Pressemeddelelse: Pressemeddelelse Distribution Tips

Overvej Audience

En målgruppe er den gruppe af personer med størst sandsynlighed vil opsøge din virksomheds varer eller tjenesteydelser. Du kan have flere forskellige målgrupper inden for dit bredere målgruppe. Tænk specifikt om de attributter af den målgruppe, du ønsker at høre dit budskab. Målret enhver og alle de informationskilder (print, online, radio) disse mennesker er tilbøjelige til at få information. Må ikke udelukkende stole på aviser eller fagblade.

Afsendelse af en pressemeddelelse

Når din løsladelse er skrevet, skal du sørge for det når de rigtige mennesker. Nøglen til succes er at 1) sende den til den rigtige person, og 2) sende de oplysninger, som personen ønsker. Du kan betale en pressemeddelelse distribution service til at sende din udgivelse over både Newswire og til udvalgte journalister i din branche. Du kan også vælge at sende det over kun Newswire. Du kan også sende det selv til journalister og analytikere i din branche.

Målretning Journalister

Det er vigtigt at målrette journalisterne, der rapporterer om din virksomhed eller industri til fagblade, nationale business magasiner og andre medier. Sende en pressemeddelelse til Newsroom - eller værre, til en journalist, der dækker en anden takt helt - er spild af tid. Skift til webstedet for hvert medie du målretter at finde navnene og kontaktoplysninger på journalister, der dækker virksomheder som din. Vær sikker på at se på, hvilke journalister der dækker dine konkurrenter, og målrette din frigivelse til dem.

Forstærke Elektroniske Distribution Services

Hvis du bruger en elektronisk distribution tjeneste, kan du sende frigivelse til et par nyhedskanaler direkte. Lokale medier vil ofte rapportere om virksomheder og enkeltpersoner i deres område, og disse mindre forretninger er undertiden overset af elektroniske distribution. Kontakt den lokale avis og eventuelle gældende handel publikationer. Kontroller stavningen af ​​tildeling redaktørens navn, og faxe eller sende din pressemeddelelse til ham eller hende.

Om Newswires

En Newswire er en distribution service. Nogle, såsom Associated Press Newswire, kun tillade deres egne forfattere til at skrive historier. Andre tjene som en pressemeddelelse distribution service. Udstationering din pressemeddelelse eller "sende den over tråden" er den nemmeste og mest omkostningseffektive måde at få din udgivelse til alle nyheder bureauer i landet - eller endda i verden. Men hvis du kun sende din frigivelse over tråden, er du tillid til, at de journalister, der dækker din virksomhed eller industri vil se din frigivelse (blandt de tusinder, de ser), og handle på det.

Måder at distribuere din løsladelse

Der er flere vigtige måder at distribuere en pressemeddelelse. Du kan distribuere din udgivelse direkte til specifikke journalister og medier selv ved at opretholde din egen kontaktliste. Du kan distribuere via e-mail, fax eller snail mail. Du kan også bruge en elektronisk distribution service eller en Newswire at udføre fordelingsfunktioner på dine vegne. Endelig, så glem ikke at sende din pressemeddelelse til din virksomhed websted i tide.