Pressemeddelelse: Pressemeddelelse Basics Tips

Keep It Faktuelle

En pressemeddelelse skal være faktuelle. Selv om det er acceptabelt, og endda at foretrække, at præsentere din virksomhed og dens produkter og tjenester i det bedst mulige lys, omfatter ikke krav, der ikke kan dokumenteres. Generelt superlativer som 'bedst', 'mest populære,' 'markedsleder, "og så videre, er bedst at overlade til reklame. Hvis dit produkt er den bedst sælgende af sin art, kan du sige det, men du må hellere være i stand til at bevise det. Bedre endnu, omfatter dokumenterer detaljer i din udgivelse (fx 'Højeste kundetilfredshed ifølge JD Power and Associates).

Tidsskriftsartikel

Magazine artikler afvige noget fra avisartikler, da de ikke behøver at følge den standard format. De behøver ikke at omfatte de seks grundlæggende fakta (hvem, hvad, hvor, hvornår, hvorfor og hvordan) i første afsnit, og de behøver ikke at give mere og mere detaljerede oplysninger i artiklen går. De kan fortælle mere om en historie, og kan have en opsigtsvækkende overskrift eller første afsnit, og et twist i sidste afsnit. En pressemeddelelse skal følge standard avis format, men en bylined artikel skrevet for et magasin, kan være mere som en historie. Vær sikker på at nøje gennemgå magasinet du indsender til for at lære deres stil.

Tænk som en Journalist

Siden den første 'publikum' for din løsladelse består af journalister, det hjælper at vide, hvad der driver dem. De har brug for hurtigt at afgøre, hvad en pressemeddelelse handler om, og hvordan det relaterer til deres læsere. En pressemeddelelse er ikke plads til søde overskrifter, spiller på ord eller ordspil. Hold det ligetil. Pressemeddelelsen skal være faktuelle, til det punkt, og let at læse. Og det må være indlysende for redaktøren, at disse oplysninger er værdifulde for deres læsere. Nogle gange det betyder skabelsen af ​​en lidt anden overgang til hver publikation. Heldigvis i denne elektroniske tidsalder, det er ikke meget vanskeligt. Bare sørg for at læse korrektur hver udgivelse for at sikre, at du ikke har udeladt noget (eller venstre i noget, der burde være kommet ud!)

Downfalls af en skabelon

Pas på ved hjælp af en pressemeddelelse skabelon for hver udgivelse. Selv om det kan hjælpe dig med at inkludere alle de relevante oplysninger, kan det kvæle kreativiteten, hvis du prøver for hårdt at proppe alle de oplysninger, du har i en stereotyp omrids. Nogle meddelelser simpelthen ikke i overensstemmelse med den standard format, og det er okay. Den anden fare for en skabelon er, at du vil forlade med oplysninger fra en tidligere version, eller vil uforvarende omfatte dateret eller forkerte oplysninger om virksomheden.

Grundlaget for en Story

Journalister bruger pressemeddelelser som grundlag for historier. En velskrevet release vil bede et telefonopkald eller e-mail fra journalisterne for mere information eller afklaring. Atter andre vil bede for anvendelse af oplysninger om virksomheden eller et produkt i en mere generel artikel om en trend eller branchen som helhed.

Det overordnede

En pressemeddelelse overskrift kan gøre forskellen mellem at få på tryk og ikke. Sørg din overskrift er klar og overbevisende. Hold dig væk fra ordspil, ordspil, og "gætte, hvad der sker næste" typer af overskrifter. Hvis offentliggørelse er udsat for de typer af overskrifter, så lad dem skrive det. Din overskrift skal være klar og kortfattet, og det bør gøre læseren vil læse organ om frigivelsen.

Relateret artikel

Da vi ikke kan udnytte alle muligheder derude, vil der komme et tidspunkt, hvor en artikel vises på tryk, der er relevante for din virksomhed eller produkt, men ikke nogen omtale af jer. Selv hvis dit produkt eller service ikke var medtaget, er der stadig en PR mulighed her. Skriv et brev til redaktøren, priste artiklen og præsentere dit synspunkt så høfligt som muligt. Så hvorfor dit produkt eller service er relevant for artiklen. Må ikke klage over, at du ikke var inkluderet. Dette er også en god måde at få nogle omtale på frakkeskøderne af en konkurrent.

