Pressemeddelelse: Forretning Skrivning Tips

Aktiv stemme i Pressemeddelelser

Aktiv stemme er uendeligt mere engagerende. Brug den aktive stemme i dine pressemeddelelser (og i al din kommunikation når det er muligt) i stedet for den passive stemme. Gennemgå din løsladelse nøje for at sikre, at dit sprog er så direkte som muligt. Det er også vigtigt, at du opretholde samme spændte i hele din løsladelse. Må ikke flip-flop fra fortid til nutid.

Adverbier i Pressemeddelelser

Ikke alle adjektiv var ment til at blive en biord blot ved at tilføje »ly« til enden. Sørg for at dine adverbier lyde korrekt, og vær sikker på at de føje til teksten. "Træt" er technicall korrekt, men det lyder akavet og svag.

Bedste længde for en pressemeddelelse

Pressemeddelelser er ligesom genoptages. De bør ikke være for lang. Din overskrift og indledende afsnit skal indeholde alle væsentlige oplysninger i din pressemeddelelse. Faktisk bør de være i stand til at stå alene, hvis nødvendigt. Tænk på dem som en kalender notering eller aktivitetsmeddelelse for sig selv. Redaktører kan modtage hundredvis (eller endda tusindvis) af udgivelser hver uge, så komme til sagen.

Anvendelse af sprog Pressemeddelelser

Din pressemeddelelse skal være nemt for den gennemsnitlige person til at forstå uden at skulle trække ordbogen. Tilføj ikke unødvendig kompleksitet, og ikke antage, at læseren kender branchens jargon eller slang. Keep it simple.

Synspunkt Pressemeddelelser

Dobbelt tjek din løsladelse for at sikre, at du bruger den samme synspunkt hele vejen igennem. Må ikke skrive i første person i et stykke, og derefter skifte til den tredje person senere i frigivelsen. Som hovedregel bør den tredje person anvendes i hele en pressemeddelelse, måske med undtagelse af citater.

Forkortelser i Pressemeddelelser

Hvis du bruger en forkortelse i din udgivelse, selv om det er almindeligt i din branche, stave første instans og følge den med forkortelsen i parentes. For eksempel, "Customer Relationship Management (CRM) software." Du kan derefter bruge forkortelsen alene på efterfølgende henvisninger i samme pressemeddelelse. Du ved aldrig, der vil læse artiklen, der er genereret af din udgivelse, så overlade det til journalisten at bestemme, hvilket niveau af jargon sine læsere kan tåle.

Business Skrivning Tips

Forretning kopi skal være klar, præcis og let at læse, uden at være nedladende eller alt for forenklet. Gem de iørefaldende slogans og spiller på ord for reklame. Executives har travlt, og de vil have dig til at komme til sagen. Gør din point i første afsnit (eller endda overskriften, hvis det er muligt). Udvide din pointe i resten af ​​stykket.

Være nøjagtige og korrekte

Hvis du vil skrive en effektiv pressemeddelelse, skal du kontrollere omhyggeligt for at være sikker på, at din udgivelse ikke indeholder stavning, grammatik eller tegnsætning fejl. Du skal også tjekke for ulogiske eller udokumenterede påstande. Når du er sikker på det er perfekt, så tjek det igen.

Pressemeddelelser og Action

Pressemeddelelser skal være stærk, positive udsagn. Beskriv hvad noget er snarere end hvad det ikke er. Sig, "Virksomheden er lukket i weekenden," i stedet for, "Virksomheden er normalt ikke åbent i weekenden." Bedre endnu, siger, "Virksomheden er åben mandag til fredag."

Pressemeddelelser og fakta

Undgå overdrevne udsagn i dine pressemeddelelser, samt fordringer, der typisk findes i reklamer kopi. Hold dig til kendsgerningerne. Hold øje med udsagn som, "Vi er det bedste!" Og forresten ... udråbstegn normalt ikke hjemme i en pressemeddelelse.

Attribution i Pressemeddelelser

Alle direkte citater må tilskrives i en pressemeddelelse. Når tillægge et tilbud, er det normalt tilstrækkeligt at sige ganske enkelt, "sagde han" eller "hun sagde." Fristelsen er stor til at ændre tildelingen med noget lignende, "sagde han heldigvis," men dette er normalt unødvendigt og forringer emnet for citat.

Pressemeddelelser og Jargon

Undgå teknisk jargon, medmindre du er sikker på, at din udgivelse kun vil blive læst af en meget specialiseret publikum. Generelt undgår talemåder eller udtryk, selv om dit publikum vil fange din mening. Brug den enkleste mulige vilkår (uden at være nedladende) vil give din skrive den største effekt.

Overdrive din sag i Pressemeddelelser

Overdrive din sag i en pressemeddelelse, vil gøre læseren mistænksom over hele meddelelsen. Brug af superlativer eller over-understrege din pointe regel bagslag. Sørg noget og alt det, du siger, kan sikkerhedskopieres. Cite troværdige kilder i kroppen af ​​din pressemeddelelse, og inkludere kontaktoplysninger kilder for journalister at stille spørgsmål, hvis de ønsker at gøre det.

Conversational - Ikke Overkill

Du bør undgå jargon og gøre din pressemeddelelse konversation i tone. Men du behøver ikke at medtage for meget samtale! Tag alle ord, der ikke er kritisk for betydningen af ​​sætningen. Journalister mener, at "less is more", så hold øje med ord, der ikke tilføjer noget. Nogle ord at se efter, er: meget, snarere naturligvis smuk, og at.

Rettidig Pressemeddelelser

Vær klar til at hoppe på nogen nyheder tendenser, der påvirker eller vedrører dit produkt, service eller industri. Ridning frakkeskøderne de nuværende mediebegivenheder er en fantastisk måde at få dækning, og kan endda få din virksomhed placeret som en industri ekspert.

Regler for Strong Copy pressemeddelelser

Sørg for at dit eksemplar er fejlfrit. Det bør være klart, koncist, og let at forstå. Lad de søde spil på ord og fyndige slogans til billboards og magasin-annoncer. I en pressemeddelelse, er du nødt til at kommunikere fordelene ved dit produkt eller service effektivt. Brug aktivt sprog, og undgå datid.

Pressemeddelelser og sandheden

Hold dig til kendsgerningerne, og kun medtage oplysninger, som du kan dokumentere. Det er i orden at præsentere de faktiske omstændigheder i lyset, der er mest gunstig for din virksomhed, men vær sikker på, at alt, hvad du siger, kan sikkerhedskopieres. Brug af superlativer eller vildt optimistiske citater er røde flag til medierne. Vær sikker på ikke at strække sandheden. Og selv om det er sandheden, så spørg dig selv: "Er der nogen måde en læser kunne misfortolke dette?" Hvis ja, omskrive udgivelse.