Pressed Wood kister

Pressed Wood kister

Når man overvejer, hvilken type kiste til at blive begravet, de fleste tænker på at vælge en hårdttræ eller metal kiste til deres elskede, men presset træ skrin er også en mulighed. Ligesom fyr skrin, presset træ beholdere er mere simpelt og derfor billigere.

Hvad presses Wood kister?

Presset træ skrin generelt ikke tætnet, hvilket betyder at de ikke har gummipakninger, sæler eller andre funktioner, der er oprettet for at forhindre vand i at komme ind. Presset træ kister også har ikke garantier for levealderen. Mens mange mener, at et metal eller hårdttræ kiste bevarer liget på ubestemt tid, uden kiste er i stand til at garantere, at funktionen. Da kisten ikke har en pakning, dette er en af ​​grundene til, at denne type kiste er billigere end en hårdttræ eller metal kiste. Presset træ skrin er lavet af en eller mange af følgende:

  • Blødt træ
  • Træ biprodukter (krydsfiner, fiberplader, spånplader eller spånplader)
  • Bølgepap

Disse kister koster betydeligt mindre end metal eller hårdttræ kister. Presset træ skrin er prissat til under $ 700. Metal skrin er ofte mere end $ 2.000. Ofte pressede træ kister menes at være mere miljørigtig. Men mange af disse kister bruger lim eller fyldstoffer, der indeholder giftige materialer eller formaldehyd, hvilket gør dem ikke helt jorden venlige.

Mange gange disse kister er dækket i klud og er færdig interiør. Den type stof kan vælges af familien. Undertiden kære er begravet med en favorit tæppe eller dyne.

I USA er de mest populære kister af metal. Det næste mest solgte er lavet af hårdt træ og presset træ kister har de laveste salg.

Ren Presset Wood

Ren presset træ kister er mere kemisk-fri end almindelige presset træ kister. De er biologisk nedbrydelige, gør det så kroppen kan naturligvis tilbage til støv. Beskrivelser og billeder af disse kister kan findes på The Natural Burial Company. Dette selskab har til formål at give jorden venlige nedgravning. Hvis du er interesseret i en grøn begravelse, kan dette være mulighed for at tænke over.

The Funeral Regel

Undertiden den sørgende familie udnyttet af begravelsesforretninger, når de citerede opskruede priser, overpriser, dobbelt afgifter, eller fortalte de nødt til at købe unødvendige tjenester. Håndhæves af Federal Trade Commission, der er regler, begravelse udbydere skal følge. Hold disse i tankerne, som du taler om nedgravning og kiste valg, så du vil blive informeret om, hvilke rettigheder du har. Husk disse føderale regler, som omfatter:

  • En person har ret til at vælge de begravelse varer og tjenesteydelser, han eller hun ønsker. Der er nogle få undtagelser fra denne regel.
  • Begravelsen udbyderen skal angive denne ret skriftligt om den generelle prisliste.
  • Hvis din tilstand eller lokal lov kræver, at du til at købe en bestemt vare, skal begravelsen udbyderen oplyse det på prislisten, med en henvisning til den specifikke lovgivning.
  • Begravelsen, som tilbyder kremeringer skal stille alternative containerne.
  • Begravelsen tjenester kan ikke nægte, eller opkræve et gebyr, til at håndtere en kiste du har købt et andet sted. (Dette vil omfatte en presset træ kiste.)

Lær og Tænk

Nu hvor du ved om presset træ skrin, kan du overveje at diskutere deres fordele med dine aldrende forældre eller kære. Den tid til at tænke presset træ skrin er nu. Når din elskede en dør, vil mange beslutninger skal foretages, og de flere planer, du gør forud for hans eller hendes død, og det hårde sørgende rejse, der følger, jo lettere vil det være på you.It ville være en fordel for dig at spørge med kirkegård, hvor din elskede har planer om at blive begravet for at sikre, at den type kiste du overvejer er tilladt, før du færdiggør din begravelse valg.