Indsendelse Oprindeligt indhold

Med journalister så travlt som de er, og deadlines altid truende, ville enhver journalist byde velkommen til en indsendelse af originalt indhold, ikke? Det er som at have dit job gjort for dig, ikke? Nogle publikationer acceptere originalt indhold fra eksterne bidragydere og andre gør ikke. Mange stykker af originale værk er trykt på de redaktionelle eller op-ed sider. Tjek publikationen websted for deadlines og udgivelse datoer. Det er altid en god ide at sende en e-mail tyder den artikel, du ønsker at skrive, med en synopsis eller indledende afsnit, hvis muligt. Hvis en offentliggørelse afviser din forespørgsel, kan du sende det til en anden, men ikke sprænge den samme forespørgsel til flere publikationer.

Med overskridelse

Journalister er under stramme deadlines, især dem, der dækker de daglige nyheder. Og jo større publikation, jo mere pressemeddelelser reporter ser. For at sikre, at din pressemeddelelse er læst og overvejet, omfatter så mange relevante oplysninger som muligt, og være ure, at journalisten hurtigt og nemt kan få flere oplysninger, hvis det er nødvendigt. Vær sikker på der er nogen i din virksomhed, som kan besvare spørgsmål, og sørg for at de altid er tilgængelige.

Pressemeddelelse Distribution

Uanset om du distribuerer frigivelsen dig selv eller bruge en tjeneste, sørg for at det er nemt for redaktører at komme i kontakt med dig for at få flere oplysninger. Ud over præcise kontaktoplysninger (navn og telefonnummer på en person, der er villige og i stand til at besvare spørgsmål på stedet) omfatter en levende link til dit websted og en levende email-adresse i en udsætning, der er distribueres elektronisk. Intet dræber en historie hurtigere for en redaktør på deadline, der ikke er i stand til at få de svar, de har brug for i tide.

Skrivning Effektiv Pressemeddelelser

Der er mange grunde til at udsende en pressemeddelelse. Indførelsen af ​​et nyt produkt eller service er en indlysende grund. Hvis du lejer en ny nøgle udøvende, især en med omfattende tidligere erfaring i branchen, udsende en pressemeddelelse til industrien publikationer. Du kan også udsende en pressemeddelelse, hvis din virksomhed vinder en stor kontrakt eller en pris. Du kan udsende en pressemeddelelse, hvis du flytter eller udvide dine kontorer. En lind strøm af nyhedsværdi pressemeddelelser vil sikre, at din virksomheds navn forbliver i medierne.

Forstå publikum

Sørg for at du forstår dit publikum, når du skriver en pressemeddelelse. Husk, at din målgruppe er både reporter, som du vil sende din udgivelse, og deres læsere. Undgå industri jargon og akronymer, at den gennemsnitlige person ikke vil forstå. Hvis du nødt til at bruge en forkortelse, definere det første gang du bruger det (fx "Customer Relationship Management (CRM) er afgørende for både internet-virksomheder og mursten og mørtel butikker."), Overlade det til journalisten at afgøre, om læserne er kyndige nok til at undvære forklaringen.

Skriv som en journalist

Når du skriver en pressemeddelelse, huske på de retningslinjer, at journalister bruger, når du skriver historier. De grundlæggende seks spørgsmål (hvem, hvad, hvor, hvornår, hvorfor og hvordan) skal besvares i første afsnit. Flere detaljer bør have hver efterfølgende afsnit, på en sådan måde, at lidt er tabt, hvis sidste afsnit eller to skal redigeres ud.

Timing din pressemeddelelse

Kendskab til den redaktionelle kalender over dit mål publikationer vil bidrage til at sikre, at de nyheder, du sender ud, er rettidig. Mange publikationer har en redaktionel kalender på deres hjemmeside. Consult, at kalenderen til at bestemme, hvilke kommende spørgsmål af en publikation kører historier, der vedrører din branche eller produkt. Sørg for at få oplysninger til den relevante editor i god tid inden fristen, således at journalisten vil omfatte omtale af dit produkt. Hvis det er et nyt produkt meddelelse, der er tophemmeligt, fortæller journalisten så meget som du kan, for at afgøre, om der er interesse. En journalist omdømme bygger på integritet, og de er vant til at se produkter, længe før de når markedet.

