Pressemeddelelse: Corporate Communications Tips

Udvidelse af PR Funktion

Små virksomheder ofte starter ud med en public relations person eller afdeling og udvide til en større kommunikation virksomhed funktion som virksomheden vokser. En pressemeddelelse kan bruges til at informere medarbejdere, kunder, investorer og offentligheden, effektivt opfylder Corporate Communications rolle. Hvis indsatsen du PR er sporadiske eller ineffektiv (dvs. ikke at blive samlet op af medierne i dit mål områder), eller hvis din virksomhed er vokset, vil din virksomhed sandsynligvis drage fordel af en fokuseret virksomhedskommunikation indsats overvåges af en udpeget person eller en afdeling.

Ekstern kommunikation

Efterhånden som virksomhederne vokser, kan funktionen af ​​virksomhedernes kommunikation blive fragmenteret som hver afdeling lægger ud egne eksterne kommunikation materialer. Husk at det er vigtigt af en forenet stemme i din eksterne kommunikation. Husk: enhver pressemeddelelse, memo eller artikel, der forlader virksomheden repræsenterer alle medarbejdere i selskabet.

Om Corporate Communications

Corporate kommunikation defineres som en metode, som virksomheden kommunikerer med nogen - enten internt eller eksternt. Public relations er en del af virksomhedernes kommunikation. Andre dele af virksomhedernes kommunikation er investor relations, medarbejder eller interne meddelelser, reklame, marketing kommunikation og offentlige eller arbejdsforhold.

Intern Kommunikation

Virksomhederne er generelt bekymret med det billede, de præsenterer for offentligheden, og med rette. Men flere og flere virksomheder bliver equallly bekymret med det billede, de rager til deres medarbejdere. Intern kommunikation (disse notater og e-mails, der sendes til de ansatte kun) skal ofte være lige så omhyggeligt formuleret som meddelelser til kunder og offentligheden. Disse interne kommunikation er en del af virksomhedens kommunikation funktion.