Pressemeddelelse: Online Pressemeddelelser Tips

Skabelon Software

Skabelon softwareprogrammer hævder at skrive din pressemeddelelse for dig. Prøv at skrive det på din egen første, og kun bruge et af disse programmer, hvis du går i stå. Du er sandsynligvis den bedste person til at beskrive det unikke i dit produkt eller service, og du ønsker at passion for at komme igennem i din udgivelse. Brug en skabelon program om hjælp med format og stil, hvis du har brug for det, men kritisk vurdere frigivelsen for at sikre det opfylder kriterierne effektivitet.

Pressemeddelelse Skrivning Software

Der er flere programmer, der tilbyder en "udfylde de tomme felter" tilgang til pressemeddelelser skriver. Da et af målene er at gøre din udgivelse skiller sig ud fra mængden, er du som regel bedre stillet i det mindste forsøge at skrive frigivelsen på egen hånd. Du er mest fortrolige med produktet og dets unikke fordele. Hvis du forstår de kvaliteter, der gør en god pressemeddelelse, vil du være i stand til at vurdere en, der er skrevet med software til at sikre, at det opfylder kriterierne.

Online Distribution Services

Der er mange online-tjenester, der vil distribuere din pressemeddelelse for et gebyr. Det er vigtigt nøje at undersøge de tjenester disse selskaber tilbyder. Vælg en tjeneste, der opkræver et abonnement eller har en opt-in mulighed for journalister. Kig efter en, der vil målrette din frigivelse til journalister og analytikere i din indstury. Nogle tjenester blot sende blast e-mails til alle journalisterne i deres databaser - de fleste journalister vil ikke læse disse typer af meddelelser.

Pressemeddelelse Skrivning Software

Hvis du prøver at skrive din egen pressemeddelelse og du går i stå, kan du ønsker at tage et kig på nogle af de programmer, der hævder at skrive din overgang til dig. Undersøg resultatet kritisk imidlertid at være sikker på det opfylder kriterierne for en effektiv udgivelse.

Online Pressemeddelelse Services

Der er online virksomheder, der vil skrive pressemeddelelser, distribuere dem, eller begge dele. De fleste af disse virksomheder er hæderlige, nogle er endda effektive. Tricket er at vade igennem alle de hype at finde ud af, hvilken er den rigtige for dig. Den gode nyhed er, at mange af dem er meget rimeligt prissat, så selv hvis du vælger den forkerte, du ikke har mistet for meget. Alligevel kan det betale sig at gøre dit hjemmearbejde. Kig efter en tjeneste, der tilbyder de tjenester, du ønsker (skrivning eller distributionen eller begge), og se efter en med erfaring i din branche. Kig efter en service, der er målrettet mod bestemte journalister eller publikationer, med mindre dine nyheder bred er baseret appel. Sørg for, at du kun betaler for en tjeneste, som du ikke selv kan gøre.