Hvad skal medtages i en skabelon

En pressemeddelelse skabelon indeholder de elementer, der findes i hver udgivelse. Det vil have kontaktoplysninger (navn, telefonnummer og e-mail-adresse på en person i virksomheden, som kan besvare spørgsmål fra journalister), den linje, "til omgående løsladelse«, efterfulgt af plads til en overskrift og en underrubrik. Den første linje begynder med Datolinje, som omfatter datoen for overgangen og placering af frigivelsen (typisk by og stat, hvor selskabets hovedkontor er beliggende). Det første stykke indeholder de grundlæggende fakta om annonceringen, og besvarer spørgsmålene hvem, hvad, hvornår, hvor, hvorfor og hvordan. Stk omfatter typisk et citat fra den administrerende direktør eller en anden højtstående direktør i virksomheden. Tredje, fjerde og efterfølgende afsnit giver flere detaljer om meddelelsen. Enden af ​​organ om frigivelsen er tilkendegivet ved £ 3 tegn (###) centreret på den næste linje. Efter denne linje, et afsnit med titlen »Om ABC selskabets indeholder grundlæggende oplysninger om virksomheden, herunder hvor og hvornår den blev grundlagt, hvad business selskabet er i, og nogen udmærkelser, anerkendelse eller succes virksomheden har haft. Ved afslutningen af ​​dette stykke kontaktoplysningerne, herunder selskabets hjemmeside, er inkluderet.

Pressemeddelelse Distribution

Ikke gider med nuttede måder at få din pressemeddelelse foran journalister. De har ikke tid til at synge telegrammer, og frugt kurve normalt ophold i postrummet. Hold dig til e-mail eller fax, og sørg for at sende din udgivelse ved hjælp af metoden journalisten foretrækker. Disse dage, der er normalt e-mail. Følg også eventuelle retningslinjer for webstedet om opfølgning. Nogle publikationer vil give dig en tidsplan, andre har en "ikke ringe til os, vil vi ringe til dig 'filosofi.

Brug af RSS

Bruge RSS til at omfatte relevante oplysninger om dit websted, i form af overskrifter og historier fra andre hjemmesider. Du kan også lave din virksomheds overskrifter og historier, sammen med et link til dit websted, til rådighed for andre virksomheder til brug på deres site. Tænk disse websteder, som dine kunder kan besøge, og opsøge deres RSS-feeds.

Nyder godt af Blogging

En blog (forkortelse for "weblog") kan være en god måde at få reklame for din virksomhed. Den sikreste måde at drage fordel af blogging tendens er at starte en blog på din egen. Vær omhyggelig med at være over bord, hvem du er og dine bånd til selskabet. Med andre ord, ikke foregive at være en uvildig bruger af dit produkt, der bare sker for at synes, det er den største ting siden skiveskåret brød. Hvis din virksomhed gøre keramiske figurer af frøer, for eksempel starte en blog om padder. Du kan sætte i et stik til dit produkt alle så ofte, men ikke gør din blog en stor reklame eller mister du læsere. Give nogle oplysninger af værdi og bloggen vil øge værdien af ​​din virksomhed.

Kom gratis indhold

Du kan sikkert få gratis indhold til at berige dit websted, men pas på. Du skal sørge for, at det indhold, du sender indlæg er korrekte, og at kilden er legitimt. Kun acceptere indhold fra websteder, der er rettet mod samme kundebase du er. Tag et godt kig på dine kunder, og forsøge at regne ud, hvad andre produkter og tjenester de sandsynligvis vil være interesseret i. De virksomheder, der gør disse produkter eller levere disse tjenester er et godt sted at starte, når de søger indhold.

Medier og nyheder

Medierne gør nyhederne. Hvis din begivenhed anses vigtig nok af journalister, vil det få "blæk". Hvis det ikke anses for vigtig nok, vil det ikke. Gør dit arrangement eller annoncering vigtig nok og få det til den rette person, og i sidste ende, får du dækning.

