle i proaktivt at fremme dit brand.

Send din pressemeddelelse til den rette person

Gør dit hjemmearbejde, så du vil være sikker på at sende din pressemeddelelse til den rette person på hver medie. De fleste forretninger liste journalister, redaktører og deres "beats" på publikationens hjemmeside. Hvis en overgang går til den forkerte person, vil det blive ignoreret. Din e-mail-adresse kan endda blive blokeret, forebygge fremtidige e-mails i at nå nogen i organisationen.

Undgå Spamming din kontaktliste

Undgå fristelsen til at sende din pressemeddelelse til hver enkelt e-mail-adresse på din kontaktliste. Spam er uprofessionelt og gør man ser desperate. Du kan også få blokeret fra at sende fremtidige beskeder ind i nogle medier.

Pressemeddelelse: Hvor at indsende pressemeddelelser

Hvis du arbejder på en pressemeddelelse for at fremme et bestemt produkt, er disse ofte kaldes advertorials. Forelægge dem for aviser og magasiner vil højst sandsynligt få noget svar, medmindre du rammer dem på et tidspunkt, de har brug for denne særlige genstand. Hvis du skriver om et produkt til katte, kan du sende det til publikationer, der er specielt til katte.
Et andet sted at prøve indsendelse af denne pressemeddelelse er at de virksomheder, der specialiserer sig i advertorials. Der er flere store virksomheder, der tilbyder denne tjeneste, og de kunne findes ved at gøre en søgning efter "advertorials".
Et andet godt sted at sende din pressemeddelelse om en kat produkt, som du har designet og skabt, ville være at avisen, der servicerer dit område. Hvis du har en ugentlig samfund papir til rådighed der, ville de elsker at prale om dig i deres papir og i den proces, hjælpe dig med at markedsføre dit produkt.