Pre-Kirurgisk kost tips

Hvis du tilfældigvis har en operation i den nærmeste fremtid, anbefales det at undgå fødevarer, der indeholder tryptofan aminosyre. Teoretisk set vil det hjælpe dig med at undgå det negative resultat af en operation.

Pre-Kirurgisk kost tips

Enkle og midlertidige kosten foranstaltninger, der tager sigte på at reducere følsomheden over for de "kirurgiske stress", kan fjerne de negative virkninger på nyrerne og øge chancerne for et positivt resultat af en operation.

Pre-kirurgisk kost foreslår begrænsende protein. Ændring af kosten kan have en gunstig indflydelse på nyrer, således at de vil være ordentligt filtrering blod og fjernelse affaldsprodukter i tid under operationen.

Disse foranstaltninger er primært beregnet til at forebygge hjerteanfald og slagtilfælde, som ikke umuligt under en operation. Iskæmi (perifer kredsløbsforstyrrelse, baseret på begrænsning eller fuldstændigt ophør af arteriel blodgennemstrømning) kan udløse et hjerteanfald eller et slagtilfælde, hvilket er hvorfor det er så vigtigt at stabilisere renal funktion.

En særlig kost er en god måde at reducere disse risici. Imidlertid har forsøg med fjernelse af tryptophan fra kosten er gennemført alene på mus ved Harvard School of Public Health. Folk bliver nødt til at vente, indtil denne teori er endeligt bekræftet.