Public Relations Muligheder

Der er andre muligheder public relations udover pressemeddelelser og bylined artikler. Med et par tilslutninger og lidt opfindsomhed, kan dine PR indsats hjælpe sikre foredrag for dine ledere, og positionere virksomheden som en leder eller ekspert i branchen. Dyrke relationer med journalister vil fremskynde dig på denne vej. Også være på udkig efter kommende konferencer, messer og andre arrangementer. Kontakt producenten af ​​begivenheden så tidligt som muligt i processen. Tilbyd at tale eller give en præsentation, der vedrører den konference eller arrangement. Dette vil give ekstra eksponering for din virksomhed.

Public relations udøveren

Hvem sagde, "Der er ikke sådan noget som dårlig omtale" miseed nyheder på Enron eller Tyco. Selv de mest velrenommerede virksomheder kan undertiden finde sig midt i en katastrofe public relations. Hvis du befinder dig i en sådan situation, er det ofte klogt at hyre en PR specialist eller krise rådgiver for din virksomhed kontrol. Nogle virksomheder er specialiserede i "krisestyring" - hjælpe virksomheder med at få det bedste ud af en dårlig situation. Under disse omstændigheder, det vigtigste er at handle hurtigt. Find den hjælp du har brug for og få ordet ud med det samme.

Public Relations

Public relations omfatter enhver eksponering offentligheden har til din virksomhed, med undtagelse af reklame, direct mail og direkte salg. Public relations kan omfatte taler fra topchefernes på industriens sammenkomster, artikler skrevet af virksomhedens eksperter, der vises i fagblade, eller endda sponsorere en velgørende begivenhed eller Lille League team. En sammenhængende plan public relations vil omfatte alle disse elementer, ikke bare pressemeddelelser.

Indsendelse tjenester

Der er online-tjenester, der vil indsende din pressemeddelelse til dig, for et gebyr. Når du vælger et selskab til at indsende din løsladelse, kigge efter en, der har et abonnement eller opt-in database over journalister. Hvis tjenesten bare blaster din udgivelse til alle i deres database, det står meget lille chance for at blive læst. Efter alt, er du betaler for at få udgivelsen foran journalister, du ellers ikke ville nå.

Pressemeddelelser

Din pressemeddelelse skal omfatte visse standardelementer: kontaktoplysninger, dato og sted for hændelsen fandt sted, og de seks grundlæggende fakta (hvem, hvad, hvor, hvornår, hvorfor og hvordan). Frigivelsen bør også omfatte et citat fra en central udøvende magt. Hvis udgivelsen er omkring et joint venture eller en aftale med et andet selskab, kan du prøve at medtage et citat fra en udøvende på den anden virksomhed så godt. Ved afslutningen af ​​udgivelsen, omfatter en information stykke om din virksomhed.

Media Alert

Et medie alarm er en kort dokument, ligesom et notat, der giver oplysningerne medier på en kommende begivenhed, de kan ønsker at dække. Det kan have de seks grundlæggende fakta (hvem, hvad, hvor, hvornår, hvordan og hvorfor), der er opført i punktform. Vær sikker på at inkludere navnet på en kontaktperson, så journalister kan få mere information, og udstede indberetningen med nok tid til reporter for at føje den til dagsordenen.

Overskrifter og Underrubrikker

Hvis du ikke kan passe alt, hvad du ønsker i din overskrift, skal du bruge en underrubrik. Under overskriften, i kursiv, kan du skrive flere oplysninger, der udvider på overskriften og giver flere detaljer. Som med overskriften, at formålet med underrubrikken er at få læseren til at fortsætte med at læse, så det bør trække læseren i Bo væk fra ordspil -. Holde det faktuelle, men overbevisende.

Relevante oplysninger til Medtag

Skrivning pressemeddelelser er temmelig ligetil. Sørg for at give de grundlæggende kendsgerninger i første afsnit, efterfulgt af et citat fra en udøvende i virksomheden. De resterende stykker bør give flere detaljer om meddelelsen. Pressemeddelelsen skal slutte med en standardtekst "afsnit om virksomheden og dens resultater. Vær sikker på at inkludere kontaktoplysninger, så en redaktør eller journalist kan få mere information.

Finding Materiale

Mange virksomheder kan lide at være på en bestemt tidsplan for pressemeddelelser, for at sikre, at deres navn er altid foran offentligheden. Der er en vis fortjeneste i denne strategi, selvom du ikke ønsker at udstede en udgivelse, hvis du ikke har noget at sige. Når det er sagt, de fleste virksomheder kan finde noget nyhedsværdi at skrive om på en regelmæssig basis. Ud over de åbenlyse emner af nye produkter eller tjenesteydelser, eller et forsknings gennembrud, kan du udsende en pressemeddelelse, hvis du leje en ny nøgle udøvende, flytte dine kontorer, taler på en konference, sponsorere et sportshold, vinde en kontrakt eller tildeling eller er featured i nyhederne.

Målret det Journalist

En pressemeddelelse får oplysninger fra din virksomhed, til medierne, og forhåbentlig for offentligheden. Funktionen af ​​pressemeddelelsen er at få de oplysninger til journalisten, så han eller hun kan fastslå, at det er værd at optagelse i publikationen. Vær sikker på at medtage relevante kontaktoplysninger, så journalisten kan komme i kontakt med dig for at få mere information eller svar på spørgsmål.

Pædagogisk artikel

Hvis dit produkt eller service kræver det, skrive en pædagogisk artikel til et tidsskrift eller anden publikation kan være en god måde at få reklame for din virksomhed og positionere dig som en industri ekspert. Skriv en informativ stykke, der vil lære folk noget nyt. Husk at holde det faktuelle. Fordelen for din virksomhed vil være noget tangential, men det vil holde dit navn i nyhederne.

Om Pressemeddelelser

En pressemeddelelse, striclty tale, er en meddelelse om, at en virksomhed eller organisation sender ud til medierne. Dens formål er at lade journalisterne vide om en vigtig begivenhed, produkt eller service i håb om, at journalister vil skrive en historie om emnet. Målet kan være at øge deltagelse i et arrangement, bygge navn anerkendelse for et produkt, eller få kunder til at søge en service eller et produkt fra firmaet distribuerer udgivelsen.

Brug en tilhørende artikel

Hvis en publicatino skriver om en undersøgelse eller et forskningsprojekt, der favoriserer dit produkt eller tjeneste, du vil bruge oplysninger om din egen reklame. Sørg for, få tilladelse fra publikationen, og ordentligt atttibute oplysningerne (spørg publikationen, hvordan de ønsker det gjort). Det er god reklame for dig og for den oprindelige udgiver af artiklen, og kan øge din kontaktperson base af journalister.

Journal artikel

Fagblade ofte publicere artikler skrevet af erhvervsfolk om emner der er relevante for deres virksomheder. Hvis du har en idé til en artikel, der diskuterer en industri tendens, ringe eller maile redaktøren på et passende offentliggørelse. Hvis du e-maile, indeholde et resumé eller abstrakt af artiklen og den omtrentlige ord tæller. Husk, at disse artikler skal være saglig og kan ikke opfattes som en reklame for din virksomhed eller produkt. Sørg for, at emnet er relevant for din branche som helhed. I slutningen af ​​artiklen kan du medtage en kort biografi af forfatteren.

Indsendelse Oprindeligt indhold

Den vigtigste regel for at indsende en artikel er: kender din målgruppe. Gør dig bekendt med arbejdet i journalist, du nærmer sig, og kender læserskare af publikationen. Læs altid bladet / handel publikation, du forsøger at få dækning i. Vide, hvad slags artikler, de udgiver, og ved, hvad der stod i deres sidste nummer. Du må ikke pitche en historie idé, der ligner en de udskrives i forrige nummer.

Journalister Writers Too

Husk, at journalister er forfattere først. Sørg for at dit udgivelse er velskrevet, og at stavning og grammatik er upåklagelig. Fejl er distraherende og uprofessionel. Sørg for at have en uvildig part (eller helst flere) gennemsøge din overgang til fejl og uoverensstemmelser.

Pitching Journalister

Sende historie ideer til journalister bør være en væsentlig del af din PR-kampagne. Læs omhyggeligt offentliggørelse og udforme en historie idé, der viser, at du ved, hvad slags artikler i blad eller en avis udgiver, og hvem deres publikum er. Så send en synopsis eller abstrakt af historien til redaktøren eller den relevante forfatter. Hvis du bevise, at du er et værdifuldt aktiv for deres læserskare, vil det bedre dine chancer for at komme ind i print.

Identificering Journalister

At finde og kontakte de rigtige journalister for din branche niche kan være en tidskrævende proces, men det kan være meget givende så godt. Det betaler sig at sætte gang i forskning, der skriver hvad med din branche. Det første sted at starte er ved at se på blade og aviser dine kunder læse. Besøg webstedet for hver publikation for en liste over forfattere og redaktører og deres e-mailadresser. Skift til webstedet for at få oplysninger om, hvordan du sender pressemeddelelser og historie ideer til offentliggørelsen, og følge deres anvisninger til punkt og prikke. Det vil tage dig et par forsøg, men holde ud, og du vil til sidst finde nogen til at dække din historie.

Really Simple Syndication

Really Simple Syndication (RSS) er en måde at gøre nyheder tilgængelige på ethvert websted. Det er et XML (Extensible Markup Language) ansøgning, som alle kan bruge. Hvis du vil have en nyhedshistorie om din virksomhed til at være til rådighed som og RSS feed, skal du oprette en beskrivelse af historien og dens adresse på dit websted, og registrere disse oplysninger med en oversigt over RSS udgivere. Enhver bruger med en webbrowser kan så læse dine nyheder, eller lægge et link til den på hans eller hendes hjemmeside.

Website indhold

Med lidt benarbejde, kan du sikkert finde noget af indholdet eller værktøjer, der vil forbedre dit websted. Overvej dit produkt og kunden, du forsøger at nå. Så overveje, hvad andet ville interesserer dem, og gøre nogle online forskning for at finde virksomheder, der leverer disse andre produkter eller tjenesteydelser. Se, om de tilbyder noget gratis, som du kan sætte på dit websted, eller du kan inkludere et link til deres hjemmeside fra din. Prøv at få dem til at inkludere et link til dit websted. Bare pas på - hvis du linker til en anden hjemmeside, du gør det nemmere for dine kunder til at klikke ud af dit websted. Sørg for at det er lige så nemt for dem at komme tilbage.

Media Relations

Overvej medierne til at være en særlig type kunde. Du må ikke glemme dem, når du sender feriekort eller annonceringer af særlige kampagner. Hvis du deltager i en messe eller anden industri begivenhed, overveje at deltage eller endda vært for en mediebegivenhed for at tiltrække sig opmærksomhed fra journalister og redaktører. »Domstolen medierne som du Court din kunder.

Media Relations konsulent

Mange større virksomheder har medierelationer konsulenter, mens du stadig større virksomheder kan have en fuld tid medierelationer person eller afdeling. For mindre virksomheder, kan det undertiden være nyttigt at leje en medierelationer konsulent på en efter behov grundlag. Kig efter en person med erfaring i din branche, fordi det, du køber, trods alt, er personens kontakter med medierne, der dækker virksomheder som din. Sommetider virksomheder ansætter medierelationer konsulenter for krisestyring, hvis virksomheden har en stor fritstille eller er involveret i en høj profil retssag.

Public Relations Industri

Public relations industri er stort og varieret, og der er mange muligheder, lige fra multinationale PR firmaer til enkeltmandsvirksomheder butikker og alt derimellem. Ved at gøre dit hjemmearbejde, kan du finde et PR organisation til at hjælpe dig med din reklame, eller en virksomhed, som du ønsker at arbejde for, hvis du leder efter en karriere i PR. Gør din forskning og gå efter den virksomhed, der opfylder dine behov.

Public Relations Strategi

Som din virksomhed vokser, kan du ønsker at udvide dine offentlige indsats relations ud udstede en pressemeddelelse få måneders mellemrum. En omfattende strategi public relations vil tage nye produktlanceringer, en løbende tidsplan for udgivelser, Tale muligheder offentlige og bylined artikler. En PR-firma kan hjælpe dig med at identificere en public relations-strategi, der passer til din virksomhed. Når du har den strategi, kan du beslutte, om du ønsker, at PR-firma til at gennemføre den, eller hvis du kan implementere det selv.

Send pressemeddelelse

Sende pressemeddelelsen i sig selv er en forholdsvis enkel sag. Du kan få de fleste journalisters emailadresser fra webstedet for offentliggørelsen, de arbejder for. Nogle vil angive, at de ikke accepterer vedhæftede filer. Sørg for at respektere denne retningslinje, som vedhæftede filer ikke bliver åbnet i disse publikationer. Hold email emnelinjen kortfattet og til det punkt - og ikke forsøge at få sød, medmindre du vil have din løsladelse at ende i en masseforsendelser mappe blandt pladser til billige receptpligtig medicin og arbejde-at-home muligheder.

Pressemeddelelse Distribution Services

Der er mange virksomheder, der vil distribuere din pressemeddelelse, enten angiveligt gratis, eller mod betaling. Sammenlign omhyggeligt for at afgøre, hvilke tjenester du ønsker (generel frigivelse over nyhedstjenester, målrettet distribution til udvalgte brancher eller segmenter, eller fuld blæst medierelationer tjenesteydelser) og hvilken pris du vil betale. Vær ikke bange for at bruge lidt penge til at få service fra fagfolk. Hvis du har fået en blockbuster meddelelse, der kan forvandle din virksomhed, er det nok værd at betale for at få nogle ekspert hjælp til at få ordet ud. Det er stadig den billigste af de marketing discipliner.

Gratis Pressemeddelelse indsendelse tjenester

Der er online virksomheder, der tilbyder at sende din pressemeddelelse gratis. Forskning omhyggeligt enhver virksomhed, der tilbyder at gøre dette. Mange vil simpelthen sprænge e-mail din frigivelse til alle, og alle i deres database. Selv om det er muligt, at eksplosionen email omfatter reproters der dækker branche du er i, er det en god idé altid at følge op med konkrete publikationer efter din løsladelse er sendt.

Holde det simpelt og Faktuelle

For en pressemeddelelse for at være effektiv, skal den være klar, faktuel og til det punkt. Hvis en journalist ønsker at skrive en mere dybdegående artikel om dit produkt eller tjeneste, vil de ringe til dig for at få flere oplysninger. Angive de faktiske omstændigheder (i det bedst mulige lys, naturligvis) klart og consisely, der giver mere detaljeret i de nedre afsnit af frigivelsen. En pressemeddelelse indeholder typisk et citat fra en ledende medarbejder, hvor du kan dytte dit horn lidt, men sørg for at det rent faktisk siger noget meningsfuldt. Skær fnug, og holde sig til kendsgerningerne.

Det er ikke reklame

En pressemeddelelse er beregnet til at danne grundlag for en nyhedshistorie. Overdrevne påstande og reklameslogans har ingen plads i en nyhed pressemeddelelse. Præsenter dit produkt eller service i en faktisk måde, undgå sammenligninger til din konkurrence, medmindre de er Germaine til emnet og indiskutabel. Sørg for, at din udgivelse indeholder de grundlæggende kendsgerninger (hvem, hvad, hvor, hvornår, hvorfor og hvordan) i første afsnit, hvis muligt.

Kom det Læs

Når en journalist modtager en pressemeddelelse, vil han eller hun normalt scanne det kort, måske læse overskriften og første afsnit eller to, for at fastslå, om den fortjener yderligere undersøgelser. Mens en overbevisende introduktion ikke garanterer omtale, en dårligt skrevet eller ligegyldig begynder temmelig sikrer en tur til cirkulæret fil.

Kontakt til Journalister

Journalister er meget travlt, og arbejde under stramme deadlines. Vær ikke bekymret, hvis du ikke får et svar fra en redaktør eller forfatter til en indledende undersøgelse. Fortsæt med at e-maile de relevante folk, når du har en meddelelse at gøre. Til sidst vil du ramme den rette person på det rette tidspunkt, og en journalist vil ringe eller maile dig til at gøre en historie. Når du har brudt isen, hvis du vedligeholder et godt forhold til journalisten, kan du få sidste øjebliks opfordrer til citater for en historie eller interview.

Prøve Pressemeddelelse

Prøve pressemeddelelser er tilgængelige online og i mange bøger om public relations. De kan vejlede dig i at skabe din pressemeddelelse ved at give en skitse eller skabelon for dig at følge. Da der er et standardformat for en pressemeddelelse, kan en prøve med til at sikre, at du medtager alle de relevante oplysninger i det rigtige format. Bare sørg for at læse korrektur på din løsladelse nøje for at sikre, at det flyder godt og fornuftigt. Oprettelse af en release én sektion ad gangen ved at følge en prøve kan sommetider gøre slutresultatet urolig og usammenhængende.